Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 220

• 62 081
  • 727
  •   1
Отговори
# 45

С новините дойде и хубавото настроение!
Благодаря, Ками, чудесно клипче... newsm51

# 46

Eто и трета снимка - влиза в колата. Божеее - сладурче.
Страхотни фенове - ето линка на последните две снимки:

http://www.haftasonu.com.tr/index.php/haber/cadde/item/3237-ne-p … ne-de-teklif.html

Марианка, благодаря! Hug  bouquet  Сбъдна се и пожеланието ми,
ето, вижда се целият. Grinning Grinning

# 47
Момичета аз съм така    newsm68 newsm44   От толкова хубави новини и снимки не мога да си намеря място от щастие...

love001

# 48
# 49

Eто и трета снимка - влиза в колата. Божеее - сладурче.
Страхотни фенове - ето линка на последните две снимки:

http://www.haftasonu.com.tr/index.php/haber/cadde/item/3237-ne-p … ne-de-teklif.html

Е, Мариянче, думи нямам! Страхотен Шерлок Холмс си!
Вече съм убедена - всичко, което излиза за Енгин веднага ще бъде и на страниците на темата...

# 50
След като Текин ще рисува комикси,значи ще е емоционален представител на мъжкия пол,който има таланта да улавя нюансите в живота и да ги сканира върхо бялото платно с чувство за хумор.И след като той ще е бедния,вероятно по този начин ще си изкарва хляба.Да се надяваме,че талантът му ще бъде забелязан и пред него ще се отворят други врати.Аз за всеки случай го изпратих да се упражнява в рисуването на острова.

Димони, здравей! newsm51
Булута винаги ми бърка в здравето...
Надявам се и за Текин да е останало малко място в сърцето ми...

# 51
  • Пловдив

Не мога да се стърпя - толкова е сладък.

# 52

Да не забравяме и Булута...

# 53
# 54

Привет момичета !

Страхотни сте всички - чета ви от поне 1,30 часа / още от старата тема имах да наваксвам странички /

Започнали сте денят и темата с нови снимки и чудесна новина / и на мен като на Ками настроението ми се повиши

Димони - радвам се, че си тук !

Момичета, след новичките снимки и "разкритата" професия на момчето - просто съм убедена, че ще излязат още ... новини.

Сценаристът проговори, авторът на музиката към филма и този художник  също - очаквайте неочакваното - в предстоящото интервю - да проговори и самият Енгин.

Божеее, съвсем забравих ...

Да ни е честита новата тема !!!

# 55
Ками Hug   bouquet  клипчето с Енгин и Фарах е супееееер! Heart Eyes

Димони   bouquet   за колажа! smile3525

Леле как се заплеснах и закъснях..... ooooh! ooooh!

Приятна вечер на всички! newsm53

# 56
Мартичка здрасти и на теб.Димони-Добре дошла и на теб. И нещо хубаво за хубавото ни момче...                                      

# 57
Димони, любима моя съфорумке, много ти е хубаво колажчето, но ако може малко да открехнеш завеската да видим какво рисува художникът. Дали си пада по ренесансови мадами, или предпочита нещо по-елегантно в стил Барби.

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 17:43 от fantasya

# 58
# 59

Общи условия

Активация на акаунт