Бял списък на туристическите агенции

• 550 797
  • 1 661
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Beyond the Frontiers
И други предлагат Абакс. Достатъчно е да се потърси в Гугъл: агенти на Абакс.

# 1 486
Ние сме били във Виена с Руал, вярно, преди няколко години. Използвахме 1 или 2 екскурзии от техните, момчето много се стараеше, организира част от групата /по желание, разбира се/ за обяд, т.е. да помогне на хората от групата, които не се справяха добре с езика, но аз имах и собствена програма за различни музеи, така че се възползвах от организираната част, а след това си продължихме по моята програма. Беше около Коледа, началото на декември, хотела, предлаган от тях беше в центъра, в близост имаше Коледни базари, така че заедно с техните услуги + моята програма имахме много добро изживяване. Но, все пак беше сравнително отдавна.

# 1 487
Здравейте.
За априлската ваканция 2025г. обмисляме комбинирана екскурзия /самолет и автобус/до Испания и Португалия.
Ще се радвам на препоръки, относно агенция, програма и информация за местата, които не трябва да пропуснем. Ще бъдем с двама 16-годишни младежи и искам да им е интересно.

# 1 488
Здравейтее! Исках да попитам някой има ли мнение за фирмата Lucky Holiday? Никога не съм пътувала с тях, а ми е интересно.

# 1 489
Здравейте, интересувам се от програма за коледни базари във Виена. Попаднах на следните предложения от ЛУКС ТУР - https://luxtravel.bg/ekskurzia/koledni-bazari-vav-viena-24/6055
          https://luxtravel.bg/ekskurzia/predkoledna-viena-sas-samolet-super-oferta/5916
       https://luxtravel.bg/ekskurzia/ekskurziya-v-avstriya-predkoledna … algarski-ezi/3743

Можете ли да споделите мнения за фирмата и програмите? Благодаря предварително!

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 19:56 от pinkypie17

# 1 490
Здравейте,
колебая се между три дестинации за есен 2025 :
1.Испания - Малага, Севиля, Кордоба.
2.Будапеща, Унгария.
3. Загреб, Хърватия - Плитвички езера и Постойна, Словения.
Ценово са Моля, за отзиви.
Благодаря !

# 1 491
Будапеща - уникално място , цяла седмица да си там има какво да се види , топ ! Хърватия, Словения - същото мнение, като изключим че сега е студено за езерата , но ако сте планински турист няма да ви е проблем , аз обичем в студено време градска среда и в топло време - планина . В Испания някой друг да кеже - не съм била.

# 1 492
Здравейте,
1.Испания - Малага, Севиля, Кордоба - Определено си заслужава и може би го слагам на 1-во място. Има много интересни забележителности.
2.Будапеща, Унгария. - Много красив град, също много неща за разглеждане. Ние бяхме в началото на декември преди няколко години - имахме и студени и по-топли дни, но времето е относително, важното е да не вали.
3. Загреб, Хърватия - Плитвички езера и Постойна, Словения. - не съм била и нямам лични впечатления, но знам, че Загреб е много красив град, предполагам че и другите места също са интересни, но наистина времето е от значение.
Благодаря !

# 1 493
И трите дестинации са топ избор. Нама лошо тук и няма да сбъркате което и да изберете.
Може би ако гледаме чисто от климатична гледна точка, през есента в Испания си е чисто лято, особено пък толкова много на юг като Малага. Все пак си е и въпрос на късмет, но наистина сте изброили може би най-любимите ми места в Европа!

# 1 494
Здравейте ,
търся мнения за агенция Медтур , видях тук противоречиви такива , но някой са доста стари . Ще помоля за отговор от някой , които ги е ползвал скоро . Спряхме се на тях за Нова година . 

# 1 495
  • София
Аз пък търся мнения за Рикотур. В Гугъл не са много, негативните са главно за Турция, но аз не съм се насочила натам.

# 1 496
Здравейте,
1.Испания - Малага, Севиля, Кордоба.
2.Будапеща, Унгария.
3. Загреб, Хърватия - Плитвички езера и Постойна, Словения.
Благодаря !

Определено бих избрала Испания - тази есен бяхме в Андалусия, прекрасна екскурзия.

# 1 497
Може ли за Андалусия повече да разкажете ? Все я сменям с нещо друго .

# 1 498
Може ли за Андалусия повече да разкажете ? Все я сменям с нещо друго .

Здравейте,

намесвам се с малко инфо за Андалусия. Това е една от областите в Испания - най-южната сред тях. Център е гр. Севиля. Най-известен туристически обект е дворецът Алхамбра в гр. Гранада в тази област. Друг известен обект е катедралата-джамия в Кордова. Андалусия е родина на фламенкото. Малага е център на морския туризъм. Ако изпишете в гугъл Андалусия ще Ви излязат множество интересни места, вкл. обекти на Юнеско.

# 1 499
  • Асеновград
Темата е - Бял списък на туристическите агенции.
Моля за информация за това къде да отидете намерете подходящата тема.

Общи условия

Активация на акаунт