Отговори
# 495
  • В света на мечтите... ❤
Наде,пробвай през друг браузър да отвориш туитъра или инстаграма и може да ти излезе да копираш адреса на изображението,друг вариант не се сещам  Peace

# 496
Питбул било кученцето,на кой ли ще е ,тя пък ми покажи се да те видим по-хубаво,тая Хазалка значи,сега чакаме Ча с някой лъв да се снима вече ,че барем му поуръфа тва недоразумение прическата му  Mr. Green
ти пък с лъв да вземи му свали скалпа  ooooh!
Чак скалпа не,малко да го пооформи само Mr. Green
а дано му изяде носа  Joy
да го поокастри отстрани да стани малко тънук като на пинокио ,че ся е камба  Mr. Green

# 497
Момичета, как копирате снимки от туитърите и от и от instagram, защото не виждам адресите на изображенията за копирване, а като линкове може ли да се копват?!? newsm78

Наде  Hug аз лично ги копирам,като отворя снимката давам върху нея с десния бутон на мишката(в случая дясното копче,при мен,защото съм с лаптоп)и от менюто,което излиза избирам "Копирай URL адреса на изображението"  Peace
Скрит текст:
Дани, не става, на мен не ми излиза URL адреса и затова попитах. Rolling Eyes
Много странно,защо не ти излиза  Thinking ,аз от инстаграм не съм копирала адреси,но от туитъра всичко е нормално  newsm78 Отваряш ли снимката самостоятелно да ти се покаже,само тя на сиви фон(или там не знам в какъв цвят излизаше фонът) Ако не ти дава и там URL не знам как може да се изкара  Thinking
Да, отварям ги самостоятелно и т.н., както си го описала, но например тази на Хазал се опитах и не успях, а на Едже, която Чаги сложи вчера в туитъра ми даде URL адрес за копирване.
А де, веднъж става, друг път не. Crossing Arms newsm78

# 498
Боже цял ден шЪ ва черпя и все не става време.Днес сестра ми има рожден ден и за нейно здраве да вземем да апнем  и пийнем
Скрит текст:
Ирче мноо ти е нещастно ашкъмчето тц-тц вземи му обърни малко внимание
Пепи Happy Birthday на систъра ти  newsm59 да ти е жива и здрава и да има много успехи във всичко   bouquet   bouquet   bouquet

# 499
ама вие Ча го имае за голям аптал ми се струва  newsm78 не мисля че е толко глупав че за всичко което се случва около той е в неведение.. накрая ми се струва че той ще излезе най голямата лисица от всички  Mr. Green шЪ има изненади да знаете аз тъй ги усещам нещата  Naughty и за общия проект мисля че ще го има,защо пък не...голяма работа като вече не са заедно( не се знае де) всичко е бизнес,преглътваш каквото е станало преди време и продължаваш...кой глупак се отказва от пари и слава при положение че ако направят пак проект цяла Турция ще гръмне отново и кариерите им ще се издигнат пак на върха..айде моля ви се,чувставата не са всичко.
аз вярвам че отново ще имат нов проект. и никой неможе да не накара да си променя мнението  Naughty
И аз,то в тоя бизнес,е толкова голям наплив,че трябва си мега доказан за да си позволиш да отхвърляш предложения,и то такива големи както се очаква,че ще е ако снимат двамата  Peace
Аз пък смятам, че както чувствата не са всичко(въпреки, че за мен те са 90% за успех във всяко едно отношение), то и парите не са всичко, има неща като чест, достойнство, себеуважение и мисля, че и двамата притежават тези качества, особено ясно ги показа Хазал чрез позицията си когато я плюеха някои нейни псевдо колеги от АФК.
Наде, особено з амаркираното в червено, newsm10 newsm10 newsm10
Пепи, ЧРД на сестричката ти, много здраве, късмет и любов!
Весел празник1   bouquet Почерпих се за нейно здраве, беше много вкусно!

# 500
Момичета, как копирате снимки от туитърите и от и от instagram, защото не виждам адресите на изображенията за копирване, а като линкове може ли да се копват?!? newsm78

Наде  Hug аз лично ги копирам,като отворя снимката давам върху нея с десния бутон на мишката(в случая дясното копче,при мен,защото съм с лаптоп)и от менюто,което излиза избирам "Копирай URL адреса на изображението"  Peace
Скрит текст:
Дани, не става, на мен не ми излиза URL адреса и затова попитах. Rolling Eyes
Много странно,защо не ти излиза  Thinking ,аз от инстаграм не съм копирала адреси,но от туитъра всичко е нормално  newsm78 Отваряш ли снимката самостоятелно да ти се покаже,само тя на сиви фон(или там не знам в какъв цвят излизаше фонът) Ако не ти дава и там URL не знам как може да се изкара  Thinking
Да, отварям ги самостоятелно и т.н., както си го описала, но например тази на Хазал се опитах и не успях, а на Едже, която Чаги сложи вчера в туитъра ми даде URL адрес за копирване.
А де, веднъж става, друг път не. Crossing Arms newsm78
Много странно  Thinking аз досега не съм се сблъсквала с такъв проблем,да не е от браузъра  newsm78

# 501
  • У Диспансера ...♥♥♥
О,Пепини да ти е жива и здрава и много да се подкрепяте,че брата и сестрата са най-близкия ти човек Heart Eyes Hug Hug
Наде,тя ако приеме да се снимат заедно,ако сценария е хубав няма да и засегнат достойнството,защо да не се съгласи,както и той,а и тя сама каза нищо не се знае,докато той мълчи като рибок на тая тема,и само като развалена плоча повтаря,много красива,много добра актриса,много добър човек,заучел тия фрази и само тях дъвчи  ooooh!
Ама как съм им избарала точните физиономии само,не е истина просто Mr. Green
Пепини,сега ще го водя на зала,че малко да се пооформи,няма много време да влиза в релси по-бързо  Mr. Green

# 502
Наде,пробвай през друг браузър да отвориш туитъра или инстаграма и може да ти излезе да копираш адреса на изображението,друг вариант не се сещам  Peace
Оххххх, опитах чрез друг браузър и ми иска отново регистрация и т.н. #Crazy
И като линк не става. Tired Cry
Пепи, ЧРД  bouquet   на сестра ти.

# 503
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,някой снимки нарочно са направени така,един вид защита,зависи кой ги е качвал,за да не се копират,някой и не могат да се теглят даже  #Crazy ooooh!

# 504
ама вие Ча го имае за голям аптал ми се струва  newsm78 не мисля че е толко глупав че за всичко което се случва около той е в неведение.. накрая ми се струва че той ще излезе най голямата лисица от всички  Mr. Green шЪ има изненади да знаете аз тъй ги усещам нещата  Naughty и за общия проект мисля че ще го има,защо пък не...голяма работа като вече не са заедно( не се знае де) всичко е бизнес,преглътваш каквото е станало преди време и продължаваш...кой глупак се отказва от пари и слава при положение че ако направят пак проект цяла Турция ще гръмне отново и кариерите им ще се издигнат пак на върха..айде моля ви се,чувставата не са всичко.
аз вярвам че отново ще имат нов проект. и никой неможе да не накара да си променя мнението  Naughty
И аз,то в тоя бизнес,е толкова голям наплив,че трябва си мега доказан за да си позволиш да отхвърляш предложения,и то такива големи както се очаква,че ще е ако снимат двамата  Peace
Аз пък смятам, че както чувствата не са всичко(въпреки, че за мен те са 90% за успех във всяко едно отношение), то и парите не са всичко, има неща като чест, достойнство, себеуважение и мисля, че и двамата притежават тези качества, особено ясно ги показа Хазал чрез позицията си когато я плюеха някои нейни псевдо колеги от АФК.
аха добре а парите и славата като не са всичко защо Хазал прие сериал като до преди 4 месеца говореше за дълга почивка от сериалите  newsm78 или пък Ча дали се себеуважаваше като беше с оная дърта абла  newsm78 или онова не беше биснез за да е на върха,така ли се взима главна роля от първия път ...да бе да чест и достойнство дру път. (Ирче шъ извиняваш за Ча че ти го нападам малко  Mr. Green) за да си в тоя бранш неможеш да си тооолко морален,това че от някои ъгъл изглежда така не значи че е точно така.не я мислиете и Хазал за света вода ненапита.

# 505
http://instagram.com/p/cbeOmZm_OD/ дранкулките на момата  Mr. Green

# 506
Аз също от 10 дни не мога да отварям постнатите неща от истаграм, днес пробвах да си направя акаунт и излезе, че е-mail ми има потребител, който не съм аз, пощурях, и го премахнах, разгеле че има такава опция. Сега като се прибера ще го пробвам пак

# 507
Аз смятам,че на екрана Ча ще изглежда добре,ще видите.Това засега е само за заблуда  Laughing

Наде,а пробва ли като натиснеш дясно копче върху снимката,излиза ли ти:преглед на изображението.(преглед на фоновото изображение)

# 508
Скрит текст:
О,Пепини да ти е жива и здрава и много да се подкрепяте,че брата и сестрата са най-близкия ти човек Heart Eyes Hug Hug
Наде,тя ако приеме да се снимат заедно,ако сценария е хубав няма да и засегнат достойнството,защо да не се съгласи,както и той,а и тя сама каза нищо не се знае,докато той мълчи като рибок на тая тема,и само като развалена плоча повтаря,много красива,много добра актриса,много добър човек,заучел тия фрази и само тях дъвчи  ooooh!
Ама как съм им избарала точните физиономии само,не е истина просто Mr. Green
Скрит текст:
Пепини,сега ще го водя на зала,че малко да се пооформи,няма много време да влиза в релси по-бързо  Mr. Green
Нека приемат общ проект бе Ирче, тяхна си работа, нямам нищо напротив, бих ги гледала с най-голямо удоволствие но след време, не сега и на този етап, рано ми е още, ако ги видя заедно сега, ще ги свързвам с ФЕмир.
Вяра, за мен парите не са всичко и това е..., а защо Хазал е приела да се снима в нов сериал, не бих могла да отговоря от нейно име, единствено и само тя си знае за причините довели до приемането на проекта, в който, ще участва(евентуално).
Що се отнася до отношенията на Ча с аблата и самоуважението му, всичко, което съм написала до този момент по този въпрос е било в кръга на шегата, не бих могла да знам дали се е и доколко се е самоуважавал тогава, защото не съм им светила.

# 509
достойнство имал да бе да... къде ли му е достойнството  newsm78 аа да скрило се е под снимката че го е срам

wflag

Общи условия

Активация на акаунт