Априлки 2014

• 41 164
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • в 1001-та нощ
ще се поинтересувам каква фукнция има селенът  Blush имам добра усвояема форма (селено метионин), така, че мога да го добавя  Peace

# 631
Момичета, има ли някоя от вас с нисък прогестерон? Моят беше 10.5 в понеделник, 15.5 в сряда и днес е 10.7.... ЧХГ-то се  удвоява средно на 31 часа, което ми казаха е добре, но този прогестерон много ме притеснява. Викат ме утре на ранен УС , утре ще съм точно в 5 г.с. Доктора ми изписа съплементи, които да почна да вземам орално още днес за прогестерона. Единиците, в които го измерват е ng/ml. Знам, че в БГ използват други единици? Може ли да споделите какви са вашите нива? Толкова ми е притеснено днес  Sad

# 632
  • в 1001-та нощ
 една лаборатория ли е следен?

# 633
една лаборатория ли е следен?

Първите 2 стойности да, последната не... но реф стойности са едни и същи 9-33 за 1ви триместър

# 634
  • в 1001-та нощ
очаквах го  Peace вероятно работят с други "материали", направи ново изследване в първата лаборатория и ако сравняваш - гледай да е само на 1 място  Peace

Вероятно всичко е наред  Peace може да ти изпишат прогестерон  Peace каква е причината да го мерите? отлепване?

# 635
очаквах го  Peace вероятно работят с други "материали", направи ново изследване в първата лаборатория и ако сравняваш - гледай да е само на 1 място  Peace

Вероятно всичко е наред  Peace може да ти изпишат прогестерон  Peace каква е причината да го мерите? отлепване?

Незнам каква е причината, взимат ми кръв да следят ЧХГ и прогестерона "върви" с това явно, защото винаги ги пускат заедно. Изписаха ми прогестерон, почвам го днес и утре на УС казаха.
Иначе нямам никакви симптоми, въобще не се чувствам бременна  Confused Само гърдите ме болят и малко ми е отпаднало такова. Дано всичко е наред, че много дълго го чакахме това бебче и сега ни е много притеснено дали ще се задържи  Praynig Молете се за нас.

# 636
  • в 1001-та нощ
всичко ти е наред, другата лаборатория е изиграла лоша услуга, това лекарят трябва да го знае обаче  Cry

не пречи да приемаш прогестерон, не се притеснявай - всичко ще е наред

# 637
a.l.e.n.a  Hug  Благодаря ти, вдъхна ми малко кураж!

ПП. А на вас не ви ли следят Прогестерона? Не е ли рутинно това?

# 638
  • в 1001-та нощ
 Hug  bouquet

# 639
Напълно подкрепям а.l.e.n.a
Трябва само в ена лаборатория има много случаи на грешки при различни
Спокойна и утре всичко ще е наред:)

# 640
Таджмахал, съжалавям!  Hug

Мадмозел , много ме разсмя със съня си  Joy

Много бързо ги изписвате тези страници, не мога да наваксам да ви чета  Shocked  Laughing , но успявам въпреки всичко!
  и аз така,че и ми стана интересно за този сън ... колко трябва да се върна за да го намеря ?

# 641
прочетох,  Party  Laughing

таджмахал, съжелявам за случилото се. пожелавам ти ббързо възстановяване , и физическо и психическо, нова бременност и здраво и хубаво бебче на финала   stork-boy preggo

# 642
Tajmahal, az sam ot junskite 2013.prochetoh tvoiata istoria I mi se priiska da spodelia moiata.avgust 2012 si napravih niakolko testa-polojitelni I biah mnogo shtastliva, biah v chujbina v tozi moment.Samo tri dni sled testa zapochna zacapvane, vednaga otidoh na lekar, vzeha mi krav za ChHG I to beshe 220-otgovariah na 4ta sedmica.VEh si vednaga bilet za bg I oshte ot letishteto vednaga na lekar 24h sled parvia test ChHG, beshe spadnalo na 20.Biah otchaiana, sled 2 dni zapochna obilen cikal, doktorkata mi kaza da se pazia 3 meseca minimun, no samo mesec sled spontannia abort imah polojitelen test.Obikolihdosta lekari, ne smeeh da se zaradvam, dori ne im kazah chee sled abort. No vsichko proteche poveche ot dobre, dori ne sam prestavala da pusha zashtoto misleh che shte go iizgubia.I taka na 08.06 se rodi moiat prekrasen sin Antoan v prekrasno zdrave.Uspeh milichka ot men I pregradki, dano sam ti podeistvala pozitivno do kolkoto moje v tozi moment

# 643
  • USA
MissBluIz, на мен ми следяха само ЧХГ, никога в резултатите нямаше нищо за прогестерона, т.е. не вървят заедно. Когато рискът от аборт намаля, тогава ми направиха някакъв рутинен тест, който докторът нарече панел и включва 6 теста. Мисля, че хемоглобин, тайроид, хапатит, и още но не съм сигурна. Теб докторът ли те праща в тези лаборатории и какво точно е написал да се измери?

# 644
MissBluIz, на мен ми следяха само ЧХГ, никога в резултатите нямаше нищо за прогестерона, т.е. не вървят заедно. Когато рискът от аборт намаля, тогава ми направиха някакъв рутинен тест, който докторът нарече панел и включва 6 теста. Мисля, че хемоглобин, тайроид, хапатит, и още но не съм сигурна. Теб докторът ли те праща в тези лаборатории и какво точно е написал да се измери?

След като имах + уринен, доктора ми назначи кръвен + прогестерон автоматично. Сега моята гинеколожка ме следи и тя си ми поръчва ЧХГ-то заедно с  прогестерон. Незнам защо ми следят прогестерона, нямам никакво зацапване до сега или проблем. Миналия месец също като ми пускаха ЧХГ го пуснаха заедно с прогестерон.
Кръвните тестове ми ги правят в офиса на гинеколожката ми т.е. тя ги поръчва. Сега като ми казаха, че и УС искат още утре и се филмирах тотално. Незнам как ще оживея докато мине УС утре  Confused В 5 г.с. какво ще се види на този УС и аз незнам, може би да видят дали не е извън маточна?

Общи условия

Активация на акаунт