Бял списък на туристическите агенции

• 551 514
  • 1 662
  •   2
Отговори
# 1 470
Преди бяха топ. Ние сме пътували с тях преди 7-8 години. Напоследък обаче чувам от много близки, че са занижили качеството. Не знам дали е така. Но ми го казват хора, които нямат общо помежду си.

# 1 471
Относно ТА "Поход",бях питала преди време,но нямаше отзив.Аз ползвах техни услуги(за планински еднодневен тур) и бих казала,че не са от добрите.Транспортът бе един стар и тесен автобус(20места)без климатик .Екскурзовод нямаше,просто шофьор и уж планински водач(за него един мъж,явно управител,просто съобщи име и тел.,а в последствие се оказа,че не отговарят на действителността).Този водач го взехме почти от дома му,той не се качи с нас до крайната точка,но поне беше учтив😜Аз лично не препоръчвам,то ние си бяхме сами,просто имахме трансфер.

# 1 472
  • Асеновград
Относно ТА "Поход",бях питала преди време,но нямаше отзив.Аз ползвах техни услуги(за планински еднодневен тур) и бих казала,че не са от добрите.Транспортът бе един стар и тесен автобус(20места)без климатик .Екскурзовод нямаше,просто шофьор и уж планински водач(за него един мъж,явно управител,просто съобщи име и тел.,а в последствие се оказа,че не отговарят на действителността).Този водач го взехме почти от дома му,той не се качи с нас до крайната точка,но поне беше учтив😜Аз лично не препоръчвам,то ние си бяхме сами,просто имахме трансфер.
Когато Ви поддадат информация за екскурзовод или планински водач, веднага можете да проверите дали лицето има право да практикува в регистъра на МТ. Ако клиентите не изискват и не проверяват, ще както го описвате.

# 1 473
Октомври месец ще пътуваме до Пулия с Руалтравъл.
Отзиви ?

# 1 474
  • Бургас
Миналата година ходихме до Виена с Руал травъл и бяхме много доволни. Септември ще ходим до Рим пак с тях.

# 1 475
Аз бях писала по-назад в темата, че през май ходихме с тях до Рим и останахме доволни. Дано местният екскурзовод ви е Катя Илиева. Страхотна!

# 1 476
Когато Ви поддадат информация за екскурзовод или планински водач, веднага можете да проверите дали лицето има право да практикува в регистъра на МТ. Ако клиентите не изискват и не проверяват, ще както го описвате.
Името бе подадено непосредствено преди тръгване с автобусчето,съответно само малко ,галено име+тел.,качвайки водача той се представи и се оказа,че е друг човек.Не се оправдавам,уча се и благодаря за съвета,относно проверката!

# 1 477
  • София
Здравейте, намерих малко мнения за ТА МедТур, дали някой към днешна дата има отзив?  Харесахме почивка през агенцията за началото на септември. Благодаря на отзовалите се.

# 1 478
Здравейте, някой пътувал ли е с ANGEL TRAVEL.

# 1 479
Здравейте, намерих малко мнения за ТА МедТур, дали някой към днешна дата има отзив?  Харесахме почивка през агенцията за началото на септември. Благодаря на отзовалите се.

Преди време и аз питах за тях. Не получих отговор и рискувах с Новогодишна резервация. Всичко беше ок. Работят с голяма гръцка агенция.

# 1 480
Отзиви за Бохемия, замислям екскурзия до Рим - 2025.
Имат сега някакава двудневна за 619 лв. със самолет.
Два дни , може би ще е отгоро-отгоре.
Входни такси за купола на катедралата "Св. Петър" (8 EUR) и Колизеума (16 EUR) тово допълнително мисля.

Миналата година ходихме до Рим с тях, тур оператора е Топ! Препоръчвам!
Слагате удобни обувки и сте вие…

# 1 481
  • Пловдив
През май тази година бяхме с тях в Рим, страхотно си изкарахме. Обмисляме пак да се върнем там с тях.

# 1 482
Привет на всички!
Моля за съвет - искам да направя подарък на родителите ми екскурзия до Виена, отдавна им е мечта, те са възрастни хора, не знаят немски/английски и предпочитам да е организирана с екскурзовод и програма. Бихте ли ми препоръчали Руал Травел варианта със самолет или някоя друга агенция?

# 1 483
  • Beyond the Frontiers
Привет на всички!
Моля за съвет - искам да направя подарък на родителите ми екскурзия до Виена, отдавна им е мечта, те са възрастни хора, не знаят немски/английски и предпочитам да е организирана с екскурзовод и програма. Бихте ли ми препоръчали Руал Травел варианта със самолет или някоя друга агенция?
Абакс, Бохемия

# 1 484
  • Асеновград
Привет на всички!
Абакс, Бохемия
Екватор , предлагат програмите на Абакс. За Виена имат много добра програма със самолет.

Общи условия

Активация на акаунт