Априлки 2014

• 41 181
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
здравейте на всички!

Днес и аз бях на преглед ... всичко е наред, но много ми е лошо многооо....
не мога да се храня с нищо и лекаря ми каза, чи имам ацетон в кръвта и утре да си направя пак едно тестче такова ми даде и ако пак имам в облницата на системи newsm78

аз просто изпаднах в ужас....
изписа ми капки против повръщане - вомитусхил

някой да  ги е приемал?

# 616
Момичета пожелавам да е грешка на апаратурата и лекарите не веднъж се случва
Аз първия път 2 пъти взех различни мнения преди да направя аборт ,така че изчакайте до последно особенно с тези грешки в седмиците в крайна а сметка никой не знае кога точно ти е овулацията ето уж на 14 ден а на мне ни беше от 9- я на накой е много късно
С вас ме сигурно е кошмарно да чакаш аз в неделя видях сърчице въпреки че той беше бърз и нищо не обясняваше и пак се притеснявам за петък когато съм при моята лекарка
Нищо не пия освен фолиева с миналата коластра на аквасорс и ненаситена мастни пак от тюам и зелени водорасли
Моята док каза докато не види жив емрион не изписва нищо та макам в петък никой не е доказал доколко се усвояват но колкото по естествени толкова по добре
Е и със закачени ехографа да ходим ще се притесняваме до последно добре че малкия да ме разсея да нямам време много да мисля
Хич неми е до ядене ям 5/6 пъти по малко и пак ми е лошо въобще не мо се яде така бях и преди цялата но поне се хранех по добре се е ужас от абсолютно всичко ми става лошо и водатча ми е блудкава но непрекъснато съм жадна със суха уста не знам нормално ли е липса ли е на нещо а сега с този дуфастон съвсем ми се чуствам надута а корем като в 3 месец какво е това чудо не знам миналата я изкарах със едни дънки и един сукман но сега не смея още да купувам дрехи след 12- седмица ще мисля и след бхс
Предни път си пишех така в един форум и ми беше по леко благодаря че ви имам
Чакам с нетърпение всеки пост и се надявам да само с хубави новини:)
Хубав следобяд

# 617
Здравейте да ви кажа много съм притеснена.Не бях писала тези дни защото нямаше нищо интересно и ново а и след работа се чувствах като парцал и с това постоянно гадене.... Sick но днес всичко е различно няма нищо наистина нищо нито ми е лошо нито гърдите ме болят,нито ми е замаяно....но от обяд усещам едно като придърпване в областта на десния яйчник....да се притеснявам ли smile3518 но нямам никакво зацапване, а втория ми преглед е в четвъртък

# 618
Irchoo
И аз миналата седмица бях така станах и нищо и аз се притесних ,е беше само преди обяда но пък беше чудесно
Само като си помисля че имам приятелка която изкара и двете без гадене без повръщане без нищо ду мисля че това не е симптом болките все си ги имам
Мисля ,че нямали ли кървене всичко е нормално
Не знам дали съм права но така мисля ако много се притесняваш звъни  на лекар в крайна сметка са за това
Усмивки

# 619
  • Nova Zagora
Irchooo подкрепям elfi 80 , това че нямаш проблеми е супер. днес гинеколога точно това ми каза...при всеки е различно!

# 620
Благодаря ви много за успокоението дано да е така  Weary най-много ме притеснява това че гърдите ми вече не ме болят и тези болки до сега нямаше такива .... Божа работа дано всичко да е наред

# 621
исках да кажа болките ниско долу Sad

# 622
  • в 1001-та нощ
За DHA - пускам една статия http://www.bb-team.org/articles/2257_omega-3-esentsialni-mastni- … elini-omega-3-emk

Най-общо, на който не му се чете - Омега 3 са мастни киселини, отличават се от другите по мястото на двойната връзка; най-важни за човека са 3, една от които е DHA, най-често се комбинират EPA и DHA, като всяка от тях е от значение за различни функции, ето е схемичка, макар и на английски - показва коя за какво помага

За развитието плода (зрение, мозък ...) е много важна DHA  Peace

# 623

Irchoo
 Може да се дължат на промените в матката поне така казват
Като гледам всички имаме болки, може да е от седналото положение ако така работиш
Аз отскоро като съм клекнала и се изправя ме прерязва ниско долу
Важното е да си спокойна
Didi  съжелявам за положението явно ти е много лошо но ако се налага слушай лекаря и влез в болница поне ще си по спокойна
Може после да ти дават иболничен аз цялата бременост заради първата и непрекъснатите болки бях болничен за да не се натоварвам

# 624
Мерси Елфи 80  остава ни само да чакаме и ще видим а последната седмица и половина кръвното ми постоянно беше ниско няколко пъти като го мерих бе6е 75 на 55 но с няколко големи айряна с повече сол се пооправях. четвъртък ще се разбере Simple Smile Praynig Peace

# 625
  • София
Аз пък днес за пръв път усетих, че ми се повдига сутринта като станах. Бях на ръба но успях да реагирам бързо и изпих сока от половин лимон, което помогна. После хапнах и две пълнозърнести филийки и повече не ми стана лошо. Благодаря за съвета с лимона от тук го видях  Hug
Надявам се да не се повтаря тази ситуация.
Успех на всички очакващи да чуят сърце. И аз съм на преглед в петък и се надявам да видим и чуем нещо, защото последния път само сакчето видяхме.

# 626
Irchooo Спокойно, аз като имам и болки ниско долу и в гърдите и ниско кръвно и ... днес сърчице не видяхме! Така, че всичко е индивидуално!
Каквото е писано ще става  Heart Eyes

# 627
Благодаря за подкрепата, момичета Hug

Относно болките ниско долу, аз ги усещам предимно следобед. Пия но шпа но не помага особенно. Четох, че ще попреминат след третия месец   Mr. Green

# 628
Така е Адиту ще чакаме,какво друго ни остава Simple Smile дано да има с какво да се похваля в четвъртък

# 629
a.l.e.n.a, благодаря за информацията  Hug Мислех си, че този път като втора бременност вече всичко ще знам, но ето че научавам нови неща. Миналия път пиех само Пренакеър и беше достатъчно, но сега като имам повече информация не мога да я пренабрегна  Thinking
Просто ще си купя Пренъкеър + където пише, че има Омега 3 рибно масло 600 mg(което осигурява Докозахексаенова киселина(DHA) 300mg и Ейкозапентоенова киселина (EPA) 60 mg, Фолиева киселина- 400 µg (аз знам, че това е достатъчно количество в най-общия случай) и т.н. Моят доктор каза витамините да са задължително със селен, така че гледайте да има и от него ако пиете други.
После може да се обърне внимание и към естествените витамини в храната - Най-добрият източник на фолиева киселина са суровите зелени зеленчуци - маруля, лапад, спанак, грах, магданоз, броколи. Фолиева киселина има и в хляба, черния дроб, меките сирена, цитрусовите плодове, овесените ядки, пшеничните зародиши, яйчен желтък. Добри източници на омега-3 мастни киселини са рибата, растението градински чай, асаи, водораслите, лененото масло, тученицата (Portulaca oleracea), орехите, спанака и масло от рапица.

Общи условия

Активация на акаунт