Бял списък на туристическите агенции

• 542 033
  • 1 642
  •   1
Отговори
# 1 560
# 1 561
  • На топло в неговото сърце.
На практика и двете са едно и също. Абакс е организатор и работи само с агенции. А Екватор е като дъщерна фирма, която продава пакетите директно на клиента.

# 1 562
  • Beyond the Frontiers
Не е едно. И не е дъщерна фирма. Справка в Търговски регистър.

# 1 563
  • София
За Япония кои агенции са водещи?

# 1 564
Воаяж Би травел. Категорично.

# 1 565
  • София
Воаяж Би травел. Категорично.
Аз също на 100% споделям мнението. Страхотно добра организация и перфекно екскурзоводско обслужване!

# 1 566
Здравейте, коя туристическа агенция да предпочетем за Дубай?

# 1 567
Дари Тур

# 1 568
  • София
Здравейте, коя туристическа агенция да предпочетем за Дубай?
Ние бяхме с Марбро Турс и сме много доволни. Екскурзоводката Йоана, която живее в Дубай е истинско съкровище.

# 1 569
Аз бях в Дубай преди 9 г., но чак като се върнах разбрах, че Марбро Турс са едни от "пионерите" на тази дестинация и впоследствие попадах на много добри отзиви за техните екскурзии до там.

# 1 570
И аз препоръчвам Марбро за Дубай.

# 1 571
Ана травъл на два пъти ми пращат данните на други туристи и разни фактури, което ми прави лошо впечатление. Те също ми имат данните, тъй като се опитах да резервирам една тяхна екскурзия, но се оказа, че нямали места, а системата им явно не е ъпдейтвана и си пишеше, че има места и може да се резервира. Много несериозно, кой знае моята информация на колко други хора са я пратили.

# 1 572
  • Beyond the Frontiers
Сайтовете в БГ не са система и не показват реални наличности.
Имайте го предвид.
Не е умишлено, не е грешка. Чисто технически сайт не е вързан с резервационна система в 90% от случаите.

# 1 573
Да де, ама за да резервирам си попълних всичките данни, номера на паспорти и т.н. Можеше да е просто заявка без попълване на всичките възможни данни за всеки турист. А и като нямат места обикновено си го пише на сайта, че за еди-коя-си дата местата са свършили.

# 1 574
  • Beyond the Frontiers
Бланките за събиране на информация са шаблони на IT фирмите за сайтове (които са на практика 2 основни в бранша). Дори да не попълните информацията, бланката ще се изпрати...
И не, не винаги пише като няма места. Въобще не може да разчитате на това.
Включително дори при нововъведените търсачки, където уж сайта се свързва със системите и проверява, пак има доста често грешки...
Работя точно с тези сайтове цял живот.
За съжаление все още на пазара в БГ и за нуждите на агенциите няма по-съвършен продукт.

Общи условия

Активация на акаунт