Априлки 2014

• 41 196
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  Moмичета , да попитам някой има ли болки ниско долу? Не е нещо което не може да се изтърпи , но почнах да се притеснявам , а чета че уж било нормално в началните месеци , тъй като матката се разтяга, тази седмица съм на лекар ще питам, но ако някой има опит може да сподели  Simple Smile

# 601
  Moмичета , да попитам някой има ли болки ниско долу? Не е нещо което не може да се изтърпи , но почнах да се притеснявам , а чета че уж било нормално в началните месеци , тъй като матката се разтяга, тази седмица съм на лекар ще питам, но ако някой има опит може да сподели  Simple Smile

Нормално е.. аз първите седмици имах чувтсвото, че ще ми изпадне нещо особено ако минавам орез дупки с колата и т.н... една такава тъпа болка, на моменти като придърпване Simple Smile Не се притеснявай.. ако са много дразнещи може да пиеш Но шпа.

Sun~shine ех да имах време и аз за месене  Praynig излизам в 8 и се прибирам кажи речи в 8.. добре че съм си намерила мъж, който готви и чисти, иначе щеше да загазим  Laughing

# 602
Alexai аз съм в подобно положение.
Първа дата на последна менструация 1 юли. Според календара съм в 8 г.с., според ехото в 6 г.с. Преди три седмици видяхме "пулсиращо ембрио", днес обаче сърдечна дейност не отчете ... Sad Насочи ме директно към хоспитализация за аборт. Аз обаче нямам кървене, имам леки болки, но нищо повече, смятам да се обърна към друг гинеколог за втори преглед. Още повече, че настоящиия ми гинеколог няма добра техника - гледаме го на 2 D и е възможно нещо да е пропуснала! Та, в четвъртък съм на друг гинеколог и пак ще пиша.
Поздрави и усмивки   bouquet

# 603
Първа дата на последна менструация 1 юли. Според календара съм в 8 г.с., според ехото в 6 г.с. Преди три седмици видяхме "пулсиращо ембрио", днес обаче сърдечна дейност не отчете ... Sad Насочи ме директно към хоспитализация за аборт. Аз обаче нямам кървене, имам леки болки, но нищо повече, смятам да се обърна към друг гинеколог за втори преглед. Още повече, че настоящиия ми гинеколог няма добра техника - гледаме го на 2 D и е възможно нещо да е пропуснала! Та, в четвъртък съм на друг гинеколог и пак ще пиша.
Поздрави и усмивки   bouquet
Мила стискам палци гинеколога ти да е в грешка.Аз лично познавам една жена,с подобен на твоя случяй-лекар от Пловдив и казва че плода е мъртъв,няма сърдечна дейност и не се развива и й предлага аборт.Тя отказва и отива при друг лекар за второ мнение-плода се оказва нормален в развитието си и има сърдечна дейност.Тя вече даже си роди живо и здраво бебче.Така ,че задължително второ мнение и това предрприемай каквото и да е било.Желая ти успех!!!

# 604
  • в 1001-та нощ
И аз съм на пергнакеър +, но допълнотелно приемам още DHA, омега 3 - сега са от изключителна важност  Peace особено DHA, поне 1 г дневно  Peace Отделно взимам и неофолик мета и коластра.

Сега ще си взема и една коластра с фосфолипиди  Heart Eyes

# 605
Какво е ДХА?

# 606
Лелеле колко неща взимате, аз не пия никакви витамини освен ФК, иначе аз само месо не ям,  риба много рядко иначе сирене, мляко всеки ден ям, обичам  Grinning

Ето статия за B12 http://www.recipemagician.com/polezno/b12-vitamin-mitove-legendi-istina/

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 14:35 от -Diva4e-

# 607
Аз си взех едни канадски витамини от естествени източници. Имат си дозата фолиева киселина. Достатъчни са ми. Взех си витамини, защото вече 5 години или съм бременна или кърмя и реших за всеки случай да си добавя малко помощ.

# 608
  • Sofia
Момичета, по темата с ФК и витамините - моето АГ ми предписа Огестан още на профилактичен преглед преди за забременея и сега ми каза да продължавам. Копирам състава му:

Фолиева киселина                   400 μg
Рибено масло, богато на             
Омега 3 мастни киселини        289 мg / 144 μg  DHA
Витамин D3                                 5 μg
Йод                                          150 μg
Натурален витамин Е               10 мg 

Някой има ли впечатления?

Мерси  Peace

# 609
И аз се включвам към въпроса какво е DHA? Иначе за коластра се замислям, имунитета доста ми е спаднал покрай кърмене+бременност, утре започвам шуслерови соли, но дали ще подействат въобще  newsm78 Коластра на Аквасорс ли взимаш, Алена, аз друга не знам...

Намерих Прегнакеър + в онлайн аптека Фармар, както и в дрогерия BeFit, където и са с 6лв по-евтини от Фармар. Само не ги изкупувайте преди да си поръчам 2-3 опаковки, моля   bouquet

# 610
Поздрави и усмивки   bouquet

Adyto,стискам палци всичко да е наред и грешката да е в генеколога! Praynig
Аз също ще потърся второ мнение и ще пиша.

Но и аз като теб имам леки болки, нямам кървене, не ми се гади...само корема ми расте или по скоро не понасям тесни дрехи.

Моят последен цикъл беше на 5 юли, на 8 август видяхме сакчето, а снощи 26 август видяхме и ембрион 6 мм, но без сърдечна дейност Cry

# 611
Adyto и Alexai, с вас съм момичета и стискам палци всичко да е наред и да чуете сърчицата!

И аз пия Огестан от преди забременяването и нищо друго  newsm78 .

# 612
  • Сидни
Привет!
Нещо напоследък съм много чувствителна към всичко.
Аз пия само фолиева киселина, но май ще взема и омеги да пия. Кажете коя е хубава, изобщо не се ореинтирам аз.
На мен докторката ми каза за фолиевата, но аз вече си я пиех и ми каза да ям телешко и риба заради желязото и омегите.
На мен много ми се яде от всичко, и ако не ям ми става зле, а стане ли ми зле, не ми се яде...егати омагьосания кръг.
Иначе на някой става ли му сухо и горчиво в устата?
Сега искам пак да видя сърцето, ние много за малко го видяхме и не знам дали го чухме- имаше някакъв шум там, ама от това ли беше...аз защо ли не питах? Но на снимките ми пише " Един жив ембрион", т.е. трябва да има сърце, нали?
ААА май откачам тотално! #2gunfire
И на мен ми е много гадно като минавам по павета/дупки с колата. После като стана пот седалката гледам да не е изпаднало нещо от мен и като ходя в тоалетната все си гледам бельото да няма някой ембрион там.... Cry
За сега май никой не се е пхвалил с близнаци?

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 15:49 от elenaz

# 613
  • Nova Zagora
Момичета посетих гинеколога и малко се поуспокоих...той каза че всички симптоми са нормални и да не се притеснявам. разреши ми да пия зелен чай което също ме поуспокой, защото без него съм загубена. Видяхме сакчето и след 2 седмици ме вика пак на преглед. единсвено забравих да питам за кашлицата,но аз си мисля че е защото от ряз спрях цигарите  newsm78

# 614
  • USA
Alexai, Adyto , дано всичко е наред! Ще чакаме да споделите.

Anechka, фолиевата киселина ми се вижда малко, моят доктор каза поне 800.

Аз пиех витамини, но ги спрях, защото се скъсвам да повръщам и от тях, може би, защото са с желязо. Засега взимам само ФК.

За гаденето мисля да си взема една гривна като тази. Някой ползвал ли е? http://www.amazon.com/gp/product/B00820HS1E/ref=s9_simh_gw_p121_ … mp;pf_rd_i=507846

Общи условия

Активация на акаунт