Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 640
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
  • София
mdr, срещу лукойл се сещам за хотел Симона

http://www.booking.com/hotel/bg/art-simona.bg.html?aid=323176;la … 63d0e28f088f185X1

това е от booking , но можеш и на други сайтове да намериш инфо

а това е сайта на хотела
http://bg.hotelsimona.com/

# 616
знае ли някой  Rolling Eyes
на моя приятелка й се налага ембриоредукция (захвана и 3-те ембриона), в сайта цената е 473лв. докторката й я е предупредила, че се налага да остане 1 нощ, но приятелката забравила да попита включен ли е леглоден (90 или 60лв. съответно) в тази цена или не.

# 617
торбеста мечка, ще се разбере:))) Ти как си?
Аз на 3 декември съм на хистеро. Аман вече...почвам да се уморявам от всичко.

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 13:20 от Биси 13

# 618
торбеста мечка, ще се разбере:))) Ти как си?

Laughing на касата ще я изненадат хаха,  Whistling бутам я някак, торбата расте  Mr. Green и така  Simple Smile успех на всички

# 619
  • София, Бургас
знае ли някой  Rolling Eyes
на моя приятелка й се налага ембриоредукция (захвана и 3-те ембриона), в сайта цената е 473лв. докторката й я е предупредила, че се налага да остане 1 нощ, но приятелката забравила да попита включен ли е леглоден (90 или 60лв. съответно) в тази цена или не.

Според мен няма да я изненадат. Обикновено престоя е включен в цената. Поне при мен досега не се е налагало да си плащам за престой - примерно след лапароскопията. Според мен, когато манипулацията налага престой, той е включен в цената...

# 620
  • София
Момичета, нормално ли е, половинката постоянно да има масово левкоцити, това вече трае с години. Пускаме МБ, излизат тези левкоцити, доки ме праща при Бъчваров, той му изписва антиботици за инфекцията и така един месец чиста МБ и следващата 'масово левкоцити', и пак антибиотици и омагьосания кръг, не е истина просто.  Tired

Сега така се притесних, нали правим поредния опит с ИМСИ и много се моля това да не ни попречи, защото пак сме с 'масово левкоцити'.  Cry Cry Praynig

# 621
  • София
Не е нормално. Когато се лекува той, трябва да се лекуваш и ти. Микоплазма, уреаплазма и хламидии изследвани ли са?

# 622
  • София
Всеки път като пускам, всичко е чисто при мен.
А сега още не са ми пускали МБ.

В спермограмата за левкоцити пише- повече от 20.  Tired

# 623
торбеста мечка,аз правих ембриоредукция и цената е за всичко!

# 624
  • София
Напълно се отчаях за този трансфер, а още дори пункцията не е минала.
Плаче ми се, но се опитвам някак си да се успокоя.  Sad Sad Sad

# 625
Иля, не се притеснявай за левкоцитите. При последния ни опит при пускане на микробиология и спермограма на мъжа ми се оказа, че девойките са записали само спермограма да се изследва. Аз си питах всеки ден в продължение на няколко дена дали е готова микробиологията му, но все не беше...До като един ден една от старите девойки на регистратурата видя, че всъщност не са му правили микробиология. Естествено аз откачих, защото след ден- два беше пункцията. Доки успя да ме успокой все пак. Каза ми, че дори и да има завишени левкоцити/ което е признак на инфекция/, при обработката на спермата се прави центрофугиране и се промива материала/ това запомних от обяснението й/. Та всъщност дори и да има нещо си се прави допълнителен подбор и промивка на материала. Оказа се за щастие, че пробите му са чисти, но нервите ми бяха яко опънати преди пункцията. Не се филмирай и не отписвай нищо.
Може би инфекцията при половинката ти да е хронифицирала и за това да има винаги завишени левкоцити. Не е задължително и при теб да има. Не се притеснявай, знаеш, че опит с опит няма. Аз поне до този извод съм стигнала след 4 броя опити до момента и пред 5 след месец...Горе главата и вярвай в успеха и лекаря си!   bouquet Hug

# 626
  • София
Иля, позитивно мислене, помага! Всичко ще е наред!

На мен днес ми е втори ден стимулация с Менопур, чакам си прегледа в събота и масажирам убоденото си коремче Simple Smile

# 627
торбеста мечка,аз правих ембриоредукция и цената е за всичко!

Hug благодаря

Иля, дано всичко е наред  Peace. сещам се за един случай  Tired докато не се лекуваха с вносни антибиотици гадините не се махнаха.

# 628
  • София
Поуспокоих се малко и спирам да го мисля преди да се побъркам съвсем.
Благодаря ви за подкрепата, помагате ми винаги, момичета!  Hug Hug Hug

Имам два въпроса, хапвате ли сладко/фруктоза по време на стимулация?
Спазвате ли някакъв хранителен режим, наблягате/избягвате ли определени храни?

В последния ден преди пункцията винаги Прегнил ли са ви изписвали?
В клиниката на Владимиров поставяли само Овитрел и още някакво Х..... , и двете се биели в корема.

# 629
  • София
аз в Щерев съм била и на Овитрел и на Хориомон за пункция
от наблюдения - Овитрела го изписват като си по фонда,
Прегнил, Хориомон когато си на самофинансиран опит, че е на по-народни цени  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт