Девствена след 21

• 83 833
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 1 185
http://abcnews.go.com/Health/ReproductiveHealth/sex-study-female … /story?id=8485289
New research suggests that a simple measurement -- a "rule of thumb" -- might be the key to the pleasures of sexual intercourse.
About 75 percent of all women never reach orgasm from intercourse alone -- that is without the extra help of sex toys, hands or tongue. And 10 to 15 percent never climax under any circumstances

Моя грешка,15 процента никога,75 процента - никога с някого.

Но да вземем пример с Ана Каренина като жена,омъжена рано за първия си.Тъжна картинка Simple SmileПризнавам,фен съм на класическата литература и там секс няма,за да се дава като пример.
.
Аз за секс гуру не се имам,защото още се уча и още не сме опитали много неща.Все пак млади сме,сега ни е времето...не когато сме на работа ор 8,детето е болно  и прочие..хм

Сетих се за как оплюха онази жена,която каза че си правели партита по цяла нощ с приятеля й и всички заявиха вкупом,че не било възможно защото те имали деца,кой щял да може да се забавлява с половинката си,като щели да го чуят децата или пък нито едно от тях нямало да дойде да пита какво става.
Справка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688048.270

Но така е, някой би и отрекъл че сексът като си млад е най-хубав,а не като гони 30тте с всичките задължения,деца и притеснения?

# 1 186
  • в моя гьол
Аз отричам.
След 40 секса е по-хубав отколкото на 20.
След 50 може и още по-хубав да стане, поживьом - увидем.

# 1 187
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Но да вземем пример с Ана Каренина като жена,омъжена рано за първия си.Тъжна картинка Simple SmileПризнавам,фен съм на класическата литература и там секс няма,за да се дава като пример.
Не, не си мисли, че си фен на класическата литература. Би била такъв, ако се беше постарала да осмислиш прочетеното.

# 1 188
Аз отричам.
След 40 секса е по-хубав отколкото на 20.
След 50 може и още по-хубав да стане, поживьом - увидем.

Точно това четох днес. На 30 жените смятали секса за по задоволителен от на 20. А на 40 и 50 още повече.
Даже им завидях hahaha !

# 1 189
Един въпрос от любопитство:Защо смятате секса в по-късна възраст за по-хубав?

# 1 190
Абе какво продължавате да й отговаряте:)) имам една колежка в университета дето всички й казват нещо,а тя си знае нейното:)нелепо е да сравняваш нещо,което не си изживяла.А и най-хубавите експерименти са. стават с човека,с който си семейство и споделяте целия си живот,а не само секс.Твоите разсъждения ми звучат много егоистчно..

# 1 191
Малка е, ще порасне /авторката/. Дотогава ще чете Здрач.  Laughing

# 1 192
Някои хора не порастват...

# 1 193
Не харесвам Здрач.

И защо си мислите,че примерно нямам сериозен партньор.Много ми е ясно,че сексът е много по-различен и хубав с човек,когото обичаш.
Много жени на 40 са разведени,пък и би трябвало децата да са пораснали и се връщат като на 20.
С това си обяснявам,че сексът е по-добър от колкото на 30...ако не работиш много разбира се...

# 1 194
Какъв жесток свят...работа,деца..а трябва просто да се въргаляме в леглото Joy

# 1 195
И да раждаме анално или през устата,че иначе отдолу ставаш като озоновата дупка Laughing

# 1 196
Аз съм на 25 с две деца и не мисля,чче съм си пропиляла времето.Уча си,гледам децата,забавлявам се, имам време и за хоби понякога.Тези дами дето говориш за тях май наистина са много "изтормозени".А относно мъжете,които "направляват",мисля,че е хубаво понякога,защото много жени носят отговорност за всичко и е доста изморително:)
Този твой пост означава че си забременяла 19 годишна.
Навяваме на мисълта,че завиждаш малко на хората,които могат да пътуват,да са спонтанни и решават какво искат да правят.И наистина - защо ти говориш за израстване,като на тази възраст (19 години) хората завършват гимназия.

Не,студентсвото е времето,което имаме за себе си,да направим луди неща,да открием какво искаме от живота,да поставим основите на кариерата.
Най-вече свободни сме и сега ние времето да сме егоисти.Примерно утре може да не ида на лекции и да прекарам целия ден в басейна или разхождаки се в гората или с приятели или с любимия.Или да хвана влака и да отида в Базел примерно.Възможности много - решавам и го правя Simple Smile

# 1 197
tartalette,колко ти е коефициентът на интелигентност? Mr. Green

# 1 198

Не съм в по-късна възраст, за да ти отговоря, но защо смяташ, че не е по-хубав ?

ПП - Повечето жени на 40 нямат пълнолетни деца за да се почувстват и те като на 20 Laughing . А това, че повечето били разведени от някоя статистика ли е  newsm78 ? Защото аз за първи път чувам такова нещо...

# 1 199

Не съм в по-късна възраст, за да ти отговоря, но защо смяташ, че не е по-хубав ?

ПП - Повечето жени на 40 нямат пълнолетни деца за да се почувстват и те като на 20 Laughing . А това, че повечето били разведени от някоя статистика ли е  newsm78 ? Защото аз за първи път чувам такова нещо...

Ти,па,как тЪй не си чувала,изостанала си! Mr. GreenПитай тарталетката,тя всичко знае,па и способности на врачка има Naughty

Общи условия

Активация на акаунт