Violetta~Виолета- една мечта, една песен. {Тема 3}

• 123 543
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Рая, успех с ученето! Гледай да се справяш, че ни трябва преводач ;ддд  Wink Wink

# 16
здравейте  Grinning
Розичке, то на кой Диего не му е противен ;дд

много са готини ;дд Само аз ли исках Фран и Томас да се съберат? Според мен щяха да са хубава двойка. Simple Smile Обаче и Фран и Феде ще са сладки заедно! Simple Smile
А да ви питам, какво мислите за Джейд и Матиас? ;дд Знам че са лоши, обаче на мен са ми много смешни. Заливам се от смях като ги гледам. ;дддд

Тук Томас е мн смешен и малко готин, а за Мати и Джеид- хахахахах- те са тъпак №1 и тъпак № 2
Не се знае кой какъв номер е щото те едвали могат до 2 да броят

# 17
кой е гласувал за диего newsm11 smile3555  comp03 #Sniper

# 18
кой е гласувал за диего newsm11 smile3555  comp03 #Sniper

о.ОООО Леле само го прочетох и скролнах нагоре да видя и гледам цели 2 гласа и седя като гръмната....  Dizzy Face Dizzy Face

# 19
Рая, успех с ученето! Гледай да се справяш, че ни трябва преводач ;ддд  Wink Wink
Мерси, Стефи.  Hug Ще се опитам набързо да го науча езика, за да може да ви превеждам. Party Laughing

И аз се чудя кой е гласувал за Диего.  Laughing Само един човек е, но е гласувал два пъти (нали сложих две възможни опции). Бързо да си признава! Няма да те бием, който и да си, само леко ще си... поговорим.  #2gunfire Joy

# 20
chikas  някоя знае ли как да кача от компа снимка

# 21
chikas  някоя знае ли как да кача от компа снимка
Качи я в този сайт и след това копирай линка.  Peace
http://picbg.net/login.php

# 22
вижте кво намерих
леонета

# 23
Es tan sexy.. това май го разбрах.  Joy Права е Виолета.  Heart Eyes

# 24
права е Вили

# 25
# 26
Казва си истината момичето сегааа.. че е сексав няма спор ;ддд  Кати, като го гледам Леон във видеото всеки път седя и си мисля "защо не вземе да изпее цялата песен?" ;дд  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сега като се замислих- представете си един цял сериал само и единствено за Леон, ама така по-дългичък, да мине Дързост и красота ;дд  и по цял ден да гледаме Хорхе по ТВ-то Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 27
Казва си истината момичето сегааа.. че е сексав няма спор ;ддд  Кати, като го гледам Леон във видеото всеки път седя и си мисля "защо не вземе да изпее цялата песен?" ;дд  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сега като се замислих- представете си един цял сериал само и единствено за Леон, ама така по-дългичък, да мине Дързост и красота ;дд  и по цял ден да гледаме Хорхе по ТВ-то Two Hearts Two Hearts Two Hearts
дано дано дано дано дано дано дано дано дано дано дано дано дано дано дано дано

# 28
Рая много ти благодаря за новата тема! <33 НАИСТИНА Е НЕВЕРОЯТНА!!!
Нямаше ме един ден /може и по-малко/а вие вече сте изписали 3 страници в предната и сега 2 страници в новата тема?  newsm78 ;dd
Такам...barbi1586 /Вили/ здравей и от мен!  welcome
Матиас и Джейд....хм....странни са...всъщност странно тъпи ;dd

ХАХАХХАХ НЕВЕРОЯТНИ! ;D

# 29
 вие кво правите аз съм надула Destinada a Brillar newsm68 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт