Бял списък на туристическите агенции

• 565 556
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 240
Дайте имена на Бургаски агенции, защото тези, които знам се броят на пръстите на едната ми ръка. Искам да отида в Гърция, но всички които знам предлагат една и съща програма Кавала,Метеора, Солун и Тасос. А има толкова други места за екскурзии и почивки в Гърция. Като говорим от Бургас имам предвид най-вече транспорта да е от града. Иначе мога да се запиша във всяка друга ТА и да тръгна от София

# 241
  • София
Не стига,че все повече хора си купуват самолетни билети и хотели онлайн,а и почивки вече почнаха да си резервират в софийски агенции.
Аууу, ама не ги ли е срам тези лоши хора - хич не мислят за бургаските агенции. Че даже и онлайн ще резервират сами?!? Друго си е да платят комисиона на някоя бургаска агенция да им свърши тази услуга...

# 242
 Embarassed ама така се срамувааам  Mr. Green. Ми как можах пък и аз да резервирам онлайн почивка в Дорис. А миналата година, бях още по-безсрамна, чак в Ориент си направих онлайн резервация. Срааааааааааам  Joy

# 243
Добре много коментари за няколко дни и всичките безполезни само нападки помежду си
 smile3512Аз бих желала да ползвам Бургаски ТА не ми се занимава с телефонни
разговори мейли и банки.Дам по ми е удобно от Бургас да потегля  newsm03
За това и разпитвам за отзиви добри или лоши за ТА в нашия град

# 244
  • Бургас
Добре много коментари за няколко дни и всичките безполезни само нападки помежду си
 smile3512Аз бих желала да ползвам Бургаски ТА не ми се занимава с телефонни
разговори мейли и банки.Дам по ми е удобно от Бургас да потегля  newsm03
За това и разпитвам за отзиви добри или лоши за ТА в нашия град

Дори и с бургаска ТА пак ще имаш телефонни разговори, писане на мейли и банкови преводи. Аз като съм пътувала със софийска ТА винаги съм тръгвала от Бургас. Това, че е софийска агенцията не значи, че няма тръгване от други градове.
И за да не съм ти безполезна - бургаски агенции с добро име са Travel season, Географски свят.
И пак казвам - не чакайте на агенциите да ви предлагат хотели, защото първото, което гледа агента е комисионната, а при различните хотели тя е различна. Набележете си предварително хотели, проучете ги и отидете тогава при тях.

# 245
  • Варна
Цитат
не чакайте на агенциите да ви предлагат хотели, защото първото, което гледа агента е комисионната, а при различните хотели тя е различна. Набележете си предварително хотели, проучете ги и отидете тогава при тях.
Цитат
бургаски агенции с добро име са Travel season

За това си абсолютно права и те подкрепям с две ръце Peace

Цитат
Дори и с бургаска ТА пак ще имаш телефонни разговори, писане на мейли и банкови преводи

За това,не съм съгласна,много зависи от това,колко са в час служителите,мога да дам хиляди примери,но темата е за друго,моя призив е,четете,преди да си избирате,каквото и да е,пожелавам на всички прекрасни почивки,ще си правим междинна почивка за майските празници и изпадам в див ужас,защото за 3 дни,трябва да е в БГ Peace

# 246
Абе какво и се обяснявате на жената, тя скоро и сирене ще ви каже откъде да си купувате! Кой къде ще си харчи парите, изкарани с труд, скъпа IRIRI, изобщо не ти влиза в работата да нареждаш. За бургаските агенции може да се каже "Не убивай пианиста, той толкова може". Вчера бях свидетел на такова пренебрежително отношение към четирима интелигентни хорица, няма да казвам в коя точно агенция, защото темата е за Бял списък, но девойчицата изгледа желаещата да пътува за майски празници до Дубровник женица все една я кара да и става донор на бъбрек, а жената просто се запъна за заглавието на екскурзията. Та милата агентка благоволи да и хвърли една листовка с "невероятните" им предложения, да се подсети тази глупава жена, дето е решила с парите си да ползва техните услуги, разбираш ли ти, даже и вади и заплатата. И като много знаеш, IRIRI, напиши я тази прекрасна агенция, където работи тази твоя приятелка, па може и да я пробваме, ако сме сгрешили и сме я пропуснали досега. 

# 247
Моля препоръчайте ми фирма за самолетна екскурзия Барселона-Коста Брава.

Здравейте, препоръчвам тази фирма "TopTravels" офиса им е в София, манастирски ливади, имат и сайт може да го разгледате. Пътувала съм с тях и останах много доволна. Успех! Simple Smile

# 248
  • Варна
Моля препоръчайте ми фирма за екскурзия до Виена от Варна.Бях се насочила към Руал травел,но такива неща изчетох,че взех да се отказвам от тях

# 249
  • София
Моят опит през годините...Доволна съм от Аква тур-самолетна почивка в Анталия,Рад-Феста екскурзия до карнавала в Ксанти-страхотно обясняваше и разкаваше невероятни неща собственичката на фирмата.Доволна и от Дива холидейс-научих за тях преди години от форума,ходихме на организирана почивка на Халкидики и пак ще ги ползваме и също с чудесни впечатления от София тур-организирана почивка на Тасос.Имам фирми и за черния списък,но не ми се припомнят негативни емоции.За София тур преди да тръгнем четох негативни неща из форумите,но всичко беше повече от чудесно.

# 250
Разглеждам една екскурзия до о.Лефкада за великден с Вени Травел,ако някой е пътувал с тях,моля за отзиви.

# 251
Чудесно, има тема за възхвала на туристическите агенции. Вече от черни списъци ми е причерняло.
Само мога да кажа, че всяка агенция си има добри и лоши страни - освен общопризнатите палачори и мошеници. Едни са добри в екзотиката, други в европейските маршрути. Важното е да им уцелите специализацията. И още нещо - нито една агенция не може да прави всичко перфектно - няма в България такава с такъв капацитет. Даже и TUI трудно би могло да си го позволи. За да има повече членове белият списък, гледайте в кое са най-добри всяка една от тях и ще останете доволни. Успех в пътешествията  Simple Smile

# 252
Чудесно, има тема за възхвала на туристическите агенции. Вече от черни списъци ми е причерняло.
Само мога да кажа, че всяка агенция си има добри и лоши страни - освен общопризнатите палачори и мошеници. Едни са добри в екзотиката, други в европейските маршрути. Важното е да им уцелите специализацията. И още нещо - нито една агенция не може да прави всичко перфектно - няма в България такава с такъв капацитет. Даже и TUI трудно би могло да си го позволи. За да има повече членове белият списък, гледайте в кое са най-добри всяка една от тях и ще останете доволни. Успех в пътешествията  Simple Smile

Ами забележи,че и в единия списък и в др.има почти едни и същи имена на ТА.Зависи от мнг.неща,това кой как ще си изкара! Simple Smile

# 253
  • Бургас
Ами забележи,че и в единия списък и в др.има почти едни и същи имена на ТА.Зависи от мнг.неща,това кой как ще си изкара! Simple Smile

Много е важно човек да е обективен в преценката си. Понякога една ТА се оплюва заради незначителни неща или за такива, за които не е виновна, а понякога се хвали на принципа "моето е най-хубаво". Ето например масово е недоволството от това, че като направиш резервация за хотел, агенцията се бави да ти изпрати договора. А реално ТА прави запитване до хотела за потвърждение на резервацията, след което тепърва се изготвя договора за клиента. И като чакат още много маймуни на клона, нещата се бавят. Аз лично не се притеснявам, че договора ми се бави. Имам доверие на агенцията, знам, че са коректни и е въпрос само на малко време и търпение да си получа договора. Дори всеки път казвам на агента си ако имат много работа да не се притеснява да бърза с договора ми. По-добре малко по-късно, но написан коректно, защото в бързането стават грешки.

# 254
Аз си използвам само 3 фирми,няма да ги казвам да не е като реклама,и си пътувам само с тях,и съм си доволен.а др.хора не са доволни напр.от тях!Всеки си има предпочитания!Като тръгнем,има такива хора от най малкото се оплакват,даже ми стават и смешни,че в автобуса било тясно,не можели да си опънат краката или им било студено,а на др.топло и за мнг.др.неща се сещам!!

До сега винаги първо ми пращат договора,после аз плащам и след това до няколко дни ми пращат и фактурата! Simple Smile Не съм имал случай,в който да са ми казали върви плати и после ще ти направим договора! Simple Smile Но всяка фирма си има политика!Аз съветвам,хора ползвайте си тези фирми от,които сте доволни,не експериментирайте. Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 10:14 от Leitenanta

Общи условия

Активация на акаунт