Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 654
  • 775
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, знаете ли колко струва цената на лезиите в Щерев, не мога да се сетя медицинското му наименование.

Да, 50 лв платих за лезии на ендометриума. Става въпрос за края на месец май...

Благодаря!

Моля Wink Успех Wink

# 286
здравейте и  от мен

# 287
здравейте

# 288
здравейте, нова съм в сайта.виждам че темата е за пациентки на клиника Щерев в Русе и София,но не видях мнения за клиниката в Русе (или съм ги прескочила без да искам).Аз съм от Русе и Съм разочарована от тукашната клиника Щерев.И по точно от главния лекар- доктор Александър Кунев,който се води уж специалист по стерилитет (а горкия хабер си няма ).Реших да се прегледам при него защото бебчо не се получава и след направена хидротубация той установи че съм с две запушени тръби и единствения ми шанс за бебе е само инвитро.След като ми постави диагнозата ми каза да не губя време а веднага да подавам документи за инвитро в същата клиника,но понеже за документите изследването хидротубация не се признава а трябва цветна снимка, той ми заяви че нямало смисъл да я правим (за да не ме боляло ) и само щял да ми я напише срещу 50 лв.(даже човека и цената си казва ).След това ми заяви че ако много настоявям можел да ми направи лапароскопия за отпушване на тръбите , но не искал да ме реже напразно и ако настоявям операциятя ми струвала 300лв- които се дават на ръка,то така се процедирало,въпреки че съм осигурена и операцията минава през здравната каса.След тези думи излязох от клиниката ,наревах се и повече не се върнах там.Реших да търся мнение от истински специалист и стигнх до Плевен.След направена лапароскопия се установи че имам две напълно проходими тръби , но леко удубелени.И започнах с инсеминациите.Направих две и втората беше успешна но за много кратко.Така че искам да се обърна към двойките от Русе с репродуктивни проблеми - не губете време и пари в Русе.Тук нямаме специалисти.

# 289
  • София, Бургас
 ivito84,  ако това, което казваш за даването на пари на ръка е вярно, от софийската болница ще бъдат много разочаровани от този лекар. Едва ли знае какви ги прави. В София винаги си плащам на каса и ми дават касова бележка и никога не сме коментирали пари с моята лекарка. Даже не мога да повярвам, че става въпрос за същата болница...

# 290
Здравейте момичета, исках да ви попитам дали има логика след неуспешно икси да намалява цикъла. При мен МЦ след неуспеха беше доста обилен, това си го обяснявам с подготвянето на матката за евентуалното настъпване на бременност (възможно е и да греша), следващите ми 2 цикъла са доста оскъдни, нещо което преди това никога не ми се е случвало. Следващата седмица съм на лекар и ще попитам, но за да се поуспокоя малко реших да ви попитам вас дали знаете от какво може да се получава това намаляване. Предварително ви благодаря за отговорите.

# 291
  • гр. София
Ох, извинете, обърках нещо...  ooooh!

# 292
Здравейте момичета  Simple Smile Пред старта съм на ново инвитро . Да ми припомните кои изследвания искаха в клиниката , които мога да мина през ЗК , че съм забравила / от последното такова мина година и половина/ Предварително Благодаря за отговорите    bouquet   bouquet   bouquet

# 293
Здравейте момичета  Simple Smile Пред старта съм на ново инвитро . Да ми припомните кои изследвания искаха в клиниката , които мога да мина през ЗК , че съм забравила / от последното такова мина година и половина/ Предварително Благодаря за отговорите    bouquet   bouquet   bouquet
Микробиология Цитонамазка и ПКК

# 294
Ще ти искат и вирусологиите,които минават по здравна каса,ако личният ти лекар си отпусне направления от сърцето.Моя отказа  #2gunfire
Момичета,да ви питам,тези които сте правили ко-култивиране.Коментирахме с док,при следващата процедура да добавим тази екстра,но нещо не ми стана ясно.Докато бях в кабинета тя провери на касата и ми  каза,че струва 200и няколко лева ,без упойка.Обаче аз като чета какво представлява ко-култивирането и култивирането,оставам с впечатлението,че двете са неразделно свързани,а цената на второто е май към 700 лв.Аз ли не съм разбрала ,че са свързани...?!? newsm78
Ако някой е правил,моля да ми каже колко е платил и какво точно представлява,в смисъл,взима ли се предният цикъл тъкан от ендометриума на матката,който се отглежда и замразява до пункцията,което е описано като култивиране  newsm78 Чувствам се тъпа  #Crazy но наистина се омотах,а разликата между 200 и 900 лв е съществена
Благодаря предварително   bouquet

# 295
Аз имам правено ко култивиране. Цената, която платих е 400 лв. При предишен опит за ко култивиране/миналата година/ платихме 740 лв. В сайта на клиниката е обяснено много подробно какво представлява процедурата. С две думи -подпомага имплантацията. Взимат се клетки от ендуметриума и се размножават, след което върху тях се поставят оплодените яйцеклетки и до момента на връщане в матката се делят върху тези клетки.Процедурата се прави на 22-24 ден от предходния цикъл, преди началото на стимулацията. Идеята е , да разпознаят матката като своя среда. За мен това е много удачна манипулация, особено когато има проблем с имплантацията.

# 296
Аз имам правено ко култивиране. Цената, която платих е 400 лв. При предишен опит за ко култивиране/миналата година/ платихме 740 лв. В сайта на клиниката е обяснено много подробно какво представлява процедурата. С две думи -подпомага имплантацията. Взимат се клетки от ендуметриума и се размножават, след което върху тях се поставят оплодените яйцеклетки. Идеята е , да разпознаят матката като своя среда. За мен това е много удачна манипулация, особено когато има проблем с имплантацията.
Значи първо е било 740 лв,после са го намалили на 400,и е има логика сега и без упойка да е 250 лв примерно. newsm78 Въпреки че те не са много по поевтиняването.
Благодаря ти за отговора,аз също смятам ,че има полза от тази добавка.  bouquet

# 297
Ко култивирането се прави с анестезия. Не мисля, че може да има цена, различна от тази, която е обявена в сайта/ценоразписа/. Там пише- 400 лв. Аз дори се учудих и разбрах, че цената е тази, след като отидох на касата да платя.

# 298
  • София
Напоследък чувам, че правят ко-култивирането направо в кабинета, без упойка и т.н. Затова е поевтиняло. Лезиите също така ги правят вече.
Е, ако някой настоява за упойка, може да се прави и по сложния начин Wink

# 299
Не знам от къде ги чувате тези неща. Ко култивиране минах предния месец и се прави на 3 етаж, не в кабинетите...Да не би да бъркаш с лезии? Те се правят без упойка и в кабинет. И това съм минала...Ко култивирането е с анестезия, след това полежаваш няколко часа в стаята, раздвижват те, преглед и си тръгваш.

Общи условия

Активация на акаунт