Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 618
  • 775
  •   1
Отговори
# 300
  • София
На моя приятелка правиха лятото, тя ми каза. Беше се подготвила за пълната програма, но мина "като на преглед" - може би има просто вече и втори вариант, за желаещите, не знам. Или пък различни лекари са решили да го правят и така.

# 301
Озадачена съм   Shocked . При кой лекар е тя? И дали все пак не са й правили лезии? Колко е платила за манипулацията?

# 302
  • София
При д-р Андреева е, трябва да попитам за цената, но ми каза, че и двете процедури са й направили заедно. Само ембриолозите са слезли с някакви специални среди за клетките.
Наясно съм как се прави в клиниката по принцип, даже съм доста наясно, но нещата се променят с времето Grinning

# 303
Не ми звучи..., но... Как и двете процедури?

# 304
  • София
Еми, бъркат, драскат и взимат клетки

# 305
Еми, бъркат, драскат и взимат клетки
Това са лезии. Нaдраскване и взимане на клетки... Ко култивирането е друг метод.
http://ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=article& … d=273&lang=bg

# 306
  • София
Ще разкажа подробно какво точно е било, така ми е разказала, ще питам пак.
Мен са ме драскали, пък не са ми взимали клетки.
Оспамих темата. Може да не съм разбрала правилно. Ще напиша пак, за да уточня, че да не подвеждам някого.
На мен ко-култивиране така и не ми направиха през годините, мисля, че лекарката не вярваше много в него и не ми го предлагаше.
В Турция също не ми го предложиха - то там никакви подпомагащи процедури не ми предложиха, а всъщност имат такива. Не знам как преценяват. За някои неща понякога си мисля, че са просто "касичка", която "може и да помогне, поне няма как да навреди". Турците даже витамини и добавки ми казаха да не пием, а тук ме изпили сигурно за над 2000 лева, не че имаше ефект.
В цялото ми ембриологично досие има два или три ембриона с наистина добро качество. В това число и тези с донор. Говорим за над 50 ембриона може би.
Дали има ефект от турското ИМСИ ще се разбере скоро. Не очаквам чудеса, но все пак имам все още надежда Peace

# 307
Ще разкажа подробно какво точно е било, така ми е разказала, ще питам пак.
Мен са ме драскали, пък не са ми взимали клетки.
Оспамих темата. Може да не съм разбрала правилно. Ще напиша пак, за да уточня, че да не подвеждам някого.
На мен ко-култивиране така и не ми направиха през годините, мисля, че лекарката не вярваше много в него и не ми го предлагаше.
В Турция също не ми го предложиха - то там никакви подпомагащи процедури не ми предложиха, а всъщност имат такива. Не знам как преценяват. За някои неща понякога си мисля, че са просто "касичка", която "може и да помогне, поне няма как да навреди". Турците даже витамини и добавки ми казаха да не пием, а тук ме изпили сигурно за над 2000 лева, не че имаше ефект.
В цялото ми ембриологично досие има два или три ембриона с наистина добро качество. В това число и тези с донор. Говорим за над 50 ембриона може би.
Дали има ефект от турското ИМСИ ще се разбере скоро. Не очаквам чудеса, но все пак имам все още надежда Peace
Не трябва дА губим НАДЕЖДА. Сега при този опит ползваме и донор. Ще видим какво ще се получи на финала.

# 308
  • Където е сърцето
Искам да ви питам дали е важно ако пия DHEA  да са минали 3 месеца за да има ефект или мога да направя и опит след прием от 1-1,5 месеца? И моля някой който е ползвал някой хотел или стаи под наем и е доволен да сподели.От клиниката дават един хотел,ама там цената ми се върти че беше по 45 лв. на вечер.Търся нещо по-изгодно.

# 309
Аз имам едно такова питане - вие как избрахте своя лекар?  Rolling Eyes
Реших да се прехвърля в клиниката на Щерев, но се чудя кой лекар да избера? Нямам познати, които да са били пациентки там... Позната ми беше препоръчала клиниката на Йосиф Димитров, но искам да ги сменя...
Объркана съм, моля ви за съвет  Praynig

# 310
Аз лично знаех /бях чувала/ само едно име д-р Савова и там се записах и не съжалявам.  Grinning

# 311
  • гр. София
Аз пък попрочетох малко тук, във форума, после влязох в сайта и гледах снимките на лекарите. Бях се насочила към д-р Ганева от прочетеното, после като гледах и снимките реших, че ще е тя. И за момент не съм съжалила!  Grinning

ПП: знам, че малко шантаво звучи начинът, по който си избрах лекар.  Embarassed

# 312
Аз пък ти препоръчвам д-р Тимева  newsm10

# 313
Аз пък попрочетох малко тук, във форума, после влязох в сайта и гледах снимките на лекарите. Бях се насочила към д-р Ганева от прочетеното, после като гледах и снимките реших, че ще е тя. И за момент не съм съжалила!  Grinning

ПП: знам, че малко шантаво звучи начинът, по който си избрах лекар.  Embarassed

И аз така, само че се влюбих в др. Андреева ... не ме е подвело първото впечатление - това е моя лекар!

# 314
И аз бих ти препоръчала д-р Андреева. Бях при д-р Тимева - стоях с часове пред кабинета и, има много пациенти. Винаги ме гледаше с въпрос за какво ходя сега(вместо да ми види досието, какво е запсала там), при положение, че тя ми казваше кога да ходя при нея. Бях я избрала по препоръка на моя приятелка. По необходимост попаднах на д-р Андреева и не съжалявам, че съдбата ме заведе при нея.

Общи условия

Активация на акаунт