Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIX

• 61 532
  • 717
  •   1
Отговори
# 330
Следя ви от доста време,и благодарение на темата изгледах много хубави филми.Много ми харесват италиянските филми и моля да ми препоръчате нещо от сорта на "ЕХ" или Учебниците по любов.

# 331
  • В светлината на слънцето
http://www.imdb.com/title/tt2404311/ с българско заглавие "Коза ностра". Казано накратко: гледайте! Актьорският състав е наслада за окото, а сюжетът много фино намига на мафия-филмите. С две думи - няма да се разочаровате. Peace

# 332
Ще гледаме, чакаме го отдавна.  Grinning Предполагам, че е от филмите, които знаем каква линия следят, но ще е забавен. А и Де Ниро със сигурност ще си тежи на място като свеж мафиот, който премига леко, сякаш слънцето блести в очите му (а аз да си мисля, че всеки момент ще излае You talkin' to me?!)

# 333
Връщам се от Blue Jasmine (на чешки е преведен "Сълзите на Джасмин", много точно попадение).
Думи нямам да опиша колко съм възхитена!
 ...
Не мога да не отбележа, че след финалната сцена дълго време никой в залата не помръдна, а като светнаха лампите, забелязах, че не само моите очи са насълзени. С ръка на сърцето мога да кажа- този път мистър Алън е направил филм, способен да докосне всеки зрител. А това е вълшебство!
Шсе научите, ама ви трябва време... Mr. Green

# 334
  • София
Следя ви от доста време,и благодарение на темата изгледах много хубави филми.Много ми харесват италиянските филми и моля да ми препоръчате нещо от сорта на "ЕХ" или Учебниците по любов.

Има тема за италианското кино, в която съфорумки синтезираха доста филми.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=654006.0

# 335

Има тема за италианското кино, в която съфорумки синтезираха доста филми.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=654006.0

Благодаря! Hug

# 336
  • Sofia
Запис при вас, момичета   bouquet Мноооого филми съм изпуснала, а преди гледах всеки ден. От тук ще черпя идеи и няма да пилея малкото свободно време, което имам с проби и грешки  Grinning

# 337
  • в сърцето на един мъж...
И аз гледах Ридик, но аз съм голям фен и нямаше нищо, което да ме разочарова. Само е хубаво, да се припомнят предните части, защото идеята на филма е продължение от първа част историята.

# 338
  • Ямбол
Гледах The Frozen Ground http://www.imdb.com/title/tt2005374/.Много ми хареса трилъра,но ми дойде тежичък.Все пак се базира на действителни събития,а това няма как да не рефлектира върху психиката,гледайки филма.  

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 10:49 от contessa24

# 339
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Снощи, отново, за хиляден път- Brokeback Mountain Heart Eyes. Мотото на филма казва всичко- "Любовта е природна стихия". Класическа любовна история, над времето, модата и предразсъдъците.

# 340
  • София
Изгледах и аз Adore . Коментирали сте го назад в темата, но да си кажа и аз. Не е лош, обаче много бързо се случваха някакви неща, които аз очаквах да се развият с повече драматизъм и емоция някак. Това, което не ми хареса е, че двете жени изглеждаха абсолютно еднакво като по-млади (когато момчетата бяха деца), после когато момчетата станаха мъже - тези двечките пак си бяха неостаряващи.  Laughing

Скрит текст:
Накрая дори и баби станаха, обаче пак нямаше промяна. И последно, не гледах около 40 секунди, за да си взема ядки от кухнята и когато се върнах вече едната двойка се беше консумирала.  Laughing Е, как успяха толкова бързо, не разбрах? Но така, де - иначе красиви пейзажи, плаж и мокри хора.

# 341
Снощи гледах Heist / Обир (2001). Не е лошо като цяло. Джийн Хекман както винаги играе перфектно,  Делрой Линдо го допълва, а  Дани Де Вито внася необходимата нотка хумор.

# 342
  • срещу двата комина :)))
World War Z -учудващо за мен ми хареса. Не си падам по такава тематика, но не ме подразни филма. Всичко беше каквото се очакваше, дори ефекти, мижава история и разбира се, Щатите спасяват света  Joy

Bronson - този филм , препоръчвам всеки да гледа, но не на всеки може да му хареса. Брутален, циничен, абстрактен , сюрреалистичен. Мога да изброявам с часове  Sunglasses

Wuthering Heights - въпреки невероятното присъствие на Том Харди, тази екранизация не ми хареса. Блудкава, разпокъсана и захаросана. А и как не можаха да му намерят по-добра перука, направо ми бодеше очите .

Warrior - брилянтен филм, не съм много на ти със спортната тематика, но този те държи през цялото врем, дори без да се интересуваш от ММА. Препоръчвам

# 343
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Wuthering Heights - въпреки невероятното присъствие на Том Харди, тази екранизация не ми хареса. Блудкава, разпокъсана и захаросана. А и как не можаха да му намерят по-добра перука, направо ми бодеше очите .

Warrior - брилянтен филм, не съм много на ти със спортната тематика, но този те държи през цялото врем, дори без да се интересуваш от ММА. Препоръчвам
Тия дни май само ще ти вървя по петите с +1 Hug. Без "Бронсън" де, там добра дума не мога да намеря Whistling.

# 344
World War Z -учудващо за мен ми хареса. Не си падам по такава тематика, но не ме подразни филма. Всичко беше каквото се очакваше, дори ефекти, мижава история и разбира се, Щатите спасяват света  Joy

Да, не дразни, но не се и отличава от другите подобни филми.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт