Отговори
# 180
  • в подножието на планината

Гале, Hug благодаря!  bouquet Туй ми е любимо... Heart Eyes

# 181
Тази вечер съм в настроение ще ми пускам музика само.
https://www.youtube.com/watch?v=JzStzO7e68k&list=RD02z_k4sA2YAWc

# 182
  • София
Габче не бее, ти пък  Mr. Green то пише мишки, не диспансерче  Naughty  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy
никога не бих казала такова нещоооо, нали сте ми дружкиииии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Абе да тичаме напред по страниците, измайтапих се  Joy Joy Joy
  love001
 Hug Hug Hug Hug

Вий тичайте, ама аз ще галопирам по плажа с тела в ръка и ще викм дурр малко  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Hug

# 183
Как сте, Laughingуспокоихте ли се след ФЕмирските страсти и неволи?

# 184
  • София
Илде  Hug Габи  Hug еми и аз незнам ама май ще трябва да се подготвим психически за предстоящата картинка  Sick  ooooh!

# 185
Момичета, простете че нахълтвам в темата, но линкът за 21 серия с бг аудио,  който е даден в първа станица на темата, не е ли всъщност за 20та?
HugМи не Rolling Eyesотваря се на 21 еп Peace

# 186
# 187
Аааа те да Peace ама са видяха едни снимки и запалиха моторетката Joy Joy Joy

# 188
Как отваряте линк към истаграм, преди нямах проблеми, ама сега ми дава или Гугъл Плей, или прилажени еза телефона, ама през чичака ми иска профил, а аз нямам, има ли тайничка, нещо  newsm78

# 189

Тц, продължаваме си в същия дух... Laughing

# 190
  • София

Ами всички от видеоклип, ТУК ги следят  smile3516 и от тук взимат преводите и ги обявяват за техни  smile3516

# 191
Тази вечер съм в настроение ще ми пускам музика само.
https://www.youtube.com/watch?v=JzStzO7e68k&list=RD02z_k4sA2YAWc

newsm51 и за гръцката newsm51

# 192
  • Още у мъглата ...
Илде  Hug Габи  Hug еми и аз незнам ама май ще трябва да се подготвим психически за предстоящата картинка  Sick  ooooh!
А, няма да се подготвям, почвам да гледам и ако ме дръпне ще гледам, ако не ... ще гледам само Чаги  Heart Eyes...  Joy Joy Joy

# 193
# 194
А, няма да се подготвям, почвам да гледам и ако ме дръпне ще гледам, ако не ... ще гледам само Чаги  Heart Eyes...  Joy Joy Joy

Ние в другата тема като не харесвахме нещо и се майтапехме, че ще играем на жуменка, та и сега можем да приложим същата тактика - като не ни харесва нещо - жумим... Joy

Общи условия

Активация на акаунт