Бял списък на туристическите агенции

• 521 498
  • 1 598
  •   3
Отговори
# 1 590
Много пъти е писано, че "Абакс" не продават екскурзии на физически клиенти. Те работят с фирми, които продават техните програми. Мисля, че една такава е "Екватор".

Как да разбера кои Туроператори работят с програми на "Абакс"?

# 1 591
  • Beyond the Frontiers
Много пъти е писано, че "Абакс" не продават екскурзии на физически клиенти. Те работят с фирми, които продават техните програми. Мисля, че една такава е "Екватор".

Как да разбера кои Туроператори работят с програми на "Абакс"?
Нямат списък на сайта.
Програмите им се разпознават, защото само те имат пакет Максимална сигурност.
Или пишете в Гугъл: агенти на Абакс и те излизат.

# 1 592
  • София-в сърцата на моите деца
Екзотик Холидей с гид Мишо Иванов или ние пътувахме с Уелкъм Травел и останахме доволни!

# 1 593
Екзотик Холидей с гид Мишо Иванов или ние пътувахме с Уелкъм Травел и останахме доволни!
Тези две туроператорски агенции работят с програми на "Абакс",нали?
Galactic каза, че Мишо Иванов работи с Welcome Travel в момента само.

# 1 594
Когато ние пътувахме, бях се записала при Екзотик, но те правеха програмата заедно с Уелкъм. Мисля, че тогава на място питах Мишо и той ми каза, че работи с Уелкъм. Сега и Галактик потвърди това. Но, 2-те фирми доста често работят по една програма, не само за Мароко. Т.е. за пример - едната прави програмата и организацията, а Екзотик и други фирми я продават /които не са си направили тяхна програма или не са взели програма на Абакс/. В момента не знам програмата на Екзотик дали не е само тяхна, набързо се опитах да я сравня с тази на Уелкъм, но това все пак изисква време, а пък аз няма да пътувам, така че..... Мисля, че нещо повече ми хареса в тази на Екзотик, имаше нещо/неща/места в повече, но не съм сигурна. Екзотик работят и с Луксотур, имат много интересни екзотични дестинации.

# 1 595
Здравейте, търся агенция за пътуване до Рим за 3 /4 нощувки. Ползвали ли сте greenvalleystours? Доста добри предложения, но не намирам отзиви

# 1 596
  • Сред мелниците
Да споделя какво се случи с Екватор, който отмени изцяло платена екскурзия за Италия на моя близка.
Сумата надхвърля 1500 лв.
След изтичане на законовия срок за възстановяване на сумата,  спряха да отговарят на запитванията  
Преди това й даваха лъжливи отговори, размотаваха я с неверни документи за превод.
Аз не мога да повярвам,  че все още се случват такива неща и то с голяма и известна фирма.
Жената днес се среща с адвокат за да реши какво да предприеме.
Аз самата нямам никакъв опит в такива пътувания , но вярвам, че във форума може да се получи съвет. Да не се стига до дела. Възможно ли е да е измама ?
Моля, споделете ако имате подобен казус.

# 1 597
  • Beyond the Frontiers
Много странно. Абсолютно съм убедена, че ще си получи парите.

# 1 598
  • Сред мелниците
Може би ще ги получи. Аз се надявам. Неизвестно кога.

Но ако изобщо ги получи?!  
да ти държат парите половин месец, да ги въртят през това време, да те лишат от възможност да си платиш друга почивка , да си нагъл , да лъжеш. Да причиниш тези тревоги на някого?!
Това е безобразие.
И трябва да си понесат отговорността.
Мога да публикувам имената на отговорното лице ако не противоречи на правилата на форума.
Моля, ако имате опит в подобни случаи , дайте съвет.

Едит. Галактик, срокът за възстановяване който си посочила на предното ми запитване , не е 14 работни дни а 14 КАЛЕНДАРНИ дни.
 Това е една от “неточностите” , които знаменитата известна, популярна  агенция Екватор, беше й написала в мейл.
И ако за теб е допустимо да не знаеш, освен ако не си в този бизнес ? ,
за тях е , как да кажа, …
Наказуемо?

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 21:29 от В (като Вятър)

Общи условия

Активация на акаунт