Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 746
  • 775
  •   2
Отговори
# 585
  • София, Бургас
След един момент почват да те пишат като женска консултация, защото мерят на бебето вече разни неща и прегледа с ултразвук е по-подробен. Аз така си го обяснявам. И при мен беше така...

# 586
След един момент почват да те пишат като женска консултация, защото мерят на бебето вече разни неща и прегледа с ултразвук е по-подробен. Аз така си го обяснявам. И при мен беше така...

Аз честно да ти кажа не забелязах нещо повече да ме държат или да ми правят ама айде... не че е голям проблем, че ще давам с 1- лева повече.. просто ми стана странно и любопитно..

# 587
 Mr. Green и аз така се изненадах миналия път, но имаше мерене на кила, кръвно и т.н.  Laughing пише го в ценоразписа, но нямаше кой да гледа, та трябваше да питам  Joy на листа, който ми дадоха пише - фиш за проследяване на бременност. бяха измерени доста неща

# 588
     newsm28 newsm75 newsm28 newsm79 smile3535

Hug Heart Eyes  торбеста мечка -  Много  благодаря , ще си събера прашец и късмет , пък да видим какво ще стане  ....  bouquet

Лека и безпроблемна бременност ...  bouquet

# 589
  • София
Шоки, Мече, много благодаря за подкрепата!  Hug

Днес ни излезе спермограма с толкова хубави резултати, чак не мога да повярвам  Blush, дано да се задържат така и да не кажат пак, че сме с лоша морфология ( 10% по Крюгер сме ) и всичко да е наред на този транфер.  Praynig

# 590
  • В сърцето на любимия човек
Иля - стискам палци  Praynig  Praynig  Praynig Наистина е супер, пу-пу  Praynig Колко беше преди?

# 591
  • гр. София
Иля, много ви е хубав резултатът.   bouquet

# 592
Mr. Green и аз така се изненадах миналия път, но имаше мерене на кила, кръвно и т.н.  Laughing пише го в ценоразписа, но нямаше кой да гледа, та трябваше да питам  Joy на листа, който ми дадоха пише - фиш за проследяване на бременност. бяха измерени доста неща

Фиш ли??? На мен такова нещо не са ми давали никога....  newsm78

# 593
  • София
Пънче, бяхме 7%, сега сме 10. Имахме и слаба подвижност, нормални само 20%, а сега сме с 55%.

Толкова искам това да е моя опит.  Praynig Praynig Praynig

# 594
Добре де, може ли тогава да коментирате следното:

Първа СГ март 2013 - астенозооспермия с 3% по Крюгер
Втора СГ юни 2013 - астенозооспермия (с подобрение в бройка и подвижност) с 5% по Крюгер и биологична преживяемост 75%
Трета СГ (от МАР-тест) ноември 2013 - нормозооспермия (без Крюгер, дано има поне мин. подобрение) и биологична преживяемост 25% (изуми ме, че е спаднала толкова)

Предлагат ни инсеминация  на естествен цикъл.

Започвам да се чудя има ли изобщо смисъл от инсеминация, след като вас с по-добри показатели са ви насочили към ИКСИ и ИМСИ  newsm78

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 16:40 от пънче-мънче

# 595
  • гр. София
Пънче, нашата последната е 5 % Крюгер.  Peace

# 596
 Hug  Hug  Hug
Шоко - ти и още няколко потребителки ми давате много надежда,че чудеса се случват, но пък все пак гледам да съм реалист за нашия случай, иначе много боли, когато паднеш  Sad

# 597
  • София
Пънче, ама в този случай каква е разликата между ИНСЕ и секс newsm78

# 598
  • гр. София
Пънче, правила ли си имунологични? Да не е там проблемът?

# 599
Ванче - Изследването на Е2 и прегнила, за друго не се сещам  newsm78
Шоко - освен МАР-теста не съм правила никакви други имунологични

Общи условия

Активация на акаунт