Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 629
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
Костова, никой не убиваш, недей да мислиш така и да обвиняваш себе си. Ти правиш всичко възможно и си преживяла много, няма защо да се обвиняваш.
Това е абсолютна лекарска грешка, да се изпусне доносено бебе. Всичките тези неща при кой лекар се случват?
Ти не си виновна за нищо! Пожелавам ти успех! За миседите има някаква причина-търси я Peace Peace

В Пловдив беше, и си беше лекарска грешка от всякъде ...  #Cussing out  Затова искам в голяма клиника при много специалисти , да намерим проблема . Ще търся , и искам да започна след празниците ...
   Благодаря ви за помощта и подкрепата  Hug    bouquet

# 646
  • В сърцето на любимия човек
Костова - нямаш никаква вина за това, което се е случило, искрено се надявам съвсем скоро да прегърнеш здраво и прекрасно детенце  Praynig
Прочети темата, потърси коментари за лекарите в клиниката и смятам, че ще намериш твоя лекар.

# 647
  • гр. София
KYKostova, никого не убиваш. Помня как при двата ми спонтанни аборта ревях и си казвах, че съм дефектна, след като не мога едно бебе да задържа. Третата ми бременност също замалко щеше да приключи без време, обаче не стана така. Резултатът е в подписа ми и миналата седмица навърши годинка.
Не се отчайвай. Изследвай си всичко възможно, за да се установи къде е проблемът. Много е важно, че все пак забременяваш. Просто бъди силна. Успехът ще дойде, ще видиш!  Hug

# 648
  • София, Бургас
KYKostova, не се обвинявай. Никого не си убила. Твоето бебе те чака. Наистина разгледай за доктор. Всеки е доволен от своя лекар и за всички има и за и против. Аз преди 3 години като си записвах час просто се обадих и питах за първия свободен лекар за първичен преглед. Реших, че това ми е късмета и засега съм доволна. Сега не знам колко ще чакаш първоначално, но като те поеме, който и да е, няма много чакане за преглед. Лекарите работят и през почивните дни и не почиват по празници. Ако твоя го няма, те пренасочва към някой друг, като преди това са се разбрали, ако има нещо специално за твоя случай. Клиниката е голяма да, но има организация и даже аз рядко си записвам час. Направо отивам пред кабинета. Но това си е при моята лекарка де. Ние вече се познаваме...Пожелавам ти успех и новата година да ти донесе така чаканото щастие Hug

# 649
 Hug Hug Hug Момичета БЛАГОДАРЯ ВИ  Страхотни сте   bouquet !  Надявам се че ще намеря моето щастие някой ден ... Та дори и в някой дом за осиновяваме  Crazy Flutter Hug

# 650
KYKostova, не губи надежда. Осиновяването и опита за биологично дете не пречи да вървят едновременно. Имай предвид, че процедурата по осиновяване не е много бърза. Само проучването продължава 3 месеца, след това вписване в РДСП и чакане. Според критериите ви може и да продължи дългичко чакането. Нищо не пречи, ако сте стигнали и узрели за идеята да осиновите дете, да си действате паралелно в двете посоки. Аз съм социален работник и бих могла да ти помогна с знания и процедурни въпроси относно документи и тн. за кандидатстване.
Всяко изпитание, през което минаваме си има предел. И идва момента, в който губим сили за борба. Слава богу ние с мъжа ми  все още не сме загубили надежда, че ще успеем, въпреки 4 опита до момента, приключили кой с биохимична, кой с мисед и тн... Вярвам на моята лекарка и знам, че тя прави всичко, което е нужно за мен и сбъдването на мечтата ни. Но все пак е лекар, не магьосник...
Ако имаш нужда от информация не се притеснявай да питаш- насреща съм!

# 651
  • София
KYKostova, колко неща си преживяла  spoko, дано откриеш твоята клиника и лекар и скоро да сбъднеш чаканото щастие.  Hug

Аз съм утре на преглед, дано имам хубава бройка пораснали фоликулчета.  Praynig

Щастливка, ние вървим почти заедно, с ден разлика.  Wink

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 19:29 от Иля

# 652
KYKostova, колко неща си преживяла  spoko, дано откриеш твоята клиника и лекар и скоро да сбъднеш чаканото щастие.  Hug

Аз съм утре на преглед, дано имам хубава бройка пораснали фоликулчета.  Praynig

Щастливка, ние вървим почти заедно, с ден разлика.  Wink

Иля - Благодаря  Hug
   Стискам ти палци за днес  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и ти пожелавам наслука .

Момичета днес се обадих и си записах час при др.Юнакова за 18.12.  от 10:00ч. , силно се надява че съм намерила правилния док . Praynig
  Хубав ден момичета  ,   и  успех на всички  ! bouquet

# 653
  • София, Бургас
Аз съм чувала много добри отзиви за Юнакова. Дано сбъдне мечтата ви много скоро Simple Smile

# 654

Аз съм чувала много добри отзиви за Юнакова. Дано сбъдне мечтата ви много скоро Simple Smile

Hug Hug Hug Praynig Heart Eyes

# 655
Момичета днес се обадих и си записах час при др.Юнакова за 18.12.  от 10:00ч. , силно се надява че съм намерила правилния док . Praynig

KYKostova, аплодисменти за избора и стиснати паци за бърз успех на вашия бъдещ тим!  Peace  bouquet

# 656

KYKostova, аплодисменти за избора и стиснати палци за бърз успех на вашия бъдещ тим!  Peace  bouquet

Hug Hug   bouquet - на 19.12 - ще разкажа как е минало ...  Praynig Със сигурност ще имам въпроси. приготвила съм си дебел тефтер  с и за въпроси и отговори  Whistling . Момичета дръжте се   ... Hug Heart Eyes  bouquet

# 657
 Здравейте момичета.Няма да се впускам в подробности за това колко лекари съм посетила.С моят съпруг в продължение на 5г се опитвахме да имаме детенце и благодарение на това че попаднахме в клиниката на "Щерев" София резултата е налице.Искрени благодарности на доктор Мария Юнакова и екипа.Това са хората които осмислиха живота ни.
Не губете надежда  Hug

# 658
Здравейте момичета.Няма да се впускам в подробности за това колко лекари съм посетила.С моят съпруг в продължение на 5г се опитвахме да имаме детенце и благодарение на това че попаднахме в клиниката на "Щерев" София резултата е налице.Искрени благодарности на доктор Мария Юнакова и екипа.Това са хората които осмислиха живота ни.
Не губете надежда  Hug

flame_69 - Благодаря за тези думи  Hug  bouquet И си пожелавам дядо Коледа   santa2 да ни донесе вашето щастие    Hug  bouquet Praynig  ...
 Пожелавам си,  всяка жена която желае да стане мама да и се сбъдне желанието  Hug Praynig  bouquet
Вярвам че по Коледа се случват чудеса , и дядо Коледа ще ни донесе най - съкровените  мечти
 newsm51 newsm47

# 659

Прочитам тук и там,че всички лекари от Щерев са добри и отзивчиви и едва ли не при когото и да отида ще остана доволна.Искам обаче да намеря Моя лекар там!Вече ми писна да обикалям по държавни болници и разни му там частни кабинети,където само гледат как да ми вземат парите и да ми намерят разни измислени здравословни проблеми,съсипващи психиката ми....Мисля да пробвам при др.Тимева или др.Савова. (Дали съм се насочила добре?) Надявам се Вие като техни пациентки да ме насочите към правилния човек-лекър.За клиниката ясно! ТЯ ще да е.Ето защо ви моля да  изкажете мнение имали някой гинеколог,който е специалист рискова бременност там,защото имам нужда от точно такъв.С тромбофилия 4ж/4ж съм малко завишено тсх и 3 неуспешни бременности една от които завършила в 9 месец с мъртво  раждане на първата ми рожбичка.Поради тези факти и поради факта,че ще ми се наложи терапия с фраксипарин или клексан и сигурно и други лекарства се питам има ли там лекар който да е по запознат с това лечение,лекар на който ще мога аз да се доверя напълно и да разчитам на него и неговото лечение.Ако има мама с 4ж/4ж която е следила бременността си там ще ми бъде от полза мнението й.Интересуваме и дали все пак ще мога да се вредя за преглед при някой изобщо или чакането е дълго ,също така и пакетите за водене на бременност дали са актуални като цени в сайта им или са променени вече.
Съжалявам за дългия си пост ...но като,че ли имам нужда някой да ме надъха малко да се постегна,знам ,че немога да очаквам от вас да ми кажете -"Отиди там  при този лекар и всичко ти е гарантирано"...само че вече изнемогвам искам вече да чуя думата Мамо...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт