Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIX

• 61 538
  • 717
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Благодаря на Богинята и Гея, че ме насочиха към Tango libre   bouquet . Особен и нестандартен филм, чиято тематика идеално отговаря на името на варненския фестивал.
Иска ми се обаче да вярвам, че през петте дни на "Любовта е лудост" киноманите са видели и по-добри заглавия...
Tцъ, това беше най-доброто.

# 316
  • София
не зная дали темата не подходяща, но имам нужда от малко помощ. Търся един филм, за който четох , по-точно прочетох една реплика на героиня от филма. - This is your life. В него едната героиня, майката, пита 10-годишния си син "какво предпочиташ, да бъда щастлива някъде на някой остров или да съм депресирана и да плача в другата стая?" (на английски не помня как беше точно, но по смисъл е горе-долу това). Опитах се да го намеря по заглавието като игрален филм, но ми изкарва само някакъв сериал от 60-те, и то за някакви известни актьори. С две думи нищо подходящо не намерих. Ако някой случайно е чувал за него или го е гледал, да каже!

# 317
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Анди, аз лично не се сещам. Бих ти препоръчала обаче да попиташ и в тази тема, момичетата там разгадават почти всичко Peace.

# 318
  • София
Мерси!  Grinning Отивам там. После ще кажа, ако някой се сети.

# 319
  • Belgium
Споделям 2 филма, които силно НЕ препоръчвам:

The Bling Ring (http://www.imdb.com/title/tt2132285/?ref_=sr_1) и аз не знам как да го опиша, с две думи: нещо като нищо. Жалко за София Копола, очаквах повече. Не че историята, на която е базиран е кой знае какво, но можеше да се извлече повече. Основно кадри на големи гардеробни (нека се има предвид, че аз обичам гардеробните  Laughing ), и несвързани разговори на няколко хлапета. Дори не е показано защо почват да крадат. Уж влизат в къщите на звездите лесно, защото не били заключени и нямали аларми (???!!!) и горе-долу това е. Пълна мъка.

R.I.P.D. (http://www.imdb.com/title/tt0790736/?ref_=sr_1) - този беше малко по-човешки най-вече заради Джеф Бриджис и Кевин Бейкън. Но пак не беше донаправен. Става за убиване на време, ако съвсем няма какво да гледате.

# 320
  • срещу двата комина :)))
Scenes of a Sexual Nature - много приятен и позитивен филм, бъкан с известни и любими актьори. Искрено им завидях за парка, чувствах го главен герой във филма  Laughing
The Iceman  нещо не се разбрах с този филм, а дори не мога да си обясня защо. Уж има всичко - интересна история по действителен случай, много добри актьори, добре заснет, но нещо ми липсваше ... Ще се радва ако някой друг го гледа и сподели мнение  Peace
Paranoia - напълно предвидим и ясен. Въпреки това ми хареса и го препоръчвам, само не очаквайте нещо изключително.

# 321
  • В светлината на слънцето
Ох, Лулумба, нямам търпение ако го гледаш Ридик, да споделиш мнение, чакам го с голямо нетърпение Blush

Малко късно включване, но снощи се прибрахме от странстване. Уви, точно заради миткането насам-натам не успях да го гледам.  Confused Обаче утре ще се включа с нещо ново, което нямам търпение да видя - http://www.imdb.com/title/tt2404311/ Дано очакванията ми да се оправдаят предвид екипа.

# 322
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ахх, Мишел Heart Eyes. Ще чакам отзиви Party.

# 323
  • Belgium
Обаче утре ще се включа с нещо ново, което нямам търпение да видя - http://www.imdb.com/title/tt2404311/ Дано очакванията ми да се оправдаят предвид екипа.

Този и аз съм си го набелязала, нареждам се за отзиви.

Точно днес получих новия брой на Empire с Локи на корицата  Heart Eyes

Там със сигурност ще има ревюта на доста интересни филми.

# 324
  • в сърцето на един мъж...
Аз мисля днес да го отбележа Ридик Embarassed Така че ще споделя отзиви съвсем скоро Laughing А ще чакам твоите за Фамилията Hug

# 325
  • В царството на игрите:)
Въпреки че не си падам особено по мелодраматичните любовни истории, A Walk on the Moon ми хареса много. Отчасти защото ми навя приятна носталгия както по семейните ваканции от ранното детство, така и по летните лагери от по-късното. Отчасти заради страхотната музика, костюми и летни пейзажи. Отчасти заради факта, че любовната история беше съвсем леко захаросана, а развръзката и- неочаквано реалистична. В много голям процент заради актьорите- Виго Мортенсен, млад и страшно красив; Анна Пакуин, необичайно некреслива Mr. Green; Лийв Шрайбер, неочаквано симпатичен; и най-вече невероятната Даян Лейн. Тя е актриса, която харесвам много- не само защото е изумително красива и играе добре, но и защото има особено, меко излъчване, което ме кара да чувствам всичките и героини някак близки.
В заключение- красив романтичен филм, който ме развълнува. Препоръчвам Simple Smile.
+1 Peace

# 326
Последните дни само интересни филми се случва да гледам Simple Smile

World War Z :
http://www.imdb.com/title/tt0816711/?ref_=sr_1

За зомбита става въпрос, но не е поредната тъпотия, интересен е филма и добре направен. На Брад Пит това му е нетипична роля, но играе добре, той си е добър актьор по принцип. По-назад в тази тема бях чела негативни коментари за този филм и се бях подготвила да е някаква тъпотия за зомбита, на шега го свалих, даже се чудех колко трябва да е закъсал Брад Пит, за да участва в подобни проекти, но филма си струва. Взаимствано е сякаш от играта Left 4 Dead.

The Frozen Ground :
http://www.imdb.com/title/tt2005374/?ref_=sr_1

Също интересен филм, по действителен случай. Препоръчвам го.

The East :
http://www.imdb.com/title/tt1869716/?ref_=sr_1

Замислящ филм. Какво причиняваме на природата, на животните, на самите себе си с технологичния напредък и неспирното желание на фармацевтичната индустрия да печели и да се облагодетелства.
Младата актриса в главната роля доста добре играеше. И в други филми съм я гледала, също смятам, че е талантлива и тепърва във все повече филми ще я ползват.

Скрит текст:
Малко извън темата имам едни разсъждения и ме напъва да си ги напиша все пак - не отричам, че развитието и напредъка на фармацевтичната индустрия, химията и медицината са помогнали много на човечеството и че без тях, хората още щяха да страдат от болести като чума, проказа, холера, различните смъртоносни видове шарка /май еболата е най-страшна, но тя вече е изчезнала "уж"/ и въобще всякакви болести, от които в миналото са мрели като мухи, защото не е бил измислен лек. Не отричам, че това са много важни звена от развитието на човешката цивилизация в никакъв случай - допринесли са и са помогнали много за различни неща. НО в последните години са се превърнали в безогледни материалисти, търговци, които ги интересува най-вече печеленето, ако и на гърба на хората в някои случаи. Пример: взимаш едно лекарство, то се оказва, разбира се, че има странични ефекти, хайде взимаш друго, за да лекуваш тези странични ефекти. Ама второто влачи след себе си още странични ефекти и така се завърташ в един омагьосан кръг, като през цялото време ти се втълпява по всякакъв начин, че за да водиш нормален и пълноценен живот, имаш нужда от какви ли не препарати, фармацевтични и козметични. Промиват се мозъци денонощно и отвсякъде с една цел - да върви така добре смазаната машина за печелене и трупане на капитали.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 18:16 от AQUА

# 327
Вчера гледах http://www.imdb.com/title/tt1205558/?ref_=sr_1 с участието на Блейк Лейвли и Клои Морец ( две мои много любими актриси) и честно казано на моменти е доста предвидим, ама много ми хареса и дори ме разчуства. Става въпрос за 13 год. Лули решила да се махне от нещастниците, които нарича родители и да замине за Лас Вегас. Аз мисля, че си струва да се гледа.

# 328
  • София
Да споделя за Ридик, разочарована съм.
Фен съм и на поредицата и на Вин Дизел, обаче филма ми доскуча, хем на кино ходих  Confused

# 329
  • срещу двата комина :)))
Да споделя за Ридик, разочарована съм.
Фен съм и на поредицата и на Вин Дизел, обаче филма ми доскуча, хем на кино ходих  Confused

хм, много лошо... аз ще имам впечатления в неделя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт