Отговори
# 225
Вие сериозно ли Ча с Сереней мммм не съм се замисляла ама може и да е станало нещо додето са гледале оригиналният сериял....
Снощи гледах 37 епизод там където ще започват Фери и Емко да работят по общт проект и ми дойде една мисъл едно чудо защо не включиха в сценария някъде ей така да вземе Емко да награби Фери на някоя маса и да....сещате се какво щеше да изплакнат очите всички...... Party Crazy

# 226
Здравейте, ще може ли някой да ми покаже от къде мога да намеря първи сезон на огледален свят с бг аудио или субтитри, защото много ми се иска да го гледам Simple Smile

# 227
Ирче, виж Звездето как е схванала какво съм разбрала Laughing дори и без да го е чела. Joy
Звездичке,  Hugна прав път си.

Отдавна си го мисля това... Rolling Eyes не ми се иска, но имам такова чувство... ooooh!
Споко бе душа, да се залюбва с която си ще. Ти още ли ги мислиш двамцата с Хазалчето?
И тя пое по своя път като него, ще работят като конкуренти и не се знае дали и тя няма да се влюби, защо не, човещинка.
dideto9301, всичко, което има се слага на първа страница.

# 228
Гале,то иначе нямаше да е 7+ ,а 18 +  Joy

# 229
Скрит текст:
 Мойто девство съм си го прекарвала повече в село отколкото в града стане ли петък и на село неделя ми е тъпо защото се разделяме за 5 дни с всички от село после пролетни,летни и зимни ваканции гледахме да сме си в село че ставаше забавно там не съм имала часове за прибиране но порастнахме и вече не сме деца но пак използваме всяка възможност да сме там.Извинете че споделям това но просто ми дойде така отвътре.

bouquet  bouquet  bouquet Аз за съжаление само у Софиото Cry

# 230
https://www.youtube.com/watch?v=4kudekEnAmU&list=RD02z_k4sA2YAWc
И щеше да е след 00 часа филма нали....Жалко исках да я видя онази страст както в ЗП само че там са Бихтер и Бихлюл.

# 231
Казвате може да има електричество-ток и жица ли  Joy
newsm47
Нищо не казвам, само споделих какво прочетох вчера, но никой от Вас не написа какво е разбрал, а и аз не споделих какво разбрах. Не мога да си правя изводи, без да имам основание за тях, поживьом - увидим.

# 232
  • Още у мъглата ...
Ей го, Емко жми и Фери се крие  Mr. Green

Поиграха си и те доста на жмичка  Mr. Green

# 233
Наде,не се сещам да съм чела този туйт за който говориш.  Няма значение:дано сериала потръгне,а дали ще има електричество и какво ще е то,времето ще покаже  Laughing

# 234
Момичета, простете че нахълтвам в темата, но линкът за 21 серия с бг аудио,  който е даден в първа станица на темата, не е ли всъщност за 20та?
HugМи не Rolling Eyesотваря се на 21 еп Peace

Hug Да, пише 21, но същата серия е качена във Vbox като 20     bouquet

21 Епизод е според приятелите ни от в.....
Онзи от ви бокса, цапва сериите оттук, нека си пише каквото ще.

# 235
Влъх,еее за нищо бе ,радвам се че си доволна,сега и другия Влъх ми даде бойна задачка за изпълнение  Mr. Green

а тъй  Hug пак нещо на Мико сигурно  newsm78  hahaha
а пък с оня моя дето ми го пусна така се смях,стомаха ме заболя чак  Joy много ме кефи как се смее  Mr. Green

# 236
Наде,не се сещам да съм чела този туйт за който говориш.  Няма значение:дано сериала потръгне,а дали ще има електричество и какво ще е то,времето ще покаже  Laughing
Тя електричеството го улавяше още във въздуха аблата,  Joyаз не съм нея, нищо не долавям на този етап, та аз дори и лицата не съм им виждала, затова нищо не твърдя.
Важното е както ти казваш сериалът им да потръгне и да се възприеме, същото важи и за проекта на Хазалчето. Това е най-важното, защото тези млади и талантливи хора, не заслужават да усещат повторно горчивия вкус на провален проект, Rolling Eyesа вече имат по един такъв зад гърба си, Cryно това не ги прави по-малко талантливи и можещи.

# 237
Момичета, простете че нахълтвам в темата, но линкът за 21 серия с бг аудио,  който е даден в първа станица на темата, не е ли всъщност за 20та?
HugМи не Rolling Eyesотваря се на 21 еп Peace

Hug Да, пише 21, но същата серия е качена във Vbox като 20     bouquet

21 Епизод е според приятелите ни от в.....

Joy Joy Joy

# 238
Аз първи сезон не го виждам? Thinking

# 239
А тя аблата толкова го улови,че чак прегоря...  Grinning

Иначе,наистина,дано и на Хазал,и на Ча са им успешни,заслужават го.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт