Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIX

• 61 503
  • 717
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Гледах About Time - от режисьора на Love Actually и Notting Hill. Точно нещо такова ми се гледаше и ми липсваше. Толкова много от всичко има, че го гледах на един дъх. Има си милите неловки моменти, много романтичен, често смешен, няколко пъти за малко да ревна с глас, ама наистина. Изобщо, п-р-е-к-р-а-с-е-н филм!  Heart Eyes

# 481
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Don Jon е абсолютно прекрасен! Лек, забавен и интелигентен, комедия от класа Party
Понеже за този филм се разпростряхме детайлно в друга тема, и няма смисъл да се пише по два пъти, пренасям тук както мнението на Мячик, така и своето.

# 482
Какво става, никой нищо ли не гледа вече? Много умря тази тема Confused.

The Nanny Diaries- сладък и разтоварващ, препоръчвам.

# 483
Гледаме,гледаме и то предимно препоръчано от вас Flutter-мерси,за което Hug

# 484
  • Belgium
Гледаме, но напоследък все уцелвам греда и само да мрънкам не е по темата  Laughing

Иначе чакам About Time да излезе по тракерите.

# 485
  • в сърцето на един мъж...
Еее, Лу, ти ся що така кофти с другарчетата, ми като е греда, сподели де, че да не я целим и ние Mr. Green

# 486
  • в морето до колене
Мдаа, Gravity ALAS... (и тука трябва да следват няколко въздишащи емотки)

Мога да се съглася с Джой почти на 90% - разминаването е в частта за Сандра. Ролята/образът наистина са слаби, няма много за актьорстване... но мога да и' сваля шапка за труда, който е положила. Щото от мойта скромна камбанария изглежда като да е било доста тежко самото снимане.
За символите - има ги, ама наистина са тоооолкова прозрачни и декларативни, че чак ми беше обидно накрая.
Скрит текст:
Като изпълзяхме от водата, па се изправихме на крака, па тръгнахме изправени...  ooooh!

Ако ще се правят сравнения, както го е направила Cveti. (а те за жалост са неизбежни... и пак уффф) - аз стоя твърдо зад "генезиса" на Малик. Даже след това сравнение, стоя още по-твърдо.
Нищо общо с "генезиса" на Куарон.
Не че по средата ми беше по-малко обидно, или пък в началото.
И религиозните символи бяха прозрачни, и политическите, и чисто житейската символика, че и кино-препратките даже ... Пък името на Ед Харис в титрите накрая направо ме довърши.  Mr. Green

Пусто, все се заричам да нямам големи очаквания за филми...

Нали знаете, че съм многословна, но тук нямах желание за многословие...
Обаче, ако трябваше да кажа, какво мисля за филма с три изречения - ето ги.

От "кинаджийска" гледна точка - визия, музика, звук, техника, ефекти - на МАХ.
Куарон младши е опитал да лапне прекалено голям залък, а Куарон старши за жалост не го е възпрял Овреме... ами е решил да му помогне.
Родителската любов понякога не е полезна...

Само за протокола - мненията на другите хора, с които гледах, се разделиха 50/50.
Единият беше по-критичен и мрънкащ даже и от мен...
Другите двама бяха възхитени и възторжени.

За вкусовете наистина не спорят  Peace... но не ме питайте, как реагирах на включването на имената Сандра и Оскар в едно изречение.  hahaha

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 00:06 от мячик

# 487
Охх, Мяч, съжалявам- знам какво е да чакаш нещо и да се разочароваш Hug. Истината е обаче, че в оскаровата тема сами си се пренавихме- трейлърът наистина не подсказваше нещо повече от визия, ние си надградихме спрямо досегашния си опит с Куарон.

# 488
  • в морето до колене
Ми хвалят го, Джой...
Ще ги чета тез' хвалебствени ревюта, де.
Ама няма да е баш утре.

Иначе аз и "Дървото..." го чаках почти толкова дълго.  Wink

# 489
Хвалят го, да. Но те и "Затворници " хвалят, а имаше безумия в него. Сравнен с не толкова хваления "Дон Джон" е по-недовършен като цялостен продукт (може това усещане да идва от факта, че в "Дон Джон" грешките бяха разпределени по малко в различните сегменти, а на "Затворници" оакаха баш финала :lol). Така че- вярвам на критика, но до степен само. Повече се доверявам на мнения тук от момичетата, с които съм установила, че харесваме сходни неща.

Иначе като гледаш и "Джасмин", ще те питам отново какво мислиш по казуса за рейтингите в IMDb Simple Smile.

# 490

Beautiful Creatures - http://www.imdb.com/title/tt1559547/
интересен е

# 491
  • В светлината на слънцето
Айде на финала, ама чак сега успях да гледам прословутата "Гравитация". То вече е казано, каквото е имало да се казва де. Накратко: много шум (визия) за нищо. Визуално филмът е наистина впечатляващ и 3D ефектите му не са ползвани самоцелно, заради едните по-скъпи билети. Тук 3D ефектите са си на място. Сюжетът е изсмукан от пръстите, идеите са поднесени плакатно, а Сандра... - ами толкова си може момичето. Всякакви аналогии с Бхагават гита ги съотнасям към т.нар. подволотелизъм (сигурно е много забавно да се напуши човек, ама що трябва да споделя после в писмен вид с целия свят, че да намесва и киното на туй отгоре, не ми е ясно). Mr. Green
Не споделям за нищо друго, че пак пропуснах много неща покрай разни пътувания и т.н.

# 492
  • Варна
Искам да се подпиша с две ръце под мнението на Лулумба.

# 493
Искам да благодаря на всички, препоръчали Gone baby gone. Много ми хареса!

# 494
  • London
Captain Phillips http://www.imdb.com/title/tt1535109/

Страхотен филм, без специални ефекти, без 3Д, без вампири, духове и пр.
Една човешка история, която те държи в напрежение. Много добре разказан и изигран.
Том Ханкс е страхотен актьор!

Общи условия

Активация на акаунт