Второкласници

• 51 259
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Успешна учебна година на всички второкласници!    bouquet

# 316
Успешна година на всички второкласници и техните мами! И най-вече: бъдете здравички! Peace

# 317
Щастлива учебна година на учениците и да е спокойна за родителите! 

# 318
Успешна, ведра и спокойна Нова учебна година!

# 319
  • Sofia
Нашето тържество е от 10, после ще се черпим. А малкият ми е за първи ден на градина, дайБоже здрав и щастлив да е там!!!  Mr. Green

Аз оставих първият градински ден да е в сряда, да мога да обърна внимание на младежа днес и утре. Та... цяла седмица трепети Simple Smile

ПОЖЕЛАВАМ НА ДЕЧИЦАТА НИ ВЕСЕЛА И УСПЕШНА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА!

# 320
Лека и успешна нова учебна година както на децата, така и на техните родители! Simple Smile

# 321
Успешна учебна година! Да са ни здрави, ученолюбиви и щастливи дечицата!

# 322
Успешна учебна година за хлапетата ни, и мнооооого здрави нерви на учителите им (и на някои родители, като мен Mr. Green)

# 323
  • Някъде на път....
Успешна учебна година! Да са ни здрави, ученолюбиви и щастливи дечицата!
Абсолютно!  Peace

Нашите утре ги искат с по 1 тетрадка по БЕЛ и математика и скицник за рисуване....

# 324
  • София
Още веднъж да е лека и успешна новата учебна година за всикчи дечица и техните родители!  bouquet
При нас утре си е нормален учебен ден!Няма екскурзии,няма спортни празници.
Купихме и подвързии за учебниците и учебните тетрадки.Бях приятно изненадана,че учебниците по език не се заплащат.

# 325
  • София
Лека и успешна година за милите ни второкласници, на вас също момичета Simple Smile

Ще сме първа смяна, втория срок - втора, утре ще си видим учебниците и ще имаме родителска, утре си е учебен ден при нас Simple Smile

# 326
А ние ще имаме 3 дни "ремонтна" ваканция  Mr. Green В петък - спортен празник! С една дума - учението ще започне следващия понеделник... Е, не че съм изненадана, все пак допреди няколко дни класната ни стая нямаше покрив...

# 327
Нещо свежо- май само  децата в начален етап се радват/ и някои майки сигурно/  Laughing

Пожелавам на всички много здраве, много сили и предимно положителни емоции с настъпването на новата учебна година! Hug  

# 328
  • Габрово
На добър час и много здраве на всички "колеги"  Mr. Green.

На моя син се паднаха много запазени учебници, а английския, математиката и българския за всички са нови.

Искам да попитам фолиото, с което обличате учебниците може ли да се сваля от тях? Защото като залепим етикетите върху него как ще се ползват от следващите деца.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 19:27 от ivap

# 329
  • София
Успех на всички деца!
Ние както очаквахме, цялата година хлапетата ще са втора смяна Confused. Най - неприятното е, че занималня ще има само за 15 деца от класа и ако моя човек не го приемат, то ще се наложи да напусна работа. До понеделник имам някаква надежда Praynig.
Утре ще си бъде нормален учебен ден, но въпреки това ще бъдат до към 16 часа, защото програма ще имат от другата седмица и тия няколко дни не знам въобще и за какво ще ходят. Госпожата каза да носят по една тетрадка, книжка за оцветяване и блок за рисуване, за да има с какво да се занимават ooooh!.
Учебниците ще им ги дават утре, но без учебника по английски, него ще го купуваме Confused.

Общи условия

Активация на акаунт