Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIX

• 61 878
  • 717
  •   1
Отговори
# 630
Prisoners на мен не ми хареса особено. По-точно не бях впечатлена от развръзката последния половин час. А в първите 2 кървищата ми бяха прекалено много; като изключим това, започна доста обещаващо.

# 631
Здравейте, за първи път съм тук да препоръчам Петата власт-гледах го на Киномания- има още две прожекции. Къмбърбач е превъзходен, филма те грабва, повече задава въпроси, отколкото дава отговори, Изчетох след това доста за Уикилийкс, за нашия Биволъ, също. Хареса ми, струва си отделеното време. Зарибена съм за документалния филм, който трябва да излезе скоро. Малко факти около филма  http://chr.bg/tag/petata-vlast// Къмбърбач отговаря на Асандж и др.

# 632
  • В Космоса
Adore - нестандартна история, но за мен противна. Аз си падам по разни психарии и болни идеи, но в стил ужас и трилър. А такива подобни като във въпросния филм са ми гадни. Като добавим, че хич не я трая Наоми Уотс и протяжността оценката ми пада доста. Но все пак оценявам, че не е нещо банално и имах интерес да разбера как ще се развият събитията.

# 633
  • Ямбол
Гледах "20 ans d'écart . Приятен и разтоварващ филм.  Peace

# 634
  • Резерват "Северозапад"
Гледах "20 ans d'écart . Приятен и разтоварващ филм.  Peace
И на мен ми хареса, особено младежът игра страхотно....истински влюбен Heart Eyes.

# 635
  • срещу двата комина :)))
Farewell, My Queen- ами въпреки красотата с която е заснет и Даян Крюгер, филма не ми хареса. Беше ми скучен, бавен и монотонен.
In Bruges- този ми хареса, интересна ми беше историята, даже края ме изненада . А, и разбира се, изключително много ми се приходи в Брюж  Laughing

# 636

Това ми хареса, предколедно. Grinning

# 637
In Bruges- този ми хареса, интересна ми беше историята, даже края ме изненада . А, и разбира се, изключително много ми се приходи в Брюж  Laughing

Един от любимите ми филми. Heart Eyes

# 638
  • В Космоса

И на мен също и съм се зарекла да отида в Брюж непременно. Grinning

# 639
  • Варна

И на мен също и съм се зарекла да отида в Брюж непременно. Grinning
Един съвет от мен - НИ-КО-ГА не ходете там през зимата.  Peace
Иначе е приказно местенце. Спор няма. Атмосферата във филма е предадена много добре.

# 640
  • София
Здравейте  Simple Smile

Имам едно питане към гледалите Prisoners, че нещо не ми стана ясно...

Скрит текст:
Защо в началото на филма инспекторът отиде в дома на свещеника, където намери трупа в мазето? Нещо не разбрах каква беше причината.... Че чак влезе и със взлом, 'дет се вика  newsm78

Благодаря предварително на този, който ще ме "светне"    Hug

# 641
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Скрит текст:
Проверяваха наред по списък с имена, свързани с педофилия, и това на свещеника беше в него, доколкото помня.
Добре дошла отново Simple Smile.

# 642
  • София
Скрит текст:
Проверяваха наред по списък с имена, свързани с педофилия, и това на свещеника беше в него, доколкото помня.
Добре дошла отново Simple Smile.

Hug

Пропуснала съм го този момент, явно  Rolling Eyes
Благодаря много  Hug

# 643
Ако ви е интересна история от типа на 20 ans d'écart, много ще ви допадне този. Мерил пак кърти мивки като невротична еврейска мама-психиатър... Crazy

http://www.imdb.com/title/tt0387514/?ref_=nm_flmg_act_17

# 644
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен нещо не ми допадна този филм. Предполагам защото не харесвам особено Ума Търман и не си я представям в някаква по-ежедневна история.

Общи условия

Активация на акаунт