Re: ♥ Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето ♥ Тема 1

• 56 518
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Утре ще гледаме  Flutter

# 646
Ди
Ооо наш Керемчо и дневник почва да си води,доста му се е насъбрало явно.  Peace
Така е поне ще си има дружка на която да излива мъката си хубаво е човек да си има дневник и аз преди си водех  Peace и ми олекваше някак като си напиша някой проблем все едно споделяш с приятел въпреки че това си е твоята тайна  Peace

# 647

Исмаил с гаджето си Ела  Peace

# 648
Момичето което е на сета:В момента има сцена с Баръш и Зейнеп изглежда са гаджета вече защото се държат за ръце и Керем ги гледа от страни няколко пъти повториха сцената  Shocked

# 649
А така,стана каквато стана  Shocked Пф  Crossing Arms

# 650
А така,стана каквато стана  Shocked Пф  Crossing Arms
Направо не омлет а каша от омлет стана
Изглежда ще се ядосваме здраво
Клюка:Баръш е много опасен дори си нямаме и на идея какви проблеми ще създаде на Зейкер  Shocked

# 651
Брей това за опасния Баръш,честно казано не го очаквах.Ще видим ще излезе ли истина клюката.  Peace

# 652
Клюка:някой ще пребие Керем до смърт  Shocked

# 653
Дано не е вярна тая клюка  ooooh!

# 654
Клюка:В следващите епизоди ще станем свидетели как тихата вода Баръш си показва рогцата.
Керем го чакат поредните непредвидими удари от съдбата.
Баръш се влюбва в Зейнеп. Shocked

# 655
Има един момент в корейския ,където отвличат главната и,за да я спаси главния отива и го пребиват здравата.Може да направят нещо подобно.

Мисля си,че обаче повечето клюки излизат от хора,гледали другата версия и май без да знаят дали наистина ще се случи в тази си пишат.(то затова са клюки де)

Това за влюбването на Баръш го очаквах и не съм изненадана.  Peace

# 656
Здравейте на всики Heart Eyes wavey hug
Исках по рано да ви пожелая хубав ден и нова успешна седмица,но чак успях да се освободя за малко.
Благодаря ви,че сте създали такова ведро настроение в темата.
Миленче,Диде  Heart Eyesмного ви обичкам.Страхотна музика и клипчета,аз от музика не се отказвам,мога да поема до безкрай и пак не ми стига.
Вани Heart Eyes
 terzieva76 ,добре дошла в хубата ти тема и на люлката на слънцето,което ни люлее от седмици.
Диденце,джанъм отново си във вихара с информацията и снимките.Ох,онази снимката  на ЗЕЙКЕР направо ми разтупка сърцето,само как нежно си е подпряла ръчичката,а Керемчо си е мъжкар 100%.Клюките много ми харесват ,но все още не им се доверявам напълно,имам опит от АФК-после разочарованието ми е голямо.Ако ме питат мен като я намери да я стисне здраво,само както той си може и да и се нахвърля  с целувките, няма каво да му мисли.Какво като го удря и се съпротивлява като лъвица,той обеща,че няма нищо да направи.Така,че Керемчо действаи....
Относно скока във времето мисля,че ще има,но е малко рано за това.Впрочем в оригинала има два скока-един от 6 месеца и един от 4 години.Но си мисля,че първо трябва да се сбижат и тогава да се разделят,а сега са още на фаза опознаване печелене на доверие,макар,че нашия пак е оплескал нещата.И за партиту много се зарадвах,права си Вани,че в оригинала тя танцува само с другия,а главния се пукаше от ревност.И тук може би в началото ще е така,но накрая не се знае.За дневника съм сладко изненадана,това ми харесва като прийом.Големият Керем Сеер да си води дневник,мъжкаря,побойника,генерала на парада в училище ще си излива чувствата и разочарованията.Интересно,какво ще напише първо там.
За каква пчела говорихте?
И аз като вас искам направо да дават 9 и 10 епизод наведнъж,а за десерт ще поема и 11. Joy Joy Joy Joy
Остана малко до епизода вече сме на финала,остискахме и тази седмица,мъката пак ще от сряда като видим новия фрагмент.
За сега ви оставям,ако мога по късно пак ще влезна да ви видя сънчица. Heart Eyes
Утре ще съм на линия за епизода.

Последна редакция: пн, 26 авг 2013, 16:21 от vera_7

# 657
Вярче,
Скрит текст:
не се ли сещаш в оригинала,на партито като ги видя как танцуват така се ядоса,че излезе навън и почна да блъска столове.Появи се една пчела(по мой спомен той имаше страх от тях) и той падна в басейна,а не може да плува.Тя го спаси и почна да му прави изкуствено дишане,а той се възползва от ситуацията  Joy

# 658

И аз това,че Баръш се влюбва в Зейнеп го очаквам,но чак да създава проблеми не мисля.Той самия в едно интервю каза за героя си,че няма да предаде приятеля си заради жена,а е и толкова добър и чист.И в оригинала е така и си мисля,че и тук това няма да се промени.Заради Керем Баръш ще се откаже от Зейнеп,но няма да спре да я обича и подкрепя.

Последна редакция: пн, 26 авг 2013, 16:27 от vera_7

# 659
Цитат
Вярче,
Скрит текст:
не се ли сещаш в оригинала,на партито като ги видя как танцуват така се ядоса,че излезе навън и почна да блъска столове.Появи се една пчела(по мой спомен той имаше страх от тях) и той падна в басейна,а не може да плува.Тя го спаси и почна да му прави изкуствено дишане,а той се възползва от ситуацията  Joy
Да,спомням си,но беще скакалец и му влезна във врата,а и там той не можеше да плува,а нашия сега си е плувец и половина.А пчелата беще у тях,като се криеше зад столовете ,след като главната си тръгна доказвайки му,че с пари не може да и купи сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт