Бял списък на туристическите агенции

• 564 794
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,
Попадали ли сте на страницата на SDF Travel ?
Цените са толкова изгодни, че чак нереални.
Моля, ако някой има впечатления да сподели.

# 436
Здравейте,
Попадали ли сте на страницата на SDF Travel ?
Казва се CDF Travel. Отдавна задавам този въпрос, но все още без отговор. Ако ги пробваш, моля те, сподели след това дали са коректни или не.

# 437
Настроила съм се да опитам и направя ли го задължително ще пиша.

# 438
За "Алоха" съм чувала добри отзиви, но нямам лични впечатления все пак. За другата - не знам, което също нищо не означава, за съжаление.
Благодаря за отговора Peace
Имат много примамлива промоция, но май ще се откажа. Някак много от нищото изникна изведнъж. А и никоя от другите познати и сериозни тур.агенции не предлага точно този вариант на пътуването, а по мои наблюдения обикновено предложенията при повечето се дублират.

# 439
Може да е тяхна собствена програма, затова да не се намира при другите агенции. Например, аз исках някаква почивка на море и гледах Сицилия - ами всички  фирми предлагаха едни и същи дати, едни и същи хотели /които, след обстойно разглеждане не ми харесаха особено, но нормално - да се търси по-евтино за БГ пазара/. Така и не разбрах, коя е основната фирма /а, не сетих се, от фирмата, с която понякога пътувам ми казаха, но в момента не си спомням, помня само обяснението, че са нещо като Тез Тур - осигуряват полети и договори с хотелите, но програмата се продава от различни агенции/. Което може и да е за добро, или пък за лошо, кой знае....

Просто съм чувала името "Алоха" от доста години и с нелоши отзиви, така че не са "новопоявили" се на туристическия ни пазар. Иначе друго мнение не мога да споделя, тъй като не съм пътувала с тях.

# 440
  • Beyond the Frontiers
Може да е тяхна собствена програма, затова да не се намира при другите агенции. Например, аз исках някаква почивка на море и гледах Сицилия - ами всички  фирми предлагаха едни и същи дати, едни и същи хотели /които, след обстойно разглеждане не ми харесаха особено, но нормално - да се търси по-евтино за БГ пазара/. Така и не разбрах, коя е основната фирма /а, не сетих се, от фирмата, с която понякога пътувам ми казаха, но в момента не си спомням, помня само обяснението, че са нещо като Тез Тур - осигуряват полети и договори с хотелите, но програмата се продава от различни агенции/. Което може и да е за добро, или пък за лошо, кой знае....

Просто съм чувала името "Алоха" от доста години и с нелоши отзиви, така че не са "новопоявили" се на туристическия ни пазар. Иначе друго мнение не мога да споделя, тъй като не съм пътувала с тях.

Сицилия = Бохемия + Абакс

# 441
Здравейте,
планувам екскурзия до Прага и Виена този август и тъй като това ми е първо пътуване в чужбина не знам към коя туристическа агенция да се насоча. Спряла съм се на оферта, която е това което търся - 6 дни, без нощен преход. Фирмата е Оданс Травел, но прочетох много негативни коментари за нея..
Ще съм ви благодарна ако споделите мнение и ме насочите към някоя коректна агенция. Не ми се иска да остана разочарована от първото ми пътуване  Praynig

# 442
Виж Adler Holidays дали предлагат такъв маршрут. Повечето им екскурзии са без нощен преход. Много точни,коректни и приятни са. Peace

# 443
  • Beyond the Frontiers
Бохемия и Руал също имат такива маршрути. Септември е по-добре за пътуване Peace

# 444
Здравейте,
планувам екскурзия до Прага и Виена този август и тъй като това ми е първо пътуване в чужбина не знам към коя туристическа агенция да се насоча. Спряла съм се на оферта, която е това което търся - 6 дни, без нощен преход. Фирмата е Оданс Травел, но прочетох много негативни коментари за нея..
Ще съм ви благодарна ако споделите мнение и ме насочите към някоя коректна агенция. Не ми се иска да остана разочарована от първото ми пътуване  Praynig
Преди 2-3 години пътувах с тях до Италия нямам забележки   Peace

# 445
Здравейте! Бих искала да попитам, някой има ли опит с фирма Abella Tur. Не мога да намеря за тази фирма никакви отзиви, а като се има предвид, че парите се плащат предварително, сме малко притеснени. Ще съм благодарна за инфо по темата. Хубав ден ви желая момичета.

# 446
  • София-в сърцата на моите деца
Искам да благодаря на фирма "Бохемия" за екскурзията до Закинтос по време на  празниците, Гергьовденски, когато гърците взеха да стачкуват . За съвсем бързо време ни организираха и ни върнаха навреме в България ,преди да спрат фериботите да плават .След това ни платиха и неустойката по провалената екскурзия и ни върнаха и  парите за проваленият круиз съвсем коректно.Благодарим Ви! bouquetИ друг път ще пътуваме с тях!

# 447
  • София
Искам да благодаря на фирма "Бохемия" за екскурзията до Закинтос по време на  празниците, Гергьовденски, когато гърците взеха да стачкуват . За съвсем бързо време ни организираха и ни върнаха навреме в България ,преди да спрат фериботите да плават .След това ни платиха и неустойката по провалената екскурзия и ни върнаха и  парите за проваленият круиз съвсем коректно.Благодарим Ви! bouquetИ друг път ще пътуваме с тях!

Аналогична ситуация със същата фирма но за прибиране от Корфу на 08 Май. Изключително адекватна и навременна реакция на Бохемия. Перфектна организация с местни автобуси, с които успешно изпълнихме цялата си предварителна програма без промени. Предполагам са се наложили доста извънредни разходи от тяхна страна, за които и дума не чухме. Прибрахме се навреме живи и здрави и с прекрасни впечатления от изживяното + щипка забавен екшън за финал с благополучен край. Благодарим на Бохемия - спечелиха ни като клиенти и затвърдиха имиджа си на голям и надежден оператор!

# 448
За мен, като клиент, ми харесва да чета положителни, а и отрицателни отзиви за ТА - колкото повече, толкова повече, нали - така ще знаем какъв избор да направим, а и самите агенции може да започнат малко от малко да се съобразяват с публичността на мненията за работата им.

# 449
Здравейте! Някой да има отзиви за туристическа агенция Медтур?

да, свидетел съм по дело срещу тях от група клиенти. Собственичката има доста пари и агенцията и е между другото. Нела е 2 некадърни моми в офиса. Едната докато я няма шефката ( по екскурзии , при приятели в щатите и тнт),  преди 2г, цяло лято събира пари от клиенти без да пуска касови бележки.. и началото на септември, за когато бяха резервациите .. изчезна. Сега я съдят.. и с ое няколко човека ни викат на всеки 2-3 месеца да да се обясняваме в съда.
Собственичката на агенцията беше казала на клиентите - "на който сте дали парите от него си ги търсете"
Пълен абсурд. Даже не съм сигурна че агенцията работи.

Общи условия

Активация на акаунт