Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 742
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
  • гр. София
Ами защо не пуснеш? Малко е скъп пакета, ама пък си заслужава.

# 601
  • София
Пънче, прегнила струва 6 лв., а ИНСЕ-то към 400-500....не знам....
Имунологията е по-важна след положителен тест Peace

# 602
  • гр. София
Ама ако има завишени НК клетки?  newsm78

# 603
  • В сърцето на любимия човек
В момента средствата са силно ограничени  Tired
Да искам лека стимулация ли  newsm78
А и с тази намалена преживяемост, не виждам как ще стане по класическия начин  Tired

# 604
  • София
Ама ако има завишени НК клетки?  newsm78
ми и аз имах завишени, пък кво от това newsm78
след положителния тест ми бяха нормални Peace
нали затова се изписва медрол или друг кортикостероид Peace

# 605
  • София
Пънче, на твое място бих пробвала ин-витро на ЕЦ, да извадите едно Я. да се види с какво качество е, опложда ли се ин-витро, как са ембрионите....малко по-скъпо е от ИНСЕ-то, но поне дава доста повече инфо.

# 606
  • гр. София
Каке, не знаех. Мислех си, че е невъзможно. Ама ето, че пак нещо ново научавам от теб.   bouquet

# 607
  • В сърцето на любимия човек
Ванче - И аз обмислях това, но с ММ решихме да опитаме първо с инсе, пък ако не стане - тогава да мислим за други варианти  Tired
Той вярва, че ще стане по най-лесния начин, а аз понякога се чудя дали изобщо ще стане  Tired А и с моя АМХ не искам да правим стимулация на този етап, а да опитваме на ЕЦ.

# 608
  • София
Пънче, за да се случи- трябва да се действа. С оплакване и тръшкане нищо не става.
Мобилизираш се и се хвърляш в боя Peace
Остави лекарят ти да прецени дали си за стимулация или не. Аз на твое място бих направила лека стимулация с хапчета- да се види как реагираш.

# 609
  • София

Започвам да се чудя има ли изобщо смисъл от инсеминация, след като вас с по-добри показатели са ви насочили към ИКСИ и ИМСИ  newsm78

Пънче, при мен е обратния случай. Ние сме уж с много добри показатели, а според доки и емриолозите сме с ужасна морфология и няма смисъл нито от инсеминация, нито ИКСИ, а резултат може да има единствено ИМСИ.
И аз постоянно се чудя, как при морфология 7, а сега 10%, сме толкова безнадежно зле.  Tired

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 18:14 от Иля

# 610

Започвам да се чудя има ли изобщо смисъл от инсеминация, след като вас с по-добри показатели са ви насочили към ИКСИ и ИМСИ  newsm78

Пънче, при мен е обратния случай. Ние сме уж с много добри показатели, а според доки и емриолозите сме с ужасна морфология и няма смисъл нито от инсеминация, нито ИКСИ, а резултат може да има единствено ИМСИ.
И аз постоянно се чудя, как при морфология 7, а сега 10%, сме толкова безнадежно зле.  Tired

Малее а ние с морфология 2% за къде сме Wink

# 611
  • София

Божее, Божее, мъжът ми е с 10% морфология и му казаха, че става за донор. Това в друга клиника де.

# 612
Mr. Green и аз така се изненадах миналия път, но имаше мерене на кила, кръвно и т.н.  Laughing пише го в ценоразписа, но нямаше кой да гледа, та трябваше да питам  Joy на листа, който ми дадоха пише - фиш за проследяване на бременност. бяха измерени доста неща

Фиш ли??? На мен такова нещо не са ми давали никога....  newsm78

и на мен не бяха, но нали ни водеха обикновен преглед. аз си водя жк по касата и поисках някои изследвания за другата дофторка, но ми дадоха и това  Simple Smile

# 613
  • София, Бургас

Започвам да се чудя има ли изобщо смисъл от инсеминация, след като вас с по-добри показатели са ви насочили към ИКСИ и ИМСИ  newsm78

И аз постоянно се чудя, как при морфология 7, а сега 10%, сме толкова безнадежно зле.  Tired
Божее, Божее, мъжът ми е с 10% морфология и му казаха, че става за донор. Това в друга клиника де.

Ние сме с 6% и в другата клиника му казаха също, че става за донор. Той много се възхити от себе си Simple Smile Само се чудя, защо до сега сме все с ИКСИ, като е толкова добре Simple Smile Сега последния път сме инвитро де, но ембрионите не са така качествени явно. Другия път ще си настоявам за ИКСИ...

# 614
  • Където е сърцето
Дами,малко извън темата но ми е спешно. Нека някоя дама от София запозната с района около кликика Щерев да ми помогне и пише на лични.Днес в клиниката се срешнах с една дама която не можа да ми обясни точно къде е отседнала и е доста по-евтино от всички хотели наблизо. Някъде в района на бизнес център Сердика до някаква бензиностанция Лукойл. Имало Топливо 1 поне така ми обясни и там давали стаи под наем. Ако някой се сеща за какво говоря нека ми пиши на лични ако знае точен адрес,телефон и каквото и да е друго. В този район имало няколко общежития или нещо от този сорт.Благодаря предварително на всички.

Общи условия

Активация на акаунт