ЯНУАРСКОТО бебче лекичко рита в коремчето вече-тема 7

• 23 964
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро и от мен. И за да започнем по-позитивно днешния ден ви черпя с плодчета! newsm51

Пандиии, видя ли че сините гащите порозовяват. Сега се надявам и моите, като ида на преглед на 19-ти (толкова далече ми се вижда) да са станали розови, ама и дори да си останат сини пак ще се радвам много. Ще си имаш още една принцеса - контеса, която ще се грижи за маникюра и педикюра си! rotfImbo

Вера, честити и на теб розови гащи!  stork-girl

Бейбифейс, Яни, вземете ме и мен, че и аз нещо не се ориентирам къде е това Хепи? smile3506

Кайлис, добре дошла отново! Ама казвай си като изчезваш за по-дълго! Naughty Mr. Green

Пламито, идеята за среща в центъра на България е готина, само че за мен лично неосъществима, поне за сега, докато съм с корема. Пътуванията нещо хич не ми понасят! Sick Но пък като поотраснем с бебчо може да хванем пътищата.

Лондончанките, много далече тези вашите прегледи. Пожелавам ви бързичко да минат дните в зяпане по колички и креватчета и приятни разходчици.

Ушатко, радвам се че отново си тук и много ще се радвам да се присъединиш към нас за срещата.

Относно това на кой искам да прилича бебко, ами и на двамата. И двамата сме хубавци, така че природата си знае работата, да се надяваме да вземе и от двама ни най-хубавото.

И една случка за финал да се посмеете. На ММ в работата му, всичките му колеги са "бременни" (жените им са бременни) и вчера са сиговорили за колички и креватчета. Снощи се прибира и ми обяснява каква количка да си вземем. Паднах от смях. Joy Joy Joy

# 586

plamtooo, малко трудно това ще стане, струва ми се .... Повечето са с малки деца и трябва да намерят на кого да ги оставят. Пък и с дебелите кореми дали ще ставаме за път? Аз примерно не съм щофьор. Иначе е хубава идея.

Миии, такова...Може и с децата Wink Такава игра пада hahaha
Деси, хубава почерпка   chef
Оф, аз вчера не се похвалих, ама имам "нова глава" Пстригах се мнооооооого късо (момичетата от срещата ме знаят с каква дълга коса бях)..Исках и цвета да сменя, но фризьорката ме разубеди, че червеното било моят цвят, иначе съм щяла да съм скучна...Та, затова засега продължаам с огнените коси  Heart Eyes

# 587
  • софия
Добро утро и хубав ден и от мен!

Деси, мерси за почерпката. Много свежо изглежда.

Бейбифейс, Яни, вземете ме и мен, че и аз нещо не се ориентирам къде е това Хепи? smile3506
И мен, и мен ако може  Party

Хахаха много готино за мъжа ти,че всички са на един етап и ще са си подкрепа  Laughing

Кайлис честита прическа Simple Smile .Дано те познаем в събота  Laughing

# 588
  • София
Добро утро и от мен!
Цветно, някои са будни, но само на пръв поглед  Laughing.
Аз много лошо спах, будих се и се въртях, чак в 7 съм заспала и в 8 звънна алармата Sad.
Деси, мерси за закусчицата:). Разбира се, че ще те вземем, както и Вики, само да се уточним за място, Яни да каже къде. Вие се разберете дали ще дойдете с автомобила, или с кракомобила Simple Smile.
Кайлис, ами щом казваш, значи ще стане Simple Smile)) Честита прическа. А ти защо се подстрига? Като момченце ли си? Дано ти отива:))))

# 589
Честита прическа. А ти защо се подстрига? Като момченце ли си? Дано ти отива:))))

Имах нужда от промяна Whistling Пък и ми беше омръзнало, сега съм доста по-различна Simple Smile

# 590
Здравейте,

1 ден да не злезна и вие сте сиписали 10 стр.

Тори много неприятна случка. Не знам какво да кажа.
Аз си пиша тук, ФБ без проблем, не ме притеснява, че някой ще каже нещо, защото аз преди да напиша, оплача се и т.н от някой или нещо си, съм го казала на конкретния човек.
Много  Hug

Ив- защо да е безполезен ТМ. Като се появи бебето все нещо ще прави. ММ къпеше Елия, мен ме беше страх.

Котката- зависи от детето и домашното животно. Нашите и двете са обучени, че чуждата храна не се пипа. А и няма как, кучето яде толкова бързо, че е невъзможно да и вземеш нещо. Аз от октомври и забранявам да влиза в спалнята. Иначе е послушна, не се качва по легла, дивани и т.н. Но и не я знам как ще реагира на бебето.

Панди- наблюдавай и после кажи. Поне не срещата се видя, че всички сме бременни, а не преяли Simple Smile

срещата- давайте, идвам веднага Simple Smile Зеленкото, обикновенно Хепитата имат и детски кът. Ако сме в Южния би трябвало да има. Аз не знам от сега Елия дали ще е с мен.

шишета- имам на авент от каката и само ще купя нови биби за тях.

Кайлис- добре дошла. Да не забравя да те драсна на 1 страница.
Аз днес заминавам за 2 дни с мама и дребната на гости на една баба плетачка и ще я карам да ми плете бяло пашкулче и шапчица и като разберем гащите ще го окантим. Та мисля и една малка пелена, тип одеало. И така да се изпишем от родилното.

за приликата- моята Елия също първите дни приличаше на баща си. Сега ми е одрала кожата. И аз мисля, като Котката, че е биологичен тест

Панди- честито момиченце.

А Цветно, след малко влизам с другия пост и ви слагам щъркелите. Споко. Нямам интуиция за вас, даже и за себе си не знам какво ще е . Силно се надявам на момиченце.

# 591
Добро утроооо!  Hug

На мен нещо продължава да ми е много зле. Корема ме боли зверски, не спя вече трета вечер, а сутринта имах и режещи болки. На всичкото отгоре нямам и никакъв апетит. Вчера в 12 на обяд изядох една салата и после с триста зора в 21ч една малка салата. Преди 2 дена ми се прияждаше през 2 часа, а сега хапна малко и после цял ден нищо.  Confused Не знам, но добре, че утре съм на лекар, защото започвам сериозно да се притеснявам, а аз въобще не съм от притеснителните.  Sad

За срещата ако искате пишете ми на лични кой ще идва и аз ще звънна да резервирам маса. Събота в 17ч ли остава?

# 592
На мен нещо продължава да ми е много зле. Корема ме боли зверски, не спя вече трета вечер, а сутринта имах и режещи болки. На всичкото отгоре нямам и никакъв апетит. Вчера в 12 на обяд изядох една салата и после с триста зора в 21ч една малка салата. Преди 2 дена ми се прияждаше през 2 часа, а сега хапна малко и после цял ден нищо.  Confused Не знам, но добре, че утре съм на лекар, защото започвам сериозно да се притеснявам, а аз въобще не съм от притеснителните.  Sad

Не можеш ли да отидеш днес?

Елг, ама бебето все ще излиза от спалнята, нали? Не е ли по-добре бързо да ги свикнеш да общуват? Има препоръки да се занесе на кучето да душка бебешка дрешка, докато бебето още е в болницата.

# 593
  • Близо до морето (200 м)
Добро утро, момичета!

Пандичка, и аз искам така да ме зарадват на ФМ-то  Wink Честита ти страхотна изненада! И прическа  Heart Eyes

И двете ми деца си приличат, обаче на нас с ММ - не (в лице, имам предвид). Много се забавлявах с описанието на Ирчик  Laughing

Яни_Ди, дано се почувстваш по-добре съвсем скоро  Hug

# 594
хеййй първо честито на Панди  Hug Hug Hug толкова е хубаво това, че ще имаш още една принцеса и аз искааааааааамммм, дано всичко е наред и само хубави емоции до края  Hug Hug Hug
Моят преглед също беше адски вълнуващ, за първи път видяхме малките буболечки, не се спряха през цялото време, въртяха се, подритваха се, скачаха си по главите, голяма игра, голямо чудо...ама нека сега още им е широко около вратлетата, след месец два само ще има да се ръчкат и няма да има място за игри. Всичко ни е наред за сега, доктора категоричн отказа да даде предположение понеже към момента нещото дето си стърчи стърчи еднакво и при момиче и при момче, така чеее каза няма да гадаем за сега - следващия път. От вълнение забравих да си запиша час за след 1 месец, та сега ще звъня в клиниката пак. Мери гънки, нослета, сърдечен ритъм, всичко е в норми - каза, че са с 3-4 дни по-големички, ноо е нормално в началото да не се разчита да вървята точно.
Сега ще търся хематолог, че ниският ми хемоглобин трябва да се види от специалист и да се направят допълнителни изследвания, че било още рано да го смъквам, ако от сега е толкова нисък след 20та седмица ще стане още по-зле, та сега ще търся хематолог.
Това е от мен, щастлива съм имам снимки, имам филмче как беснеят мъниците иии сега си ги гледам с голямо вълнение  Hug Hug Hug

# 595
Котката, тъй като беше в отпуска и сега е с много часове не ми се иска да ме вмества. Ако стане съвсем зле ще отида, но се надявам да изкарам до утре. То моят праг на търпимост е висок, което не винаги е добре...Лошото е, че днес имам и един милион неотложни задачи и се усещам как в момента наистина съм на ръба на силите. Само да не ме сложи утре на легнал режим, че имам чувството, че натам отиват нещата.

Деси, Вики, ще ви вземем няма проблем. С кола ли ще сте или пеша? Че не знам дали ще се сместим ако съм с детенце.

# 596
Здравейтееее!!  И аз като Алиан се записах утре на ден на отворените врати в Щерев, та ще се запозная с още една форумска мама.  Heart Eyes После и аз ще разкажа впечатления, ако някой иска.

Деситке, мерси за витаминозната атака! Каква нужда имам само от една истинска такава порцийка.  Heart Eyes

Яни, ами да, аз съм супер за събота 17ч. Този път ще съм без дечка, че заминава при баба си. Малко ми е мъчно, но пък ще ергенувам два дни, докато мъжо се върне и ще мога да ви се отдам на 1000 процента.  Joy Яни, кога си на преглед, днес или утре??? Къде и какви са ти болките? Тип менструални ли? Магнезий пиеш ли?

Кайлис, честита ти причОска! Важното е ти да се чувстваш добре и да с ехаресваш. Много скоро ще те видим!  Hug

Елг
Скрит текст:
доста момичета ми писаха на лични и се оказа, че на 100% се досещат в кого се съмнявам, тъй като и те са имали същите съмнения. Бях сигурна, че въобще няма да бъде необходимо да го казвам публично, такива хора рано или късно сами се издават.

Marion C, мерси мила.  Hug Но между другото Кайсил е с нова прическа, не аз, ама карай.  Hug

Магииии, ей сега виждам, че и ти вчера си била на преглед (как така не съм разбрала преди туй?  newsm78 ) Много се радвам, че всичко ви е наред!   love001

# 597
  • UK
Добро утро на всички[/b]  bouquet
връщаме се ние от ЖК, ама док пак ми се измъкна по тъча Crazy др път щял да ми каже с категоричност пола им Rolling Eyes Обаче аз си мисля, че са мъже, Flutterа днес ММ каза, че видял нещо между крачетата на едното бебе Mr. Green
Пуснах едните изследвания ,струват ми се добре ТСХ 0.049 /0,35-5,00/ и
ФТ4 14,76 /9,15-23,86/ Тези на ЩЗ си ги изследвам всеки месец, т.к съм на терапия имам проблеми с нея Rolling Eyes
Обачееееее не можах да дам проба на урината ooooh! Пробвах вкъщи еееее не мога да налуча контейнера ooooh! В лабораторията , пак се пробвах е не и нееее, сега пак трябва да се разхождам утре, незнам  newsm78как ще нацеля тъпите отвори Rolling Eyes Joy Винаги съм имала такъв проблем, ама днес, чак срам ме хвана Embarassed

# 598
♥Пандичка♥  Hug Hug Hug мерсии мерсии, таткото каза, че виждал пишки  Mr. Green амаа аз съм категорична, чеее са принцеси  Mr. Green (това в кръгът на шегата разбира се) - да се надяваме следващия път да се види  Hug

# 599
Яни, бързо да минават болките, но пък все пак не е хубаво да стоиш и да търпиш, ако трябва иди на лекар. Hug
Ако Вики реши пак , да ни повози съм с кола, иначе идвам с кракомобила.

Общи условия

Активация на акаунт