Девствена след 21

• 83 909
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 1 095
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ама ти вярно хич не блестиш Joy.
Я вземи се прочети пак какво си написала, и на какво се смея Peace. Ама внимателно се прочети и след това, ако желаеш, пак ми опявай за връзки без секс.
Ейй, ще ме накараш да си помисля, че мозъкът изтича през вагината по време на секс Laughing

# 1 096
Не знам защо темата беше запряла, и защо авторката се появи и пак всеки пост и е един и същ.   Laughing newsm78

# 1 097
Не знам защо темата беше запряла, и защо авторката се появи и пак всеки пост и е един и същ.   Laughing newsm78

А вие що ѝ се връзвате и ѝ отговаряте? Не виждате ли, че е безнадежден случай. Rolling Eyes Тази тема пак ще замре и пак ще мине авторката да си я повдигне и да блесне с нови размисли за девстените задръстенячки.

# 1 098
Тази тема пак ще замре и пак ще мине авторката да си я повдигне и да блесне с нови размисли за девстените задръстенячки.
Joy Какви нови, тя пак във всеки пост повтаря, че без секс не може да се живее и нищо друго.

# 1 099
Joy Какви нови, тя пак във всеки пост повтаря, че без секс не може да се живее и нищо друго.

Права си.
Уведомих модератор, пък ще видим.

# 1 100
Не повтарям,че без секс не може да се живее.Казвам,че след като се мине 20 и някоята година девствеността,не като физическо състояние,а по-скоро психическо,става проблем в отношенията мъж-жена.
Жената не знае как да общува с мъже,минали фазата на ''искаш ли да си ми гадже'',а мъжът не може да седи и да чака провидението може или не може и дали тя някога ще склони ''да му се отдаде''.
Идеята на темата е да се разисква този парадокс.
Не говорим за ранен секс или как Мистър Дарси или Крисчън Грей би чакал безкрайно,а как това явление пречи,последствията от него и прочие.

# 1 101
Ти не разбра ли, че според повечето хора не пречи и не е проблем за разискване?

# 1 102
Разбира се,това е целта на форума и темите в него.Всеки да сподели мнението си.Според някой пречи,според друг не.Ти ако беше в такава стиуация,какво би направила?

# 1 103
Не го възприемам за толкова значимо.

# 1 104
Не повтарям,че без секс не може да се живее.Казвам,че след като се мине 20 и някоята година девствеността,не като физическо състояние,а по-скоро психическо,става проблем в отношенията мъж-жена.
Жената не знае как да общува с мъже,минали фазата на ''искаш ли да си ми гадже'',а мъжът не може да седи и да чака провидението може или не може и дали тя някога ще склони ''да му се отдаде''.

Ако толкова го обича, все ще му се "отдаде" . А ако и той толкова я обича, ще почака, защото му е интересен секса със самата жена, а не секса по принцип.

Не знам защо се изписаха десетки страници за хора, които представляват такава малка част от обществото. Колко хора познаваш, които наистина са си умрели стари моми/ергени ?

# 1 105

Не знам защо се изписаха десетки страници за хора, които представляват такава малка част от обществото. Колко хора познаваш, които наистина са си умрели стари моми/ергени ?
Не само стари моми/ергени, ами и девствени.  newsm78  Joy

# 1 106
Тоест за теб не е важно дали ще намериш човек за теб или не?

Между другото преди,когато съм говорила с баба ми,когато това ме притесняваше... от нейната камбанария това въобще не беше важно.На един човек,който изпитва проблеми с това,да му кажеш че връзките с мъжете въобще не са важни в живота е много вредно.Че имало много други неща - ученето,после работата и така натък,за да се занимава човек с мъжете.
Вие така ли бихте учили дъщерите си?

# 1 107

Ако толкова го обича, все ще му се "отдаде" . А ако и той толкова я обича, ще почака, защото му е интересен секса със самата жена, а не секса по принцип.

Познаваме една жена така,приятелка на семеството е.Не се намерило никой достоен за нея и сега се вбесява ,когато родителите ни разказват за мен.Защото тя нямала деца и не трябвало да й се навира в лицето/

# 1 108
Е добре де не са на 50.

# 1 109
Но от един момент нататък страха,срама и че никой не е достатъчно достоен се акумулира и 50те бързо се достигат...

Общи условия

Активация на акаунт