Девствена след 21

• 83 879
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Пловдив

Запазването на девствеността като самоцел е безсмислено. Но ако просто така са се стекли нещата, си е съвсем ок.
+1. Разликата е огромна, но хората често не могат да погледнат от камбанарията на другия (нормално е), за да разберат, че нещата наистина могат да се стекат така по ред причини - случайност, липса на среда, неумение да се флиртува, стеснителност..., без да е необходимо да си грозна или сбъркана.
Познавам и мъже, и жени, направили "го" за пръв път след тази възраст, без да са си поставяли за цел да чакат Единствения.

Послепис. Не бях забелязала колко стара и препълнена с мнения е темата, но нищо.  Grinning

Тоест съгласни ли сте,че предишните връзки и опита с тях ни помагат да намерим подходящия човек?
Аз съм за - при мен точно така се получи и най-вече да бъда малко повече непукист в началото ,за да може той да се бори за мен.

Съгласна съм, но не заради непукизма и борбата, а защото опитът помага на правилните решения.

Поне при мен, когато започнах връзката с настоящия, ми се искаше 1-2 от предишните връзки да не ги е имало не за друго, а защото ми беше тъжно, че са свършили. Не, не съжалявах, но ми беше мъчно да си спомням и предпочитах да ги е нямало. Тези една-две бяха най-хубавите, а не най-разочароващите, и да уточня, едната се прекрати по общо решение, другата, за която ми беше най-мъчно - по мое.

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 08:14 от Оранжева мандаринка

# 1 066
Яи аз съм съгласна.Старите връзки ме научиха какво харесвам и какво не.Пожелаваш си нещо,получаваш го,а като го изживееш разбираш,че не искаш това.

# 1 067
За мен беше,че просто добих опит - как да разпознавам мъжете,как да разбера какво точно искам.
Важно е да се направи по-рано,за да може да се избегнат тепърва грешките в по-късна възраст.

Мислите ли,че на една/един девственик му личи?Аз да - има един специфичен начин на стеснение и срамежливост.
Едната от моите приятелки харесваше едно момче,но точно поради тази причина,че е девствена и й личи,той не пожела да задълбочи нещата.Успокоявахме я,че така уж е по-добре..обаче той се уплаши от очакванията и изискванията,които тя би имала към него.

# 1 068
  • Пловдив
Ами не, не винаги личи, и в двете посоки. Задръстените откъм поведение хора не винаги са девствени, дори да са постоянно сингъл, много примери има - така, де, в днешно време почти никой не е девствен. Wink И обратно, случвало ми се е да разбера за дадено лице кога е правило за пръв път секс (доста късничко) - никога нямаше да ми хрумне, ако съдя по държането му - и уверен, и забавен човек. Говоря и за времето преди дадения момент.

# 1 069
Аз обикновено улучвам Simple Smile но може би и защото се интересувам от хора,които познавам и с общуването ставя ясно.
така, де, в днешно време почти никой не е девствен. Wink

Всъщност ще се изненадаш,но има доста такива случаи.Някои от болезнена срамежливост,други под влиянието на книги като 50 нюанса на сивото или Гордост и предрасъдъци и в търсене на Невероятния..и така нататък.

# 1 070

Мислите ли,че на една/един девственик му личи?Аз да - има един специфичен начин на стеснение и срамежливост.
Едната от моите приятелки харесваше едно момче,но точно поради тази причина,че е девствена и й личи,той не пожела да задълбочи нещата.Успокоявахме я,че така уж е по-добре..обаче той се уплаши от очакванията и изискванията,които тя би имала към него.
[/quote]

Не мисля,че личи. Има си стеснителни и срамежливи хора,просто са си такива. Особено ако се озоват в непозната компания или среда. Но не знам,познавам само една девствена,писах за нея и честно казано не изпитвам никакво съжаления или симпатия към нея.

# 1 071
С оглед на моите години (30), 20-21 годишни ми се виждат млади и съвсем нормално ми се вижда тогава да се започне да се прави секс. Преди 20 и без това егати и секса Grinning Не мисля, че човек има особено бърза работа в това отношение. Хубаво е да е с качествен партньор, хубаво е да е с чувства. И аз съм от късните, не мисля, че нещо съм изпуснала. Първата ми връзка беше с 23 годишен девственик,който и той се пазеше :Д и двамата за 5 години заедно успяхме да станем много гнусни перверзници и да пробваме почти всичко под слънцето, което ни се е виждало интересно. Докато повечето хора, които започват много млади така и не развиват усет и вкус за секса. 

# 1 072
  • Пловдив
Аз обикновено улучвам Simple Smile но може би и защото се интересувам от хора,които познавам и с общуването ставя ясно.
така, де, в днешно време почти никой не е девствен. Wink

Всъщност ще се изненадаш,но има доста такива случаи.Някои от болезнена срамежливост,други под влиянието на книги като 50 нюанса на сивото или Гордост и предрасъдъци и в търсене на Невероятния..и така нататък.

Защо пък реши, че ще се изненадам? Нали виждаш, че съм написала "почти". Wink
Има такива случаи, естествено, за доста - зависи какво е "доста", според мен след двадесет и няколкогодишна възраст са под 1 на сто. Аз съм на 37 и обкръжението ми не е от 21-годишни.
Как разбираш, че улучваш, те ли си казват? На 25+ или 30+ никой не признава такива неща пред широк кръг хора.

# 1 073
Е не го крещят по улиците.Говорим си.
Днес говорихме как се запознаваме с мъже - според тях той трябва да им се усмихне докато са в ресторант и да им изпрати шампанско на масата или да им прати анонимно цветя.
Това,докато аз обяснявах че няма нищо лошо да се запознаем ние понякога с мъжете,които харесваме.Така можем и повече да ги избираме.

# 1 074
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Французойко, не знам колко печена любовница си, но като приятел си гола вода Peace. Не те ли е срам малко поне да разнасяш другарките си и споделеното в личен разговор из форумите?

# 1 075
Французойко, не знам колко печена любовница си, но като приятел си гола вода Peace. Не те ли е срам малко поне да разнасяш другарките си и споделеното в личен разговор из форумите?

Точно това си мислех и аз. По принцип е неприятно надничането в хорските чаршафи, пък да разнасяш интимния живот на хора, които считаш за приятели, ми се вижда абсолютно не ок. Има вероятност и просто лично да се вълнува от темата авторката и "една приятелка каза" всъщност да се отнася за нея. Това е по-приемливата вероятност. Поздрав все пак за авторката, понеже девствеността я вълнува страшно, с един епизод, посветен на темата: http://vbox7.com/play:ee35bc9777

# 1 076
Не разбирам,защо да се говори на тази тема ви се струва неприемливо и срамно?
За мен е нещо нормално и те се допитват до мен как да решим проблема,тъй като те се притесняват от това да говорят с мъже,а същевременно говорим как искат и те връзка и всичко да е наред.
Затова се допитвам и тук - все пак нали за това е форума.

Но то си е и до поколения - като представих приятеля ми на баба ми,тя заяви как на тази възраст(за протокола малко преди да навърша 21) трябвало да се държим за ръчички..

# 1 077
Добре, ама какво те интересува толкова, ако самата ти не си девствена след 21? Откъде това нездраво любопитство?

# 1 078
Не знам.Да си призная,ми харесва че те ме разпитват това и онова и ме имат за гуру, а аз криво ляво се бутах с живота и проблемите за любовта и секса.Това ми дава идея,че все пак съм успяла горе-долу.Сега имам една моя си философия как се получават нещата и това им казвам,а те не са съгласни с някои неща и затова питам вас.Повече сте врели и кипели от мен и какъв съвет да дам.

Те казват,че когато си на 22 вече не е на преден план това да чакаш съдбата и да си призная,аз също съм съгласна с това.Обаче в същото време трябвало уж мъжът да дойде,не желаят да се познават по Интернет ( а тук почти всички се запознават така за сериозна връзка) ,а не те да вземат инициативата.

# 1 079
Оф, айде стига  Laughing Сериозно ли очакваш да повярва някой, че имаш цяло стадо девствени приятелки над 21 г., които на всичко отгоре, милите, тръпнат в очакване да получат от лелките в бг-мамата някой безотказен съвет за излизане от тази "безнадеждна" ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт