Бял списък на туристическите агенции

• 533 333
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 575
Здравейте, може ли мнение за ТС ТРАВЪЛ България Холидейз bulgariaholidays.net- Бургас
Ползвал ли е някой ? Дадоха ми  добра оферта за Париж през м.август 2025, но не съм ползвала досега тях за туроператор и се притеснявам. Благодаря !

# 1 576
Здравейте, бихте ли препоръчали агенция за Куба? Благодаря!

# 1 577
Здравейте предстой ми пътуване Ноември месец  Бали,Сингапур с агенеция Карта холидей някой пътувал ли е с тях имате ли мнение за тях ?

# 1 578
Здравейте, някакви мнения и лични впечатления от агенция Holiday Pirati?

Само те предлагат обстойна екскурзия на Северна Испания и включват градове, които другите агенции не вклячват, но искаме да видим, но пък има и много препускане. Благодаря!

# 1 579
  • Варна
Някой с опит с usit colours?
Доста опции предлагат като организация, но не видях имат ли готови програми или работят само по индивидуални?

# 1 580
  • Beyond the Frontiers
Някой с опит с usit colours?
Доста опции предлагат като организация, но не видях имат ли готови програми или работят само по индивидуални?
Имат някои техни програми - например групите за круизите.
Повече индивидуални.
И са агенция, т.е. препродават пакети на туроператорите.
Принципно са специализирани в студентски стажове/ програми и т.н.
Доста стара фирма са.

# 1 581
Моля, препоръчайте агенции за Рим. (Бихме искали само Рим.). Четох малко назад- като че ли Бохемия се препоръчва? Благодаря предварително!

# 1 582
Миналата година ходихме до Рим с Руал, останахме доволни. Местната екскурзоводка Катя беше много добра. Доколкото разбрах и Бохемия работят с нея, но едва ли само с нея.

# 1 583
Преди две години бяхме в Рим с “Бохемия”. Екскурзовод ни бе Паулина Пимперова. Останахме доволни от нея, от програмата и организацията.

# 1 584
  • Варна
Здравейте. За Мароко коя туристическа агенция е по-добра Абакс или Емералд?

# 1 585
  • Асеновград
Здравейте. За Мароко коя туристическа агенция е по-добра Абакс или Емералд?
Абакс

# 1 586
Много пъти е писано, че "Абакс" не продават екскурзии на физически клиенти. Те работят с фирми, които продават техните програми. Мисля, че една такава е "Екватор".

В темата за Мароко, скоро бяха коментирани фирми с добри програми за там - "Екватор Холидей", "Уелкъм травел", имаше и други май. Потърсете с търсачката темата, може да намерите и друга полезна информация в нея.

# 1 587
За Мароко мисля, че Бохемия също има добра програма.

# 1 588
  • Сред мелниците
Здравейте, имате ли опит с отменено пътуване и срок за връщане на предплатените сума от агенцията?
Те отмениха пътуването без да посочат причина. Нямам намерение да търся обезщетение, но съм бясна заради забавяне на връщането на сумата.

# 1 589
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, имате ли опит с отменено пътуване и срок за връщане на предплатените сума от агенцията?
Те отмениха пътуването без да посочат причина. Нямам намерение да търся обезщетение, но съм бясна заради забавяне на връщането на сумата.

14 работни дни.
Понякога не агенцията, а туроператорът се бави. Подсететете ги, ако срокът е минал.

Общи условия

Активация на акаунт