Отговори
# 465
  • Варненска клюкарка

Tази снимка не я бях виждала. Влюбените гълъбчета (Джан и Ча) пак са заедно. Mr. Green Гледам и някаква има с рогца..  Joy

И аз не бях newsm78 но като я гледам ми прилича да е от времето на ПЕ. Зад Ча е зъблата дето сме я обсъждали тук- прегърнал я е охраната на Ча. Мадамата с рогцата е Диренч Аксой- щерката на татенцето, изпълнителен продуцент на АФК и поредна, предполагаема абла в живота на Ча Mr. Green

Хич не го мислете Ча  прикаждането (ох умрях си от смях докато ви четях Laughing Laughing Laughing) няма да помогне...отдавна се разминаха с Хазалка.Писала съм защо, едва ли отново ще ги съберат в общ проект- колкото и да го желаят феновете, дори и да се намери продуцент който да ги поиска отново заедно, самите те няма да се съгласят. Дотолкова бяха направили перфектна спойка в АФК, че за малко това да им струва кариерите и на двамата Crazy  Да не забравяме и хладината и напрежението, които се усещат по между им в сцените в последните епизоди на АФК- едва ли е случайно това, а уж по сценарий бяха сдобрени.Очевидно имаше някаква динамика в отношенията им зад кадър, която осезаемо влияеше и на работата им.Едва ли биха рискували втори път да не могат да излязат от образ.... а и още не се знае, как ще приемат феновете новите им проекти.
 За Серенайката имам идея защо не се нрави много- прекалено е манекенска визията и нещо.... Ми тя цялата е крака, ръце и уста... прекалено е спортна и секси- как ще го играе скромна и аз не знам newsm78  Та по този повод съм се чудила, защо не му избраха някое крехко и нежно малко създание....продуцентска му работа  WinkТой и Ча е от бранша, но много бързо зачисти манекенските си морафетлъци, които в началото биеха на очи, а и после трупна някое килце и съвсем се промени.
 Колкото до тънката част, мисля, че на него Дерията му е на дневен ред Mr. Green На малкото снимки които излязоха през последните месеци тя е наоколо,(едва ли е случайно) а и гривничката с която се е закичил е точно в стила на нещата с които тя се занимава, пък се следват и с татю и в туитърЯ....така си мисля, пък кой ги знае Whistling Ох сега вече доматите и яйцата не ми мърдат Joy hahaha ама да си кажа....всъщност не е лошо момичето- има много хубава усмивка, но трябва да си барнИ буренясалите вежди и да си издялка малко носа и шЪ станИ муцка Crazy
Пък кой го знае, може да си падне и по Серенайката...човещинка Whistling Ама как се бяха подредили на онези снимки от РД-то, кълка до кълка Ча и Толгахан, че и прегърнати със Селен, сякаш и пращат на Серенай послание някакво...струва ми се малко за мезе го бяха използвали там Ча, ама явно не се е усетил Mr. Green

пп Абе толкова народ чета тук, че ви болят главите- вие за седалгин нео не сте ли чували??? Що приятелки съм оправила с това хапче- едната даже повръщаше като я лепнеше мигрената... малко е сложно, че е със зелена рецепта, ама не е от страшните илачи...

# 466
Бел и аз мисля като теб,че каквото и да е имало между Хазал и Чаги е отдавна заминало и няма да се повтори.Всеки си тръгна по пътя,който си е начертал.Дано имат и двамата успехи.  Peace

Сис, мерси за снимката,хубава е  Grinning

# 467
  • В света на мечтите... ❤
Това много ми хареса  Heart Eyes
Скрит текст:
"Понякога няма да знаеш истинската стойност на момента,докато не се превърне в спомен." Heart Eyes

# 468
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ауууу Белорче вадя ябълките,вие само с домати искате да минете ,ама те сега ще ни трябват за доматен сок  Mr. Green
Аз я знам тази снимка,там са празнували Нова Година,и е след ПЕ точно,2012-2013 са посрещали,затова и Джан не е с Джейда,а с онази водещата,която беше и водеща и връчваше преди това някаква награда на Ча,тази която е до Диренч ,мисля че някаква си Едже беше,но те за кратко бяха с  Патладжанчо  Mr. Green

# 469
  • У Диспансера ...♥♥♥
Питбул било кученцето,на кой ли ще е ,тя пък ми покажи се да те видим по-хубаво,тая Хазалка значи,сега чакаме Ча с някой лъв да се снима вече ,че барем му поуръфа тва недоразумение прическата му  Mr. Green

# 470
Питбул било кученцето,на кой ли ще е ,тя пък ми покажи се да те видим по-хубаво,тая Хазалка значи,сега чакаме Ча с някой лъв да се снима вече ,че барем му поуръфа тва недоразумение прическата му  Mr. Green
Joy  hahaha  Joy

# 471
ти пък с лъв да вземи му свали скалпа  ooooh!

# 472
Пронизала ги беше стрелата май наистина,ама опиатът не беше достатъчно силен

# 473
Телефонна любов  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 474
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чак скалпа не,малко да го пооформи само Mr. Green

# 475
 smile3534  smile3534  smile3534

# 476
ама вие Ча го имае за голям аптал ми се струва  newsm78 не мисля че е толко глупав че за всичко което се случва около той е в неведение.. накрая ми се струва че той ще излезе най голямата лисица от всички  Mr. Green шЪ има изненади да знаете аз тъй ги усещам нещата  Naughty и за общия проект мисля че ще го има,защо пък не...голяма работа като вече не са заедно( не се знае де) всичко е бизнес,преглътваш каквото е станало преди време и продължаваш...кой глупак се отказва от пари и слава при положение че ако направят пак проект цяла Турция ще гръмне отново и кариерите им ще се издигнат пак на върха..айде моля ви се,чувставата не са всичко.
аз вярвам че отново ще имат нов проект. и никой неможе да не накара да си променя мнението  Naughty

# 477
Чак скалпа не,малко да го пооформи само Mr. Green
а дано му изяде носа  Joy

# 478
Само да не пуска грива кат лъв,че какъвто е къдравелко Praynig
Релаксче ко става с ПЕ Heart Eyes

# 479
Една от любимите ми български песни  Heart Eyes

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт