Отговори
# 270
добър вечер, ко прайте бе   newsm78

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 29 нови отговора. - WTF ???

# 271
Ча и Серенай ши са взимат  Mr. Green
Видяхме с Толгахан кво стана, да не се повтори  newsm78

# 272
Джейн,как с Едже   Shocked Laughing Аз даже не съм и си го помисляла. Къде е онова човече-да прикадя  Joy

Joy Joy JoyИ ти ли прихвана от тях с каденето hahaha hahaha hahaha

# 273
  • София
Слънце,той е ретуйтнал нейн  Laughing

Ама и тя  ooooh! кво се бута и тя между шамарите нимойм разбера, шъ земъ съвсем слъчайно да я оцеля и низнам зъболекаря посли кък ше й оправи крокодилските зАби дет нема ги има де  ooooh!  Mr. Green  Joy
ахаха абе сис какво си запалила моторетката   Joy
Виждаш ли чак и за убийство взе да говори вече  Joy Joy Joy

Ами ще говоря  Naughty а припари, ааа не отговарям, те и без това нимоат ме осъдят  Mr. Green най-много до живот в диспансера   Mr. Green  Joy Joy Joy

# 274
Бг-мама и тя се побърка като нас  newsm47  Joy

Че на Толга сега зле ли му е,не е сам  Mr. Green  Joy

# 275
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейн,те за Серенай говорят,ти къде запали за тая с мазните корени  Joy Joy
А за Хазал никой не я критикува,всички казахме,че много добре изглежда,само това кокче,ми мен лично ме дразни пък с това кокче,по-добре една плитка да си сплете,ще е 100 пъти по небрежно и по-добре,иначе за дрехите и нищо не сме казали,лично мен много ми харесва как се е привела в ред с излишните кг,макар че аз никога не съм я и критикувала за тях,тя вчера даже и не беше с размъкнати дрехи,а с дънкени гащи и тениска  Heart Eyes

# 276
  • София
Мани, мани тука всеки си кади за нещо  tooth  Joy е така за всеки случаи  Mr. Green  Joy

Ох ама и тия в твитъра са едни шматки, качили снимка на Едже с някакъв и заглавието е: Едже с /незнаем с кой/  Joy Joy Joy Joy

# 277
Важното е,че кака им Едже е там  Joy

# 278
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мани, мани тука всеки си кади за нещо  tooth  Joy е така за всеки случаи  Mr. Green  Joy

Ох ама и тия в твитъра са едни шматки, качили снимка на Едже с някакъв и заглавието е: Едже с /незнаем с кой/  Joy Joy Joy Joy
Тая сценаристката нали за нея бърборите,че аз в тоя туитър от векове не съм влизала  Mr. Green

# 279
  • София
А тука за какво става въпрос  :thinking вижда ми се интересно и против Серенайката ми се види, че некой съ е изказал  Mr. Green  Twisted Evil  Joy Joy Joy Joy Joy

# 280
Казаха ми да се смея на ум Joy Joy че не можели да спят Mr. Green

Марти Hug

# 281
# 282
Хахах Слънце ти тия коментари от км-и ги надушваш  Mr. Green

# 283
  • София

Тая сценаристката нали за нея бърборите,че аз в тоя туитър от векове не съм влизала  Mr. Green

Дам  Hug е може ли таквоз нещо  Shocked то и там са едни истрещялници  Mr. Green Joy Joy

# 284
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Joy JoyМи на ум ми,няма само преводите да ги прайш на ум  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт