Отговори
# 630
  • В света на мечтите... ❤

Дани, пак си ходила в мола, кво стана с прането,  hahaha, честити дрешки   bouquet

Джейн джанъм  Hug прането още не се изпрало,много е упорито петното и не ще са излиза  Mr. Green и затова минах на плодова мода  Laughing
Хайде вече наистина изчезвам
Гьорушуруз аркадашлар  Hug

# 631
Отдолу Айсунището вика таман а наще обичам те Mr. Green

# 632
  • Още у мъглата ...
За нас трудна, ама "трудната" Сахерлитка вижте как я реши бържи, бържи, ама си е селска терикатка я, на нея тия ни е минават  Laughing Mr. Green

Ще туитваме на 02/08
Скрит текст:

Габи,
Скрит текст:
Днес видях, че беше туитнала нещо и беше сложила ако точно помня #Femir - този диез какво означава  newsm78
А Чепикови се надпреварват кой от кой  #Cussing out
Дани, пак си ходила в мола, кво стана с прането,  hahaha, честити дрешки   bouquet
Наде, мерси  Hug

Джейн  Hug

Скрит текст:
Доколкото съм разбрала означава нещо като туит за тази тема (директория) (т.е. н-р тема #Femir). Да ти кажа не съм много сигурна, ама от гледане това съм подразбрала  Laughing Ама пък и да не е баш, то в онзи мравуняк кой те гледа толкова  Joy

Ух, много са сладки братчето на Емко и Фериха  Grinning Heart Eyes

# 633
  • Още у мъглата ...
А Зехра колко приветлива свекърва е  Joy Joy Joy

Една либов струи от нея към Сехерката  Joy

# 634
Булка,гледа ли кобрата 11 Mr. Green

# 635
  • в подножието на планината
Колко е невинна Сехер... Sick Ръза винаги е толкова заблуден, горкия... ooooh!

Свършиии...как ще издържа до утре... Joy

# 636
Знае ли някой със сигурност това истинска обща снимка ли е на ФЕМИР или не  newsm78 чела съм и двата варианта
от фейса
Türk dili: Tekrar birlikte istediğiniz
English: We want you together again

А Джан колко обича Фери  Heart Eyes
Габи, и аз така го разбирам, мерси  Hug

# 637
Жане,истинска е една от малкото им снимки  Peace

# 638
Габи, Hug Heart Eyes  bouquet
Пусни някое от твоите предсказания.

# 639
# 640
Булка,гледа ли кобрата 11 Mr. Green
Тц гледам мача Laughing

# 641
В тези серии Емир много ми харесва.  Heart Eyes Не държанието му, а визията му. Но пък и държанието му всъщност ме кефи.  Laughing Хареса ми как потупна Илкер по рамото.  Joy Без думи му каза да стои далеч от Фериха. Охх и голям разговор проведе с Азра. Joy
В тази серия ми стана мъчно за Джансу.  Rolling Eyes А Фериха е толкова добра.. Джансу какво ли не й направи, а тя отново й помогна.

А Джан е голямо сладурче.

Утрешната серия ще е интересна: Халдун умира, Сахер се омъжва за Мехмет, а приятелите на Емир отиват в апартамента му, но през това време Ферия събира боклука и те разбират каква е тя!- от фейса.
Дани,  Hug честити дрешки. Много са вкусни. Laughing Heart Eyes

# 642
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тука съм бе,ама готвих,после баня,и сега си го върнах 1 час назад и паралелно ви чета коментарите,естествено на двете Влъхви може да паднеш с тях  Joy Joy Joy
Влъх викаш да беше и изшил един да видиш как наистина щеше да замълчи,и чаши щеше да забрави да троши всичко  Mr. Green
Звезде,Гъбке,Джейн,Петрова  Heart Eyes Hug Hug

# 643
  • У Диспансера ...♥♥♥
Райче  Hug тя само към Емко я пестеше тая нейната добрина,а тука Юнал и Емко са като Бързи и яростни,ох колко са смешни  Joy Joy

# 644
ама така си е  Mr. Green виж кога я ошамаросат и после 2 серии е много мълчалива... и после разфучи и пак изяде някой шамар и пак млъква  Joy

Общи условия

Активация на акаунт