Отговори
# 510
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да съгласна съм,че е рано за общ проект на тоя етап,но на по-късен живот и здраве,дано ги мернем  Praynig
А за Ча,Влъх така е,той много добре е знаел превилегиите,които ще получи като е с Аблата,и затова се е и възползвал,ама те и много холивудски актьори сега са голяма работа,а преди са били като Ча,когато можеш да си го позволиш вече,тогава проявяваш чест и достойнство,на по-късен етап,вече известни и доказали се ,нямащи нужда от помощта на дадени Абли,виждате сами,че Аблата е вън от живота му вече  Mr. Green

# 511
Аз смятам,че на екрана Ча ще изглежда добре,ще видите.Това засега е само за заблуда  Laughing

Наде,а пробва ли като натиснеш дясно копче върху снимката,излиза ли ти:преглед на изображението.(преглед на фоновото изображение)
Оххх, не ми излиза подобен надпис и то само в профила на Хазал имам този проблем, в на Чаатай нямам подобен.
Ирче, не знам кодирани ли са някои снимки с цел защита, не са ли, но щом други момичета копираха снимката й, значи и аз би трябвало да мога, а не би. Crossing Arms

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 15:54 от Neidjal

# 512
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,да не са ги свалили ,не да са копнати,че аз там малко ми е неясно,чакай да пробвам да видим на мен какво ще ми даде  newsm78

# 513
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes

# 514
достойнство имал да бе да... къде ли му е достойнството  newsm78 аа да скрило се е под снимката че го е срам
Скрит текст:
wflag
Как може да твърдите обратното като не го познавате, нито пък Хазалчето защо е приела и т.н?! Аз не бих могла да бъда категорична в твърденията си за лица, които познавам само от екрана.
Само те си знаят каква цена са платили за да се изкачат по стълбицата на успеха, а дали, ще се задържат на стъпалото и дали, ще стигнат на най-горното, това зависи изцяло от самите тях.
Да приемем, че Ча е бил с аблата и т.н., хубаво, той е успял да кажем по този начин....ами Хазалчето с кого е била тогава, ами Туба, ами Берен.......не мисля, че минават под такова мерило, което да е гаранция към успеха им.

# 515
Наде,аз нямам проблеми с профила на Хазал:копиране на изображението ми излиза и преглед на изображението също.  newsm78

Аблата обаче каква секси поза е заела  Laughing

# 516
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аз не твърдя нищо,просто сравнявам с холивудските актьори,колкото и да е той е от обикновено семейство,докато нейното както знаем е друго тесто замесено,има и връзки,някой да те подпре,някой да те предложи и т.н и т.н не съм запозната с другите,ама от автобиографиите които съм чела на всепризнати актьори,няма случайни неща.
На мен ми даде адреса да видим дали ще излезе сега  newsm78

# 517
Наде,аз нямам проблеми с профила на Хазал:копиране на изображението ми излиза и преглед на изображението също.  newsm78

Аблата обаче каква секси поза е заела  Laughing
Не знам Вани, аз имам проблем с нейния профил, въпреки, че я следвам(образно казано, защото не пиша, само чета и си превеждам чрез чичи доколкото мога).
Ирче, получи ти се публикуването на снимката, браво.

# 518
Да съгласна съм,че е рано за общ проект на тоя етап,но на по-късен живот и здраве,дано ги мернем  Praynig
А за Ча,Влъх така е,той много добре е знаел превилегиите,които ще получи като е с Аблата,и затова се е и възползвал,ама те и много холивудски актьори сега са голяма работа,а преди са били като Ча,когато можеш да си го позволиш вече,тогава проявяваш чест и достойнство,на по-късен етап,вече известни и доказали се ,нямащи нужда от помощта на дадени Абли,виждате сами,че Аблата е вън от живота му вече  Mr. Green
точно  Naughty за това казвам в този бранш никои не е китка за мирисане.  
за аблата наистина евала му че се отърва ама не се знае по натам на какво ще попадне. сега идва трудния момент за него сам и с професионална помощ а не джиджи биджи да си доизгради името.
немога да го разбера и защо пак агентка си взима..като знаеш че са ти слаби ангели па вземи си агент да ти е мирна главата  ooooh!

Вани  Mr. Green направо да се засилиш от някъде и да я изшутиш един път  Joy че и Ча да отнесеш чак

# 519
Ох, Верче, разсмя ме Joy......я му напиши да си вземе агент, че да му е мирна главицата, че тези агентки 00, ще му я изядат. Joy

# 520
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,аз нямам проблеми с профила на Хазал:копиране на изображението ми излиза и преглед на изображението също.  newsm78

Аблата обаче каква секси поза е заела  Laughing
Рони  Hug Абе мани,като я видя и ми се доповръща,много ми е противна значи  Sick
Сега нещо не се показва много,много,няма и снимчици постоянно,той и Ча и помогна да я знаят хората,визирам нас,иначе в Турция може да си я знаят хората,но и тя имаше полза от Чаатай,добре че даже и приятелски отношения няма вече с нея  Peace

# 521
  • В света на мечтите... ❤

# 522
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ууууу Дани перфе  Heart Eyes Heart Eyes
Ох Влъх и мен ме разсмя да я изшутиш,че и Ча даже вика  Joy Joy Joy
Ми а де и аз това се питам,ама тая няма такова изражение като Аблата хищническо  Mr. Green
Хади бегам на зала,че се улежах доста вече ,до после  Hug Hug

# 523
Дани,ох,че са хубави ФЕмир  Heart Eyes

Вярче, хахахаха,само глупости ме карате да пиша сега  Joy

# 524
достойнство имал да бе да... къде ли му е достойнството  newsm78 аа да скрило се е под снимката че го е срам
Скрит текст:
wflag
Как може да твърдите обратното като не го познавате, нито пък Хазалчето защо е приела и т.н?! Аз не бих могла да бъда категорична в твърденията си за лица, които познавам само от екрана.
Само те си знаят каква цена са платили за да се изкачат по стълбицата на успеха, а дали, ще се задържат на стъпалото и дали, ще стигнат на най-горното, това зависи изцяло от самите тях.
Да приемем, че Ча е бил с аблата и т.н., хубаво, той е успял да кажем по този начин....ами Хазалчето с кого е била тогава, ами Туба, ами Берен.......не мисля, че минават под такова мерило, което да е гаранция към успеха им.
аз пък бих могла и съм докато недай си боже някой не реши да разкаже нещичко или да подшушне дори тогава ако не съм била права ще си се извиня тука за това че съм ги набедила и готово.
много на сериозно ги почнахме нещата  ooooh!

Наде ми не е ли така кажи ми  Mr. Green хем се знае какъв е,хем пак абла си взима  Joy

Общи условия

Активация на акаунт