Девствена след 21

• 83 837
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 1 170
Добре,как се експериментира,като детето реве в другата стая или пристига да те дърпа за ръката?
На мен любими са ми дни,в които прекарваме целия ден в леглото отдадени един на друг.Или да си решим ,че заминаваме някъде за уикенда или на палатка в планината.
Или пък да си държиш устата затворена и да не се движите много,че от шума да не се събуди детето?
Романтика и експерименти невероятни..
Ужасно тъжно е даже да не си опитал нищо и айде - деца и спонтанността и всичко приключва,почват се грижите.

50НС са точно обратното на един нормален живот,ако ще и сексуален.Никой не е способен да има оргазъм първият си път и да свършва само като го пипнат (освен ако не на болест на нервната система)
Леле майко,в коя стена да си ударя главата! Mr. Green
Ако живеете само в една стая едва ли ще тръгнете да създавате дете...
И що си мислиш,че детето ще се събуди като се движите?
И семействата с деца имат романтика и правят експерименти Wink
Пак ще повторя-най-обичам нераждали "специалистки" да казват какво се случвало като родиш! Mr. Green

# 1 171
Това е моето мнение.
Нали затова е темата -всеки да си каже мнението.
Иначе ние имаме проблеми със съседите заради движенията - пък не е като да сме застанали на челна стойка.За да не правиш шум трябва хем да не се движиш,хем и да си запушиш устата.

А пък за спонтанност въобще да се забрави...кошмар.Разбирам защо някои хора раждат децата си на по 40.

# 1 172
Това е моето мнение.
Нали затова е темата -всеки да си каже мнението.
Иначе ние имаме проблеми със съседите заради движенията - пък не е като да сме застанали на челна стойка.За да не правиш шум трябва хем да не се движиш,хем и да си запушиш устата.

А пък за спонтанност въобще да се забрави...кошмар.Разбирам защо някои хора раждат децата си на по 40.
Не,бе,човек като ти чете карегоричността за неща,които няма как да знаеш,ако не си изпитала,звучиш смешно и несериозно hahaha
Наистина още не ти е време за деца.Трябва умствено да узрееш ooooh!

# 1 173
И да се наживея най-вече.Искам деца един ден,но когато ще съм готова да се закотвя и да потъна в грижи.Сега по-скоро ми се мисли за предстоящото пътуване до Холандия за фестивал Simple Smile
Освен да мъкнем децата и на концерти и да не се притесняваме,че ще ни гледат докато го правим. Simple Smile

# 1 174
И да се наживея най-вече.Искам деца един ден,но когато ще съм готова да се закотвя и да потъна в грижи.Сега по-скоро ми се мисли за предстоящото пътуване до Холандия за фестивал Simple Smile
Освен да мъкнем децата и на концерти и да не се притесняваме,че ще ни гледат докато го правим. Simple Smile
"Закотвя","потъна в грижи"-щом това ти е представата за децата,много жалко! Confused
Наистина,доста умствено узряване ще ти е нужно...и май няма да стане скоро...

# 1 175
50НС са точно обратното на един нормален живот,ако ще и сексуален.Никой не е способен да има оргазъм първият си път и да свършва само като го пипнат (освен ако не на болест на нервната система)

Ще те разочаровам, но жена може да изпита оргазъм дори първият път, рядкост е, но може. Някои даже не ги боли, та дори и кръв няма.

А дали могат да свършат от едно пипване...зависи къде се пипа hahaha . Не съм запозната с 50НС.

# 1 176

Ще те разочаровам, но жена може да изпита оргазъм дори първият път, рядкост е, но може. Някои даже не ги боли, та дори и кръв няма.

А дали могат да свършат от едно пипване...зависи къде се пипа hahaha . Не съм запозната с 50НС.
Не си ли запозната?! ShockedГолям пропуск! Mr. Green

# 1 177
"Закотвя","потъна в грижи"-щом това ти е представата за децата,много жалко! Confused
Наистина,доста умствено узряване ще ти е нужно...и май няма да стане скоро...
На 21 съм и примерно обичам да спя до късно Simple Smile да решавам сама какво да правя и така нататък.Мнооого ми е рано за деца,като на повечето хора на тази възрст.
Предпочитам да се излежавам с любимия в леглото.
Знам колко времеемки са децата,работя от 3 години като бавачка .

За секса - ми ок.Изолирани случаи,едно на милион сигурно.А за другите 999 999,които ги боли първите пъти,при които удоволствието идва след няколко месеца...пък тя на 25 и я натискат за бебе.Ама то нали духовното свързване е важно,какъв секс .
Пък и айде,нали се направи детето,свърши се със секса.

# 1 178
Ъъъ, кой и къде написа в темата, че след като те дефлорират трябва веднага да почнеш да правиш бебета. Няма дори и намек за това newsm78 .

Впрочем има достатъчно методи болката да се сведе до минимум, а повечето момичета могат много бързо да се научат да изпитват удоволствие, а не да охкат като мъченици.

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 02:24 от СлънцеЛуна

# 1 179
Хахахах, tartalette, доста повече са случаите, когато първият път не е като клане на прасе, вярвай ми. Може би И за това не е добре да се избързва.  newsm78 Сега чакам да ми кажеш как с годините девствената ципа става дебела като еди какво си и няма късане.  Joy

# 1 180
За секса - ми ок.Изолирани случаи,едно на милион сигурно.А за другите 999 999,които ги боли първите пъти,при които удоволствието идва след няколко месеца...пък тя на 25 и я натискат за бебе.
Оказа се, че познавам или милиони хора или представителна извадка от тях, дето не ги боли хич или почти  hahaha
Мале, ако ме боли няколко месеца докато правя секс, ще го откажа завинаги - даже и месец не бих изтраяла  Crazy
Добре че съм късметлийка и синът ми спи по цяла нощ и 3-4 часа следобед. Ако за това време не мога да направя всякакви експерименти в секса и цял ден излежаване в леглото няма да ми помогне  Mr. Green

# 1 181
Ъъъ, кой и къде написа в темата, че след като те дефлорират трябва веднага да почнеш да правиш бебета. Няма дори и намек за това newsm78 .

Идеята беше ако се забавиш с първия път.Все пак като се ошушкваш до 26-28-30,не е ли това времето за деца?

А за дамата с поспаливото бебе - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=742839.0 примерно.И много други подобни..

А и щом за вас всичко се развило супер и сте оргазмирали и първия път,чудесно.Повечето хора не са така а и едни 30-40 процента от женското население по света и никога не е имало оргазъм. Може би щото директно ги пращат да раждат.

# 1 182
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе на теб само този "литературен" буламач ти е в устата.
Тя най-вероятно нищо друго не е чела Laughing. И "Здрачовете" дори, защото в тях няма секс Mr. Green.

# 1 183
А и щом за вас всичко се развило супер и сте оргазмирали и първия път,чудесно.Повечето хора не са така а и едни 30-40 процента от женското население по света и никога не е имало оргазъм. Може би щото директно ги пращат да раждат.

Извинявай, но процента на жените които никога не са изпитвали оргазъм (вагинален или клиторен) е много, ама много по-нисък Mr. Green !

Не знам какъв секс гуру си, но вече няколко пъти пишеш неща, които нямат връзка с реалният свят.

# 1 184

Извинявай, но процента на жените които никога не са изпитвали оргазъм (вагинален или клиторен) е много, ама много по-нисък Mr. Green !

Не знам какъв секс гуру си, но вече няколко пъти пишеш неща, които нямат връзка с реалният свят.
Секс гуру е в мечтите си Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт