Девствена след 21

• 83 973
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 885
http://www.cosmopolitan.bg/seksualno-zdrave/piyaniyat-seks-e-mnogo-zabaven.html

Knock yourselves out!

Научих, че Космо- момичето има фин усет за промилите на гаджето си
и дотолкова трябва да познава физиологията му, че да знае кой
алкохол как влияе на представянето...

# 886
  • sofia
Не знам кой е по-зле...този дето твори подобни текстове или този, който им вярва като ги чете.....

# 887
Преди години като ходех на фризьор, редовно си убивах времето с четене на "Космополитън", докато един път не видях колектива на списанието по някакъв повод снимани. С извинение, си бяха стадо гримирани тюлени, вярно, облечени модерно. Нищо чудно, че с такъв хъс пускаха статии "как да отслабнем с 20 кг за 10 дни" и "как да го свалим".

# 888
Най-вече благодарение на тези текстове се стига до два парадокса,вредни за жените:
-сексът да е самоцел,за да си покажем колко сме желани
или да се пазим,докато дойде някой като Тузара - богат и красив.
И двата случая - много лошо.

# 889
Космополитан не е ли за 17-21 годишни? Какъв индикатор може да е... освен за мозъчна импотентност.

# 890
Точно затова е ужасно вреден.

# 891
Ох, запомнила съм един Космо съвет за прелъстяване (сигурно и останалите 49, да речем, са си стрували, но този най-много ме е впечатлил) - когато те покани на кафе, поръчай си капучино, отпий бавно и след това оближи пяната, останала над устните ти, като го гледаш предизвикателно в очите. На фона на това мазането с червило си е направо класа. Може би трябва да го споделя и в другата тема, белким съм полезна и аз.

# 892
http://www.cosmopolitan.bg/svetut-okolo-teb/umni-trikove-s-koito … voto-jelaesh.html

Внимавайте, опасни са! Подушили са някои дребни трикове на
популярната наука и пробват Мind control.

Но все пак, ако сте девствена, не позволявайте на мъжа
да пие прекалено много "за кураж". Това ще е дефлорация, не
екзекуция:)

# 893
  • София
Най-вече благодарение на тези текстове се стига до два парадокса,вредни за жените:

Затова после Сексът и градът има толкова фенки - подготвят ги отрано. на мен тези списания ми приличат на софт-п... 40-годишни инфантилни лелки.  Sick

# 894
 Всъщност аз нямах предвид точно списанието и текстовете в него, щото и те хората трябва да ядат, много ясно ,че ще пишат всякакви глупости.

Именно. Пак всичко се върна към приказката за Принца на бял кон, само че сега докато го чака, принцесата трябва да изръшка половин царство и да се сражава умело на корпоративния фронт.

# 895
Ахахаха или пък тя да се напие,че да не я боли...

# 896
  • sofia
Космополитан не е ли за 17-21 годишни? Какъв индикатор може да е... освен за мозъчна импотентност.
Това не е до възрастта.
Дори на 17-20 не са ме привличали подобен тип четива.

# 897
  • София

Той и буквално си е вреден!
Такива козметични "съвети" съм чела в него, че може да ти опада косата или да си докараш яка уртикария.

# 898

А какво мислите за девствено момиче на 20-21 г, което чете "50 нюанса"? По-полезно ли е?

# 899
  • София
Разкажи с няколко думи за какво става въпрос, че нямам никаква идея.

Общи условия

Активация на акаунт