Девствена след 21

• 83 874
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 1 125
Ами има...познавам деца на такива родители.Много от тях са разведени и в лоши отношения с бившия.
Дори и да махнем епитетите:идиот и хищник,остава ''ако спи с тях,че я изоставят''.

Та какво бихте казали на децата си в такъв разговор?Ако дойдат и ви попитат :Кога е нормално да си легна с момче,как да се държа в компанията на момче...?

Държиш се както и в компанията с момиче. Бъде себе си. Ако се преструваш, връзката която създаваш (независимо с кого), ще бъде нестабилна, защото ще е изградена върху плаващи дъски. Всеки момент може да се подхлъзнеш и да паднеш.

Няма нормално и ненормално в "лягането" с момче. То не се избира рационално, то си идва с времето и обстоятелствата, но не и на 13-14-15 години. На тази възраст връзката не би трябвало да включва секс.

# 1 126
Разбирам.Аз бих добавила също и да се помисли за самото желание.Човек да е наясно дали желае секса,дали мисли за това.Желанието има дори физическо чувство.
Важно е да се казва на момичетата - че секса не е принцът целунал принцесата и всичко било магическо.
Бих добавила също да й се каже ,че не трябва да има норматив примерно ''минимум 6 месеца'' в това ''колко да накараш да чака момчето'' защото то ще си замине.

Иначе за държанието с момчетата - много неопитни момичета правят грешката да станат ''лепки''.Момчето да е проявило интерес,а тя да го задуши с внимание,съобщения,обаждания и прочие.Или пък да мъкне приятелки на срещите.Такива неща.

# 1 127
Обаче тя дойде и каже,че за нея е проблем,че не знае какво да прави и че това плашело момчетата?
Или че това,че е девствена я притеснява?Че това плашело мъжете?

Един мъж ако се плаши от девственици, не знам що за мъж е Laughing . Какво по-точно ги плаши ? Че няма опит ? Тъкмо може да има честта да я "обучи". Мъжете около мен не се плашат от такива работи, на повечето дори не им пука.

Значи хем бягат от девственици, хем девствениците виновни, че са такива Mr. Green . Звучи парадоксално.

# 1 128
Повярвай ми,на нашата възраст връзката не е самоцел.Повечето се забавляваме,срещаш някого,после още някого...всички си спомняте студентските години.
Представи си някое момче,което е имало изпит днес и вечерта празнува с приятели.Там има момичета,едното от тях му харесва примерно говорят си,той я целува и тя изтърсва:Ми девствена съм.
Това директно щраква лампичката - тази ще ми се лепне,пък и девствена на 22...нещо гнило има тук.
Просто твърде рано дава предпоставката за връзка,а както знаем притиснатите мъже бягат.
Така или иначе те не се познават,той ще каже Ок и ще намери някоя друга,която не му слага веднага веригите на врата.

# 1 129
Извинявай, но може ли да попитам къде точно се случват такива неща ? Явно не си в България.

Аз никога не съм виждала подобна сценка. Първо, едно девствено момиче няма да позволи на някакъв непознат да я целува на някакъв си купон. Дори и аз не бих позволила, защото на купон, това е точно предпоставка за секс и то за една нощ, а не всеки го кефи да си събере парцалките на сутринта и дим да го няма.
Другото е, че никоя девственица не би изтърсила, че е девствена просто така. Някак си не ми се връзва да го направи.

И последно, много хора, явно и тези които са девствени не си губят времето с други, с които нямат бъдеще. На 22 години е напълно нормално да искаш сериозна връзка, в крайна сметка не говорим за пубери.

# 1 130
Извинявай, но може ли да попитам къде точно се случват такива неща ? Явно не си в България.

Аз никога не съм виждала подобна сценка. Първо, едно девствено момиче няма да позволи на някакъв непознат да я целува на някакъв си купон. Дори и аз не бих позволила, защото на купон, това е точно предпоставка за секс и то за една нощ, а не всеки го кефи да си събере парцалките на сутринта и дим да го няма.
Другото е, че никоя девственица не би изтърсила, че е девствена просто така. Някак си не ми се връзва да го направи.

И последно, много хора, явно и тези които са девствени не си губят времето с други, с които нямат бъдеще. На 22 години е напълно нормално да искаш сериозна връзка, в крайна сметка не говорим за пубери.

Случват се..... В главата и.  Laughing Момичето има OCD на тема девственост. Върти, сучи, все за това говори.  Joy започвам да си мисля, че може тя да е потърпевшата.  Joy

# 1 131

Живея във Франция и приятелят ми е французин.Това е общият случай как хората се запознават тук,другият е по интернет и третият - във факултета,но тук много от специалностите са почти само с момчета или почти само с момичета.
На мен лично,както казах и по-горе ,темата ми е интересна, защото рядко се говори по този въпрос и си спомням как беше при мен - как всички повтаряха ,че нещата ще се наредят,но се наредиха чак когато ги взех аз в ръце.
Един девствен човек живее с романиката,с идеята че мъжът трябва да прави всичко,за да завладее жената...но в нашето консуматорско и еманципирано общество вече не е така.Още повече,че бракът не е уреден.
Сега и моите две приятелки,които ме имат за гуру,искат съветите ми ,но същевременно ''не може по интернет''' и ''никога няма да направя първата крачка'' а се оплакват,че все нямало никой или били мухльовци и очакват Мистър Дарси.
Да,на 22 години може и се получават много сериозни връзки,но никоя от тях не започва с ''искаш ли да си ми гадже''
Как според вас започва една връзка на 22 години?

# 1 132
Чакай сега. Първо пишеш, че мъжете бягали от тях, сега пишеш, че жените трябвало да направят първата крачка. Е, няма ли тогава мъжете пак да избягат от тях като разберат, че са девствени ? Къде е разликата ? И в двата случая са неопитни.

Като не искат да се запознават по нета и не искат да правят първата крачка, ти как смяташ да ги убедиш в обратното ? Като не искат, не искат и толкова.
Аз оставам с впечатлението, че момчетата на които попадат твоите приятелки, не си заслужават. Някакъв идва при теб на купон, целува те, и те пита девствена ли си или не си, едва ли не за да знае дали да остане за вечерта или да си вдига партакешите. Вие така ли се запознавате Mr. Green ?

Мисля, че твоите приятелки трябва да си намерят мъже, малко по-големи от тях, защото явно на 22 са още момченца. Трябва им някой, който се интересува от тях и иска да ги опознае, но не само сексуално Peace .

# 1 133
Чакай сега. Първо пишеш, че мъжете бягали от тях, сега пишеш, че жените трябвало да направят първата крачка. Е, няма ли тогава мъжете пак да избягат от тях като разберат, че са девствени ? Къде е разликата ? И в двата случая са неопитни.

Като не искат да се запознават по нета и не искат да правят първата крачка, ти как смяташ да ги убедиш в обратното ? Като не искат, не искат и толкова.
Аз оставам с впечатлението, че момчетата на които попадат твоите приятелки, не си заслужават. Някакъв идва при теб на купон, целува те, и те пита девствена ли си или не си, едва ли не за да знае дали да остане за вечерта или да си вдига партакешите. Вие така ли се запознавате Mr. Green ?

Мисля, че твоите приятелки трябва да си намерят мъже, малко по-големи от тях, защото явно на 22 са още момченца. Трябва им някой, който се интересува от тях и иска да ги опознае, но не само сексуално Peace .
Зависи колко по-големи - те не искат повече от 4 години разлика.Между другото по-възрастните са още по-зле...за тях си е въпрос на хвалба да си хванеш по-малка и често е с идеята да ни командват.Пък девствена - още по-добре,тоталитариат.
Това от личен опит...
Не се запознаваме така,но тук си във връзка едва когато си спал с някого..разбира се не веднага...но никой не може да каже,че си по-различна от Пенка приятелката...

# 1 134
Чета,чета и се хващам за главата... newsm78
много по-сложно го изкарваш от колкото е. Не трябва толкова да се фокусират нещата върху девствеността,нещата си стават сами

# 1 135
Чета,чета и се хващам за главата... newsm78
много по-сложно го изкарваш от колкото е. Не трябва толкова да се фокусират нещата върху девствеността,нещата си стават сами
Оф, ми те на тийновете само това им е в главата. Спомням си и аз като бях в гимназията имаше един период основно разговорите около това се движиха - кой, кога, ама как, ама защо, ами той такова, ами аз онакова... Радини вълнения!  Grinning

# 1 136
И при нас имаше такъв период,но на 22съвсем други неща се обсъждат...нямат ли други интереси?

# 1 137
И при нас имаше такъв период,но на 22съвсем други неща се обсъждат...нямат ли други интереси?
Ами може момичето да готви магистърска теза по въпроса и всъщност интересът да е чисто научен!  Mr. Green

# 1 138
Хаха най-вероятно Simple Smile

# 1 139
Ами може момичето да готви магистърска теза по въпроса и всъщност интересът да е чисто научен!  Mr. Green

Дам, вероятно ще е нещо на тема "Обсесивно-компулсивни разстройства при престарелите девственици над 21-годишна възраст".

Общи условия

Активация на акаунт