Отговори
# 480

Скрит текст:
Tази снимка не я бях виждала. Влюбените гълъбчета (Джан и Ча) пак са заедно. Mr. Green Гледам и някаква има с рогца..  Joy
Скрит текст:

И аз не бях newsm78 но като я гледам ми прилича да е от времето на ПЕ.
Скрит текст:
Зад Ча е зъблата дето сме я обсъждали тук- прегърнал я е охраната на Ча. Мадамата с рогцата е Диренч Аксой- щерката на татенцето, изпълнителен продуцент на АФК и поредна, предполагаема абла в живота на Ча Mr. Green

Хич не го мислете Ча  прикаждането (ох умрях си от смях докато ви четях Laughing Laughing Laughing) няма да помогне...отдавна се разминаха с Хазалка.Писала съм защо, едва ли отново ще ги съберат в общ проект- колкото и да го желаят феновете, дори и да се намери продуцент който да ги поиска отново заедно, самите те няма да се съгласят. Дотолкова бяха направили перфектна спойка в АФК, че за малко това да им струва кариерите и на двамата Crazy  Да не забравяме и хладината и напрежението, които се усещат по между им в сцените в последните епизоди на АФК- едва ли е случайно това, а уж по сценарий бяха сдобрени.Очевидно имаше някаква динамика в отношенията им зад кадър, която осезаемо влияеше и на работата им.Едва ли биха рискували втори път да не могат да излязат от образ.... а и още не се знае, как ще приемат феновете новите им проекти.

Скрит текст:
За Серенайката имам идея защо не се нрави много- прекалено е манекенска визията и нещо.... Ми тя цялата е крака, ръце и уста... прекалено е спортна и секси- как ще го играе скромна и аз не знам newsm78  Та по този повод съм се чудила, защо не му избраха някое крехко и нежно малко създание....продуцентска му работа  WinkТой и Ча е от бранша, но много бързо зачисти манекенските си морафетлъци, които в началото биеха на очи, а и после трупна някое килце и съвсем се промени.
 Колкото до тънката част, мисля, че на него Дерията му е на дневен ред Mr. Green На малкото снимки които излязоха през последните месеци тя е наоколо,(едва ли е случайно) а и гривничката с която се е закичил е точно в стила на нещата с които тя се занимава, пък се следват и с татю и в туитърЯ....така си мисля, пък кой ги знае Whistling Ох сега вече доматите и яйцата не ми мърдат Joy hahaha ама да си кажа....всъщност не е лошо момичето- има много хубава усмивка, но трябва да си барнИ буренясалите вежди и да си издялка малко носа и шЪ станИ муцка Crazy
Пък кой го знае, може да си падне и по Серенайката...човещинка Whistling Ама как се бяха подредили на онези снимки от РД-то, кълка до кълка Ча и Толгахан, че и прегърнати със Селен, сякаш и пращат на Серенай послание някакво...струва ми се малко за мезе го бяха използвали там Ча, ама явно не се е усетил Mr. Green

пп Абе толкова народ чета тук, че ви болят главите- вие за седалгин нео не сте ли чували??? Що приятелки съм оправила с това хапче- едната даже повръщаше като я лепнеше мигрената... малко е сложно, че е със зелена рецепта, ама не е от страшните илачи...
Точно от ПЕ е снимката Ивче, правилно предполагаш, тогава съм я виждала.
Изцяло съм съгласна с поста ти, но особено с тази част, която не сложих в скрит текст. Това е самата истина за теб, за Вани(гледам, че и тя мисли по същия начин), за мен, а може би и за много други.
Отдавна си махнах розовите очила и повярвайте ми, олекна ми.
Тази снимка на Хазал ли е със сигурност, че ми прилича малко на Джейда?!
Пак ФЕмирски красоти сте сътворили, разхладително, благодарско, но и нещо да засладнем, че като се появи патронесата и, ще търси сладичко. Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 15:23 от Neidjal

# 481
  • В света на мечтите... ❤
http://www.youtube.com/watch?v=eZ2hoGOG2Ns  Heart Eyes

dance  dance  dance
Скрит текст:

# 482
Момичета, как копирате снимки от туитърите и от и от instagram, защото не виждам адресите на изображенията за копирване, а като линкове може ли да се копват?!? newsm78
Може наистина да е самата Хазал, защото нейното име е Leyla и след това е Хазал Кая(ако не се бъркам),  Mecnun, може да е кученцето на снимката с нея.

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 15:19 от Neidjal

# 483
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy

# 484
Момичета, как копирате снимки от туитърите и от и от instagram, защото не виждам адресите на изображенията за копирване, а като линкове може ли да се копват?!? newsm78

Наде  Hug аз лично ги копирам,като отворя снимката давам върху нея с десния бутон на мишката(в случая дясното копче,при мен,защото съм с лаптоп)и от менюто,което излиза избирам "Копирай URL адреса на изображението"  Peace

# 485
Скрит текст:

Наде  Hug аз лично ги копирам,като отворя снимката давам върху нея с десния бутон на мишката(в случая дясното копче,при мен,защото съм с лаптоп)и от менюто,което излиза избирам "Копирай URL адреса на изображението"  Peace
Дани, не става, на мен не ми излиза URL адреса на всяка снимка и затова попитах. Rolling Eyes

# 486
Ейй,тия ашкъми бе,ми то не може пък да са лепнати по цял ден за севгилитата я  Mr. Green

# 487
  • У Диспансера ...♥♥♥
ама вие Ча го имае за голям аптал ми се струва  newsm78 не мисля че е толко глупав че за всичко което се случва около той е в неведение.. накрая ми се струва че той ще излезе най голямата лисица от всички  Mr. Green шЪ има изненади да знаете аз тъй ги усещам нещата  Naughty и за общия проект мисля че ще го има,защо пък не...голяма работа като вече не са заедно( не се знае де) всичко е бизнес,преглътваш каквото е станало преди време и продължаваш...кой глупак се отказва от пари и слава при положение че ако направят пак проект цяла Турция ще гръмне отново и кариерите им ще се издигнат пак на върха..айде моля ви се,чувставата не са всичко.
аз вярвам че отново ще имат нов проект. и никой неможе да не накара да си променя мнението  Naughty
И аз,то в тоя бизнес,е толкова голям наплив,че трябва си мега доказан за да си позволиш да отхвърляш предложения,и то такива големи както се очаква,че ще е ако снимат двамата  Peace

# 488
Скрит текст:
Една от любимите ми български песни  Heart Eyes

Скрит текст:

Дани, за Дони и Момчил  Hug
Страхотен е на тази снимка, от кога е?
Иначе Чачко си е хиенка, хич не е глупав, много добре знае с коя абличка да се хване, да завърже връзка, но днешния свят е такъв, а иначе в сърцето му има място само за една  newsm78, аз я знам  Laughing
Да ви кажа, че и мойто ашкъмче Б.К. пусна tweet днес, ама той е на социална тематика
Скрит текст:
Artik devletimiz maclarda nasil tezahurat yapacagimizi da belirlemis. Gercekten toplumun tum sorunlariyla yakindan ilgileniyorlar, bravo. How to do cheerleading practice, our State now gathers must start with IUCN definition. I am really interested in all the society closely to begin addressing, bravo.

Ето и за ASK tweet на Serdar Soydan
Soon will come to the screen in A.Ş.K. series tips on Kanal D, love and life, the words @Askinsozcukleri will be shared from. Yakında Kanal D'de ekrana gelecek A.Ş.K. dizisine dair ipuçları, aşka ve hayata dair sözler @Askinsozcukleri adresinden paylaşılacaktır.

# 489

Дани, не става, на мен не ми излиза URL адреса и затова попитах. Rolling Eyes
Много странно,защо не ти излиза  Thinking ,аз от инстаграм не съм копирала адреси,но от туитъра всичко е нормално  newsm78 Отваряш ли снимката самостоятелно да ти се покаже,само тя на сиви фон(или там не знам в какъв цвят излизаше фонът) Ако не ти дава и там URL не знам как може да се изкара  Thinking

# 490
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Дани, не става, на мен не ми излиза URL адреса на всяка снимка и затова попитах. Rolling Eyes
При мен от Инстаграма не съм пробвала,но от Туитър си свалям директно изображението,и после го трия ,не съм копирала до сега снимки,само емотиконки.

# 491
мисли мисли по 2 пъти на ден  Mr. Green ама като гледам и той за ме мисли виж го какъв поглед е извадил като на Кумчо Вълчо  Joy

# 492
ама вие Ча го имае за голям аптал ми се струва  newsm78 не мисля че е толко глупав че за всичко което се случва около той е в неведение.. накрая ми се струва че той ще излезе най голямата лисица от всички  Mr. Green шЪ има изненади да знаете аз тъй ги усещам нещата  Naughty и за общия проект мисля че ще го има,защо пък не...голяма работа като вече не са заедно( не се знае де) всичко е бизнес,преглътваш каквото е станало преди време и продължаваш...кой глупак се отказва от пари и слава при положение че ако направят пак проект цяла Турция ще гръмне отново и кариерите им ще се издигнат пак на върха..айде моля ви се,чувставата не са всичко.
аз вярвам че отново ще имат нов проект. и никой неможе да не накара да си променя мнението  Naughty
И аз,то в тоя бизнес,е толкова голям наплив,че трябва си мега доказан за да си позволиш да отхвърляш предложения,и то такива големи както се очаква,че ще е ако снимат двамата  Peace
Аз пък смятам, че както чувствата не са всичко(въпреки, че за мен те са 90% за успех във всяко едно отношение), то и парите не са всичко, има неща като чест, достойнство, себеуважение и мисля, че и двамата притежават тези качества, особено ясно ги показа Хазал чрез позицията си когато я плюеха някои нейни псевдо колеги от АФК.

# 493
# 494
  • Под Сините камъни
Боже цял ден шЪ ва черпя и все не става време.Днес сестра ми има рожден ден и за нейно здраве да вземем да апнем  и пийнем
Скрит текст:
Ирче мноо ти е нещастно ашкъмчето тц-тц вземи му обърни малко внимание

Общи условия

Активация на акаунт