12-КЛАСНИЦИ 2013/2014 г. - тема на мамите

• 51 720
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
white flower   bouquet
взех го... малко скъпичък, но наистина ми остана окото в него. Такива подарък се прави веднъж и трябва да е като хората. Доволна съм.

Хубав ден момичета, благодаря ви.

# 541
  • There I was on a July morning

Колкото до това, дали стойностните учители са на изчезване - ето, в самото интервю Вели каза, че остава в България и ще е учителка. Това явно е нейното призвание. Така че записвайте си я за  бъдещите внуци! Simple Smile Ще има и други стойностни учители, ще има и промени в Бг школо както отгоре, така и много повече отдолу. Следя нещата. Но много зависи и от нас, от всеки един.

Дано да станем свидетели на промени към по-добро не само в родните училища, а и в останалите сфери, но не съм много оптимистично настроена  Thinking  Peace

А нашата тема вече трудно я намирам, надявам се да остане и да започнем да споделяме и "студентски" опит. Grinning

# 542
  • София и там където не се пуши
Не си ли търсите темата по отговори. Горе средаталеко в дясно. А може ако се абонирате и така лесно да я намирате.

# 543
Търся я, но понякога е прочетена от мен и после дълго не е писано в нея и отишла назад. В момента забелязвам нови подфоруми: образование - начално, средно висше, продължаващо.... Чудя се къде ще ни класират   Grinning

# 544
Скуби, твоята мома в кои училища е разпределена на 21-ви и 23 май?

# 545
  • София
Къде се проверява разпределението на учениците по училища за матурите?  newsm78

# 546
Петя, вашите вече знаят, разлепени са в училище

# 547

39-то и 166-то. А твоята, къде ще бъде?

# 548
Казали ли са на децата вече разпределението за матурите? Ние още нищо не знаем.

# 549

39-то и 166-то. А твоята, къде ще бъде?

Моята е в ТУЕС и 26-то  #Cussing out , потрес

# 550
........................................................................................
Моята е в ТУЕС и 26-то  #Cussing out , потрес

Да, и за моята дъщеря непознатите и далечни у-ща добавят допълнително притеснение, към основното, свързано с представянето и на зрелостните изпити.  smile3529  

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 21:11 от Скубиду

# 551
  • София и там където не се пуши
Изпратили са ги във всички посоки, как пък им хрумна толкова сложно да го правят.

# 552
И моята девойка ще е в различни и далечни посоки, но каквото-такова!
Дано поне потопът се отмени! Mr. Green

# 553
  • България
Потопът сме го отменили  Joy!

Стана ми доста носталгично... Преди 5г. се запознах с повечето от вас... Изкарахме по един пубертет заедно, сега продължаваме напред... Късмет на децата и спокойствие на майките Simple Smile!

# 554
  • София
Мерси, Грациела!   bouquet  Вчера са им дали разпределението. Дано имат късмет на матурите!  Praynig

СофиHug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт