Отговори
# 210
Габи,  Hug с тази абла едва ли ще има нещо, но за Серенай не съм сигурна... Rolling Eyes
newsm03

# 211
На жмичка ли ще играем отдавна не съм играла ех какви спомени ми идват..... Party

# 212
  • Още у мъглата ...
На жмичка ли ще играем отдавна не съм играла ех какви спомени ми идват..... Party
Joy Joy Галя  Hug Ами, който иска, може да се включва  Joy

# 213
Ирче, виж Звездето как е схванала какво съм разбрала Laughing дори и без да го е чела. Joy
Звездичке,  Hugна прав път си.

# 214
Ееееее детство мое реално и вълшебно Party Party Party

# 215
  • Още у мъглата ...
Габи,  Hug с тази абла едва ли ще има нещо, но за Серенай не съм сигурна... Rolling Eyes

Тц, тц, със Серенайката няма да стане ... Екстри каза  Joy Joy
Парен каша духа, тц  Naughty

# 216
  • в подножието на планината
Ирче, виж Звездето как е схванала какво съм разбрала Laughing дори и без да го е чела. Joy

Отдавна си го мисля това... Rolling Eyes не ми се иска, но имам такова чувство... ooooh!

# 217
Скрит текст:
 Мойто девство съм си го прекарвала повече в село отколкото в града стане ли петък и на село неделя ми е тъпо защото се разделяме за 5 дни с всички от село после пролетни,летни и зимни ваканции гледахме да сме си в село че ставаше забавно там не съм имала часове за прибиране но порастнахме и вече не сме деца но пак използваме всяка възможност да сме там.Извинете че споделям това но просто ми дойде така отвътре.
https://www.youtube.com/watch?v=phYxZ7utqSk&list=RD02z_k4sA2YAWc

# 218
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх,еее за нищо бе ,радвам се че си доволна,сега и другия Влъх ми даде бойна задачка за изпълнение  Mr. Green
Йо как няма да разбера ехееее ти съмняваш ли се в мен просто Mr. Green
Наде,те тия забавления докато не ги видим всичко е рекламен трик,да се уверим ние пък те да си бръщолевят сега,вече държат ни в напрежение,от тук от там дадат някоя фотка,ама Ча и Серенай тактично не присъстват на тия фотоси,най-главните а ги е хванала липсата,да им са и циганските чалъми  ooooh!

# 219
Казвате може да има електричество-ток и жица ли  Joy

# 220
  • Още у мъглата ...

А, предполагам за кое говориш, то е една статийка, може и в туит да е написано Joy
С гуги "Че бил привлечен" и такива ми ти работи, то ако означваше това, което ти предполагаш, че е, туитърът щеше да пламне ,а той и искра няма, не е това, Наде  Peace

# 221
Влъх,еее за нищо бе ,радвам се че си доволна,сега и другия Влъх ми даде бойна задачка за изпълнение  Mr. Green
Йо как няма да разбера ехееее ти съмняваш ли се в мен просто Mr. Green
Наде,те тия забавления докато не ги видим всичко е рекламен трик,да се уверим ние пък те да си бръщолевят сега,вече държат ни в напрежение,от тук от там дадат някоя фотка,ама Ча и Серенай тактично не присъстват на тия фотоси,най-главните а ги е хванала липсата,да им са и циганските чалъми  ooooh!
Точно така Ирче, чалъми ни предават за да ни държат в напрежение. Не може да не са били там, но ни пуснаха снимки, които въобще не ни вълнуват.

# 222

А, предполагам за кое говориш, то е една статийка, може и в туит да е написано Joy
С гуги "Че бил привлечен" и такива ми ти работи, то ако означваше това, което ти предполагаш, че е, туитърът щеше да пламне ,а той и искра няма, не е това, Наде Peace
Щом казваш, нали ти си екстрасенската, гледаш на боб, на леща, на кълбо.......и все пак, времето е пред нас, не бива да сме категорични в нищо, защото нещата се променят според ситуациите, макар не на всеки да се нравят промените.

# 223
Казвате може да има електричество-ток и жица ли  Joy
newsm47

# 224
  • Още у мъглата ...

С гуги "Че бил привлечен" и такива ми ти работи, то ако означваше това, което ти предполагаш, че е, туитърът щеше да пламне ,а той и искра няма, не е това, Наде  Peace
Щом казваш, нали ти си екстрасенската, гледаш на боб, леща, на кълбо.......и все пак, времето е пред нас, не бива да сме категорични в нищо, защото нещата се променят според ситуациите.
Joy Joy
За сега поне е така, но наистина си мисля, че заради "Парен каша духа" няма да се случи  Peace
А може и така да ми се иска  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт