Отговори
# 525
Ох Верче, не знам какви са му ангелите, но като те прочетох как си го написала и започнах да се смея. Joy
Ето, това беше грешката в ПЕ.
Емко страда три месеца, а Сонер пет години преди да срещне новата си любов.

# 526
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Методика за сваляне на инатливи снимки от Инстаграм, Туитър и др., дето се правят на интересни

Обяснявам го за Мозила, но може да го пробвате и с други браузъри
1.Десен бутон на мишката върху снимката
2.Най-долу на падащото меню - изследване на елемент + ляв бутон на мишката
3.След изпълнението на горната команда под снимката екранът се разделя на две, като в лявата част се виждат маркирани няколко реда от HTML на самата страница със снимката, като един от редовете е адресът, на който снимката е качена. Например на Дерята дрънкулките са
<div class="Image iLoaded iWithTransition Frame" src="http://distilleryimage7.ak.instagram.com/494bdb48f9d711e28b9422000a1fbe38_7.jpg" style="width: 100%; height: 100%; background-image: url("червено http://distilleryimage7.ak.instagram.com/494bdb48f9d711e28b9422000a1fbe38_7.jpgкрай на червеното");" id=".reactRoot[0].[0].[1].[0].0.[0].0.0.[0].[1].[0]{frame512135927336530819}.[0]"></div>
4.Маркирате си с мишката, адресът (подсветнала съм го в червено) и с десен бутон на мишката давате Copy Outer HTML
5.Противно на очакванията ви вместо това, което сте маркирали в клип-борда се запаметява цялата шашардия дето съм ви я лепнала горе. Не се стряскайте! Отворете си нов подпрозорец и там дайте горе в адресната лента Поставяне и отиване там, като изтриете излишното и остане само чистият адрес на снимката, дето съм го почервенила
6.Е сега вече снимката ви се отваря в самостоятелен подпрозорец, от който може с познатото десен бутон на мишката и "запази изображението като" да си свършите работа.

Трябва ди излизам, ама ако някой да не е разбрал може да пита.
   love001 

П.С. Не ще да стане червено, че е линк. Тюх.

# 527
  • В света на мечтите... ❤
 Mr. Green хем се знае какъв е,хем пак абла си взима  Joy
Верче,това ме разби  Joy   Joy  Hug

# 528
Профи,записвам си го и някой път ще пробвам.  Hug

# 529
Профи, благодаря.  bouquet  На друг браузър съм, но ще си го запаметя и някой друг път като Вани, ще пробвам.
Ти май ми го беше давала в началото ако не греша, но там си и остана, дано и сега не си остане там. Joy

# 530
 Mr. Green хем се знае какъв е,хем пак абла си взима  Joy
Верче,това ме разби  Joy   Joy  Hug
е ако не друго,то поне ви разсмях малко  Hug

# 531
Наде,  Hug не мога да разбера защо не можеш да копираш адреса на снимката..  newsm78 при мен става. Както е туита й, накрая има линк към снимката (това, което започва с pic.twitter.com....) и като го отворя натискам десен бутон и "копиране на URL адреса". В туитър всички снимки могат да се копират, никога не съм имала такъв проблем.
А това за instagram си го знаех. Аз съм с Гугъл Хром и като натисна десен бутон ''Проверка на елемента" в дясно ми излиза линка на снимката и си го копвам.
Нова снимка на Джейда.

Красавица. Heart Eyes

# 532
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Наде, бях ти давала друг, малко по-сложен начин. Този мисля, че е по-прост. Peace

В Инстаграм не става, като в Туитър. Има и много други страници, които са здраво защитени и не позволяват никакво копиране. Аз имам такъв проблем с единия от турските новинарски сайтове. Още не мога да им намеря тънкото място и да копирам от галериите им.

# 533
Забявляват се сладурите, ние ги мислим, не им е лесен животът,обаче, днес в twitter някой от нашите диспансерки беше пуснал една статия за Хазал, много хубава, поздравления, понеже там май повечето са с истински имена, не ги различавам с никовете тук, сори, та в нея пишеше как като е играела ролята на Нихал, феновете на Бихтер са и казвали да остави Бехлюл на мира, да се разкара и подобни  Rolling Eyes

Дани, КРАСОТА!  bouquet

FB Fanlar: FACEBOOK ФЕНОВЕ#SERENAYSARIKAYA:163.939
#SELENSOYDER:171.167
#GİZEMKARACA:52.188
#EDAECE:247.904
#HAZALKAYA:1,920,056♥♥

# 534
Наде,  Hug не мога да разбера защо не можеш да копираш адреса на снимката..  newsm78 при мен става. Както е туита й, накрая има линк към снимката (това, което започва с pic.twitter.com....) и като го отворя натискам десен бутон и "копиране на URL адреса". В туитър всички снимки могат да се копират, никога не съм имала такъв проблем.
А това за instagram си го знаех. Аз съм с Гугъл Хром и като натисна десен бутон ''Проверка на елемента" в дясно ми излиза линка на снимката и си го копвам.
Нова снимка на Джейда.
Скрит текст:
Красавица. Heart Eyes
Рая,  виждам-pic.twitter.com, но като дам с десен бутон и не ми се показва адреса на снимката. Cry
Благодаря ти,  bouquet поне като линк вече мога да публикувам

http://t.co/WXAcxPOmyy

# 535
Инфо за първия фрагман - края на Август - ТЪРПЕНИЕ! Hug
Cagatay Ulusoy(LOVE)‏@CUabLOVE7m
The first fragment of #medcezir will be out at the end of August !

# 536
  • Под Сините камъни
Я да видим аз ще се справя ли с една снимка от туитър

# 537
Джейн, мерсаж, значи и трейлър да очакваме в края на месец Август.
Пепи, нищо не виждам.
Давай като мен по метода проба-грешка.

Проба, пробааааа, станааааа, newsm44 отворих я чрез нов прозорец.
Благодаря на всички Ви, които откликнахте на запитването ми, от всяка по малко черпих инфо и се получи.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 16:39 от Neidjal

# 538
Наде,  Hug стана.

Джейн,  Hug благодаря за инфото. Нямам търпение фрагмана да излезе. Но дотогава ще трябва да почакаме един месец..

# 539
  • Под Сините камъни
Наде то и аз нищо не виждам  newsm78
я пак и аз пробвах в нов прозорец
Станааа  newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт