Отговори
# 645

Свършиии...как ще издържа до утре... Joy
И аз Mr. Greenда го потърсим в нета епизода newsm78 Mr. Green

# 646
  • У Диспансера ...♥♥♥
Емко как подчива,обаче задължително хем тича,хем и блузата дърпа надолу  Mr. Green
Тя Фериха ти е виновна,че ти не можеш си държиш краката затворени  ooooh!
Ох Зехра пак звъни и естествено тела на щерката изключен пак  Mr. Green
Направо в апартамента насила не мой да я накара да говори  Joy Joy Joy

# 647
  • в подножието на планината

Аааа, те от БТВ са ги блокирали всичките...какво ще правим сега...  smile3502

# 648
  • У Диспансера ...♥♥♥
А слабичък е още тука,после къв стана майко мила  Mr. Green
Почва да става много красив Емко тука ,и Лара на мен ми е много любима,как отряза Хандела  Mr. Green

# 649
  • Още у мъглата ...
Райче  Hug тя само към Емко я пестеше тая нейната добрина,а тука Юнал и Емко са като Бързи и яростни,ох колко са смешни  Joy Joy

Ирка  Hug
На Емко колко му се искаше да е зъл изцяло, ама пусто сърцето му казва едно, главата (горната) друго, та през цялото време му беше едно такова разнобойно: Обичам я, мразя я, обичам я, мразя я, господи, колко я обичам, дори когато я мразя  Mr. Green Heart Eyes

Петровче, днес нещо не са ми говорили от горе, ама дадох заявка за факс и като го получа, ще споделя  Joy Joy Joy

# 650
Райче  Hug тя само към Емко я пестеше тая нейната добрина,а тука Юнал и Емко са като Бързи и яростни,ох колко са смешни  Joy Joy
Хаха, да, така излиза.  Joy

Аз ще се самоубия ритуално.. серията свърши толкова интересно, как ще дочакам до утре?  Cry Ах тези БТВ, защо ни държат в такова напрежение?!  Crossing Arms

# 651
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз мисля,че вие сте го измислили това за психото у кралицата -майка бе,а тя Лара го изцепила,тия и те се молят и прикаждат  Joy Joy
Ферито тука много и знае устата ,ммммм браво на нея,ама така трябваше да е постоянно  Mr. Green

# 652
# 653

Ирка  Hug
На Емко колко му се искаше да е зъл изцяло, ама пусто сърцето му казва едно, главата (горната) друго, та през цялото време му беше едно такова разнобойно: Обичам я, мразя я, обичам я, мразя я, господи, колко я обичам, дори когато я мразя  Mr. Green Heart Eyes
Габче, ами долната глава какво казва?  newsm78  Joy Сподели.   Mr. Green

# 654
  • Още у мъглата ...
Почва да става много красив Емко тука ,и Лара на мен ми е много любима,как отряза Хандела  Mr. Green

Красив, я, тя любовта разкрасява човека Mr. Green
И се отпуска на шкембе, щот няма кво да се перчи пред другите женски  Joy

# 655
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми Гъбке накрая вече е застанал твърдо- Обичам я ,и се мразя заради това,от двете взел по-малко и се изясни със себе си  Mr. Green
Ама издумкай и един токат на тая Санем,тя ще ми я дере тука  ooooh!

# 656
  • Още у мъглата ...
Аз мисля,че вие сте го измислили това за психото у кралицата -майка бе,а тя Лара го изцепила,тия и те се молят и прикаждат  Joy Joy
Ферито тука много и знае устата ,ммммм браво на нея,ама така трябваше да е постоянно  Mr. Green

Викаш на 4-5 тук ни пратиха един и същи факс, та се изцепихме  Joy Joy

# 657
  • Още у мъглата ...
Хаха, да, така излиза.  Joy

Аз ще се самоубия ритуално.. серията свърши толкова интересно, как ще дочакам до утре?  Cry Ах тези БТВ, защо ни държат в такова напрежение?!  Crossing Arms

Мани, мани ... то направо е нечовешко тяхното  Sick

# 658
# 659

Красив, я, тя любовта разкрасява човека Mr. Green
И се отпуска на шкембе, щот няма кво да се перчи пред другите женски  Joy
е той после стана семеен защо му е да се поддържа толко  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт