Violetta~Виолета- една мечта, една песен. {Тема 3}

• 123 558
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Леон напуска студиото и се отдава изцяло на мотокроса,обаче Лара му казва че не може да се състезава цял живот,и че всъщност музиката му е в кръвта..и по-натам се връща.Като казвам по-натам значи около 10-15 серии или 20..зависи как се го измислили сценаристите.

# 691
Ани има един сайт от който гледам епизоди www.capitulosdevioletta.com
Намерете ме в фб Сирануш Товмасян  от София съм на снимката съм с вързана коса Simple Smile)

# 692
Ани има един сайт от който гледам епизоди www.capitulosdevioletta.com
Намерете ме в фб Сирануш Товмасян  от София съм на снимката съм с вързана коса Simple Smile)

Ayy,gracias.

# 693
por nada amiga!no puedo hablar espanol bien,pero...

# 694

Мечи с кафява коса

# 695

боже мили ако не беше написала че е Мечи нямаше да я позная

# 696
por nada amiga!no puedo hablar espanol bien,pero...

tengo una idea.. ;dd

# 697
por favor stop habla en espano
If you want to talk in another language chose english Wink Laughing

# 698
# 699
Listen peeps,
If I start speakin' in english (especially swearin') it's gonna get really creepy!
Do you want me to say bad stuff about Diego in English. I know more bad words in english than in bulgarian.

# 700
   s rusa kosa poveche i otiva

# 701
Тук прилича на една приятелка

# 702

Diego Domí­nguez- Chachipiruli   tiptoe

# 703
Ще повърна  Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick SickSick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick SickSick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick SickSick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick SickSick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

# 704
AHHHHHHHH.
DIEGO IS A BITCH! A FUCKIN' SHITN'BITCH! HE IS A MORON, BOGGER! AND DON'T LET ME CONTINUE!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire smile3516 smile3515 smile3511 smile3513 newsm61 smile3512 fight

Кати,
МАХАЙ Я ТАЗИ СНИМКА, ЧЕ ОСЛЕПЯХ! КАК СЦЕНАРИСТИТЕ СА ПОЗВОЛИЛИ НА ТОЗИ ИДИОТ ДОРИ ДА СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ТИНИ!!!!! АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА  hit

Общи условия

Активация на акаунт