ЯНУАРСКОТО бебче лекичко рита в коремчето вече-тема 7

• 23 964
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Ей Пандичка, Този от горе те е чул  Simple Smile Поздравления!
Оф на мен прегледа ми е в четвъртък и вече нямам търпение да разбера..

# 571
  • софия
♥Пандичка♥ имах някакво предчувствие за теб, че ще е момиче.. не знам защо. Като каза ,че ще ходиш вднага си помислих, че  ще има смяна на цвета  Crazy. Браво , радвам се много и стискам палци  най-вече всичко да е наред на следващия преглед. Павлова наистина е прекрасна!Вдигам и аз всички крайници за нея! На мен ми подейства като терапия за опънатите ми нерви при прегледи.Първия преглед на които не се разревах!Чудесен избор си направила!

Ух значи и аз имам шанс  (ама моята интуция си ми крещи момче, въпреки силното желание за момиче)Laughing, въпреки ,че вече се примирих и даже купихме пък и на мъжа ми му подариха някои неща като за момченце.

Яни , Елена Павлова е

# 572
Пандичка, честито и от мен за  stork-girlHug

# 573
Здравейте, да се похваля и ние бяхме на преглед и вече знаем, че ще взимаме роклички!!! Толкова бях щастлива, защото всички казваха момче, а аз тайничко си знаех, че е момиче.Не съм много активна в писането, но често Ви чета.

# 574
  • София
Allian, бях ти писала (вероятно не си ме прочела), че съм се записала за същата дата като теб на отворени вратуи в щерев, но се наложи да се отпиша т.к. съм възпрепятствана. Разчитам да ми разкажеш после Simple Smile
За срещата съм за, стига да не заминем, че и ние уикендам ще тръгваме,м но още не знам ден.

Nikitto, прочетох Simple Smile Даже мислех утре да ти пиша на лични да се уговорим, но няма проблем, ще разказвам какво е било. След като мине ще ти пиша на лични Wink
Ако някоя друга мама се интересува - ще споделям Simple Smile

За срещата - няма да съм тук, така че следващия път.

Приятно изкарване момичета, аз като мога ще се включвам, че ще съм в движение

# 575
Много, много ви благодаря за честитките, много сте мили и наистина съм много щастллива.  Hug  bouquet Пожелавам на всички, на които им предстои преглед перз следващите дни - Яни, Вебо и всички други Hug

Пламтоооо, хихи значи Казанлък? То това е центърът на БГ и мой много любим град. С предната отчетна се събирахме към 5 мами - кой беше от там, кой пък беше женен за някой от там.  Heart Eyes

Вики, еее тои ти допринесе за избора ми на Павлова, защото много я похвали.   bouquet

Allian, кога си на отворени врати в Щерев (съжалявам, не съм разбрала). И аз се интересувам и с нетърпение очаквам да споделиш впечатления! Аз също планирам да отида и там, и в Надежда, но с тези смени не знам кога ще успея. Може да отане за когато вече съм в болничен, тоест към осми месец.

Ив Минчева  Hug аз гледам винаги да отчитам положителните ти постове, както и на други хора. Много са ми необходими! Hug Иначе споко, и моите такива рядко някой ги отчита - пресен пример с майтапа, който щерката изръси за "божичкооо имам счупен нокът".  Laughing (Мисля, че го споделих онзи ден) Имам обяснения защо такива неща просто не се забелязват, само че ще се въздържа да ги споделям.

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 22:51 от ♥Пандичка♥

# 576
Здравейте, да се похваля и ние бяхме на преглед и вече знаем, че ще взимаме роклички!!! Толкова бях щастлива, защото всички казваха момче, а аз тайничко си знаех, че е момиче.Не съм много активна в писането, но често Ви чета.
VERADR, честито и на теб за  stork-girlHug Женската интуиция е голяма работа!

# 577
  • София
Панди, честити розови гащи! На мен засега ми казват момче и аз се натроих за момче, даже гледам момчешки неща по магазините. На феталната обаче може да се смени пола Simple Smile. Няма значение, да е живо и здраво. И аз се надявам зъбите да не взима от ММ, че той има много проблеми, той също не си харесва и ушите Simple Smile))). Но за ръста съм категорична, особено ако е момче, че трябва да е неговия.

Бейбифейс, казах нищо лично, скъпа! Всички сме тука да си споделяме за бебешорките, за колички и прочее все хубави неща, а напоследък фокуса се измества доста - не казвам, че ти го изместваш, напротив!

Аз съм забелязала, че ако напиша позитивен пост просто не се отразява, каквото и да съм написала, ама позитивна съм си много и все гледам с усмивка на нещата, както вика мама Ивка позитИвка, хиихихихи
На мен също не са ми приятни подобни спорове и заяжданици. Гледам да си мълча и го правех дълго време, но понякога не издържам. Бих могла и още много неща да кажа по темата, но предпочитам да замълча. Голяма част от нас са имали проблеми, включително и аз, но въпреки това предпочитам да гледам позитивно на нещата. Харесват ми твоите коментари и с удоволствие ги чета. Дори и нещо да не е отразено, бъди сигурна, че е прочетено. Наистина хубавите неща по-рядко се коментират, а понякога не се нуждаят от коментар.

За Хепи-то, там има всичко и суши и цялото основно меню на заведението. Много е лесно. От Спартак нагоре по Богатица и то е на ъгъла с Джеймс Баучер.

babyface76, ти пък няма да имаш никакъв проблем да го намериш. Ще отидем заедно.  Simple Smile

Яни, с удоволствие:). Не са ми познати добре тези малки Лозенски улички:)
plamtooo, малко трудно това ще стане, струва ми се .... Повечето са с малки деца и трябва да намерят на кого да ги оставят. Пък и с дебелите кореми дали ще ставаме за път? Аз примерно не съм щофьор. Иначе е хубава идея.
Irchick  Joy
VERADR, честито!!!
Нещо се изравнихме по сини и розови гащи май... Хайде да видим на феталната да не порозовеят и моите Simple Smile

# 578
  • София
PS: Тори се е махнала от фейсбук групата Sad. Надявам се въпросната Галя от Варна, която й причини това да си получи заслуженото.

# 579
Пандииии, аххх, тииии.....голяма късметлийка си  Hug Честити ти розови гащенцаааа!!! То и аз много се надявах и имах интуиция, че е момиче, пък казаха - момче. Еммм, още се настройвам ама имам доста месеци още....  Mr. Green Ами, кой чакаш, защо още не си си сменила гащите на 1 стр. Аз все си поглеждам дали са ми сложени  сините гащи амааа...няма.... Mr. Green Бях казала на Елг да ми ги сложи ама тя сигурно и тя има интуиция, че бебчо ще е момиче и отказва да сложи синия щъркел  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вера, честитоооо!!! Ами включвай се по-често, дееее  Crazy

Браво на Лондонските и Софийските мамииии. Много ви се радвам. Много е готино да се срещате. Пловдивските нещо сме много пасивни. Аз съм АЗ ама всеки повдига темата и до там остават нещата. Ще трявба аз да се заема и да нахалствам....  Laughing

Успех на прегледите!!! И да не станат накрая всички момченца - момиченца   Blush

Hug Hug гуш, на всички и лека нощ.

# 580
Пандииии толкова се зарадвах за розовите ти гащи, сигурно на мойте няма да се радвам толкова Simple Smile)) ххх

Честито и на другите мами, който са разбрали цвета на гащите Simple Smile

Както Ив вече каза ние с нея сме последни...само малка поправка аз съм на 11.09 ...Ив и без това е толкова далече, не ми удължавай чакането  Grinning Grinning Grinning

Хубава вечер момичета xxx

# 581
Добро утро,дами!
Изпуснах Ви за малко и едвам ви изчетох снощи,но не ми остана време да пиша. Какво става тук? Shocked Аз съм от Варна,заподозряна ли съм? Шегувам се,няма и не искам да се оправдавам! Обаче се замислих как всичко се преобърна,от най-щастливите жени на света се превърнахме в толкова злобни и заядливи хора? Мъчно ми е! Както повечето от вас и аз дълго чаках това бебе и исках да изкрещя на целия свят,когато видях двете чертички  Grinning Записах се веднага в темата и се надявах тук да е мястото,където ще споделям и ще се уча,но уви. След прочетеното се сетих как преди 7 години  напуснах работното си място точно заради интригите,не мога да ги понасям. Е,после разбрах,че не мога цял живот да бягам,защото навсякъде е така.......жалко,че и тук се случи  Cry
Някъде назад прочетох една мама,която сподели,че обичала да се заяжда  Shocked No comment

Тори съжелявам миличка за всичко,което се случва с теб  Hug Ти беше мама за пример 4 деца в БГ! Да са ти живи и здравички,да те направят много щастлива  Hug

Честити гащи на Панди и всички други,които са ги видели. Аз съм за 17.08 надявам се тогава да разбера  Simple Smile Ив и Росичка,дано по-бързо да мине времето до срещата с бебоците  Simple Smile Имам и още да пиша,ама хайде друг път,че и без това стана доста дълго  Simple Smile

ПП: "божичкооо имам счупен нокът"  rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Joy малките деца
винаги са ме радвали  Heart Eyes  

Успешен ден на всички!

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 07:30 от Хриси.

# 582
  • София
Хъм, вярно май много бързо спретнахме новата среща. Нали някой трябваше да каже кога почива? Нищо, ще направим още една  Mr. Green Моля някой да обобщи накуп всички детайли за яснота. Може би и да пише и във Фб?

mandarinkata, най-хубаво да тестваш на живо количката все пак. Различни хора - различно ни е удобно  Peace

Иначе за 45-те болнични аз знам така - не могат да се изчислят предварително кога почват. От НОИ ги изчисляват когато реално излезеш в майчинство - връщат 45 дни назад. Защото може секциото да е насрочено за много точна дата, лекарката да е много сигурна, че ти ще добуриш до там, ама бебето да реши да си се роди по-рано. Така ми обясни една приятелка минала по този път. Та пускаш болнични спокойно, пък накрая се изчислява.

45-те дни се смятат спрямо опредеделния термин. Понеже много малко бебета се съобразяват с него, след реалното раждане вече се правят корекциите.

# 583
Добро утро, момичета! Прекрасен и усмихнат ден ви пожелавам! newsm51
Пандичка, VERDAR, честити малки принцеси!  Hug

# 584
Юхууууу, спите лиии?!?!?!?!    newsm46       newsm64

Общи условия

Активация на акаунт