Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 599
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
 Hug kapadokia

за час няма да се вредиш, просто ще си запишеш  Laughing. график се прави всеки месец.

цените са актуални.

често срещани проблеми са това с тромбофилията и т.н.  Confused, но се контролират.

Peace добър избор, успех

# 661
момичета, прави ли се ОГТТ в нашата клиника и на каква цена? (глюкотолерантен тест)  Simple Smile

# 662

Прочитам тук и там,че всички лекари от Щерев са добри и отзивчиви и едва ли не при когото и да отида ще остана доволна.Искам обаче да намеря Моя лекар там!Вече ми писна да обикалям по държавни болници и разни му там частни кабинети,където само гледат как да ми вземат парите и да ми намерят разни измислени здравословни проблеми,съсипващи психиката ми....Мисля да пробвам при др.Тимева или др.Савова. (Дали съм се насочила добре?) Надявам се Вие като техни пациентки да ме насочите към правилния човек-лекър.За клиниката ясно! ТЯ ще да е.Ето защо ви моля да  изкажете мнение имали някой гинеколог,който е специалист рискова бременност там,защото имам нужда от точно такъв.С тромбофилия 4ж/4ж съм малко завишено тсх и 3 неуспешни бременности една от които завършила в 9 месец с мъртво  раждане на първата ми рожбичка.Поради тези факти и поради факта,че ще ми се наложи терапия с фраксипарин или клексан и сигурно и други лекарства се питам има ли там лекар който да е по запознат с това лечение,лекар на който ще мога аз да се доверя напълно и да разчитам на него и неговото лечение.Ако има мама с 4ж/4ж която е следила бременността си там ще ми бъде от полза мнението й.Интересуваме и дали все пак ще мога да се вредя за преглед при някой изобщо или чакането е дълго ,също така и пакетите за водене на бременност дали са актуални като цени в сайта им или са променени вече.
Съжалявам за дългия си пост ...но като,че ли имам нужда някой да ме надъха малко да се постегна,знам ,че немога да очаквам от вас да ми кажете -"Отиди там  при този лекар и всичко ти е гарантирано"...само че вече изнемогвам искам вече да чуя думата Мамо...  Sad

Здравей мила, добре дошла и в моя цирк  Sick , нашите истории си приличат толкова много с минимални разлики ... Разбирам те и те прегръщам Hug Praynig  Мисля че си намерила точното място ... И като форум и  като клиника ... Стискам ти палци и ти пожелавам наслука  Аз лично съм на преглед на 18.12  ...

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 13:54 от KYKostova

# 663
  • София, Бургас
kapadokia, съжалявам за преживяното от теб  Sad Надявам се в Щерев да намериш своя лекар. Аз го намерих случайно. Без да чета и гледам отзиви. Просто записах за първия свободен за първичен преглед. Ей, така определих си една дата след 3 седмици и питах кой може да ме вземе и попаднах на моята докторка Коновалова. Сега правя процедура при нея пак за второ детенце. С нея изкарах една напрегната бременност - с кървене , после ниска плацента, проблеми с бъбреците, но тя винаги е била насреща и си е вдигала телефона. Ходила съм посред нощите в болнцата заради зацапване и все попадах на доктор Милчева/но тя май е по майчинство сега/. Успешната ми процедура беше при доктор Андреева, защото Коновалова я нямаше за месец, а на мен не ми се чакаше. И за нея мога да кажа само добри отзиви. Раждането какво да ти кажа, по хубаво не бих си го представяла. Бях с цезарово, защото малката не искаше да излиза и не съжалявам. Толкова леко и безболезнено. За по-малко от 24 часа вече ходех, ядях, грижех се за малката. За 4 дни ме изписаха и си бях вкъщи без болки и неразположения. Знам, че има и недоволни пациенти от клиниката, от докторите, но аз определено съм от тези, които могат да ползват за реклама. Много съм доволна от всичко. Даже сега и педиатъра на детето решихме да е там и също съм доволна. Според мен остави малко на случайността избора на лекар, защото по снимки и коментари трудно ще избреш правилния за теб..Успех!

# 664
Кате,и аз се надявам да намеря моя лекар ,но точно защото се оставях на случайността стигнах до тук!
 KYKostova,Успех ти желая и стискам палци. Wink

Ще чакам все пак някоя мама с тромбофилия да се включи.

# 665

[/quote]

Eто ме на  Simple Smile Толкова съжалявам мила, преживяла си нещо ужасно, дано Господ ти помогне много скоро всичко да се оправи и да забравиш този ужас. Аз също съм с тромбофилия,  фактор V Лайден и през цялото време бях на фраксипарин. Явно имаше ефект, защото беба се хранеше добре - имаше много добър кръвоток през пъпната връв. Моят лекар е доктор Ганева, но който и да избереш от старите доайени там (Тимева, Савова, Ганева, Коновалова, Александров) няма да сбъркаш, всичките са много добри. Коментирам само тях, защото съм ги засичала лично при различните процедури в клиниката.
Ако имаш някакви въпроси винаги можеш да ми пишеш. Едно на ръка че се следях най-обстойно при др Ганева, но отделно станах специалист и по Ха фактор на кръвосъсирване и си го следях в НКБ (Ганева не ми го беше назначила, ама нали съм мара подробната  Laughing). Та така, след много много страх и молитви, чудото се случи при мен.  Прегръщам те и ти стискам палци много скоро всичко да се оправи! Хубавото при теб е че си забременяваш нормално, като ти включат подходящ антикоагулант всичко ще приключи успешно с насинени кълки и пухкав бебок  Laughing  Hug Hug Hug

# 666
момичета, прави ли се ОГТТ в нашата клиника и на каква цена? (глюкотолерантен тест)  Simple Smile
Прави се, вчера попитах. В четвъртък имам час за ендокринолог и питах специално дали се прави такъв тест в клиниката, че не ми се прави другаде.

# 667
Прави се, вчера попитах. В четвъртък имам час за ендокринолог и питах специално дали се прави такъв тест в клиниката, че не ми се прави другаде.

Аз си правих такъв тест в клиниката, само че не помня колко струваше, не беше нещо скъпо.  За бременни е доста неприятно, защото се налага на гладно да се вкарва тая сладка гадост... Щях да одера лисиците в късна бременност  Mr. Green

# 668
...

Hug kapadokia аз засега съм бъдеща мама, с 4ж/4ж на фраксипарин 0,4 съм и засега нямам проблеми, при тимева се следя  Simple Smile

Биси 13 ти си съкровище  Hug, и на мен ми е удобно в клиниката, от Цибалаб ме пратиха в централата им  ooooh!, но това ми е ужасно неудобно. 

vespers неприятно е, но няма как, искат ми го в 24г.с.

# 669
  • София
Моето ИМСИ стигна до етап пункция утре, дано да имам хубави яйчица.  Praynig

# 670
  • София
Иля  fingerscrossed fingerscrossed  fingerscrossed  Hug

# 671
Моето ИМСИ стигна до етап пункция утре, дано да имам хубави яйчица.  Praynig

babydust7 newsm04

# 672
  • гр. София
Иля, успех!  Hug

# 673

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover   fertilization EFP   и аз Иля

newsm79 newsm79 и ще си открадна малко прашец ... Flowers Bouquet

# 674
  • София
Благодаря ви, мили момичета!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт