Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 220

• 62 062
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Валя,извинявай,аз  днес нямам особено много време да чета всичко подробно и затова съм пропуснала поста ти! Peace  bouquetНо наистина е шокиращо-забравих да спомена,че и Илкер е рестуван и ред други-странна работа.

# 661
  • Пловдив

Вече творят колажи с новата визия на Енгин.

# 662
Валя,извинявай,аз  днес нямам особено много време да чета всичко подробно и затова съм пропуснала поста ти! Peace  bouquetНо наистина е шокиращо-забравих да спомена,че и Илкер е рестуван и ред други-странна работа.

Велияна, няма защо да се извиняваш, абсолютно никой не забеляза новината.  Simple Smile
Сериозен удар е срещу цялата гилдия. Не може да не се отрази по някакъв начин на всички в киноиндустрията.

http://www.odatv.com/n.php?n=gozaltina-alinan-engin-altan-duzyat … irildi-0508131200

http://haber.stargazete.com/guncel/kenan-imirzalioglu-engin-alta … indi/haber-779038

# 663
  • Пловдив

Ето още снимки на ресторанта в който днес обядваха Енгин, другите актьори и екипа.

# 664
Днес е един приказен понеделник.Дано да ни върви така целия месец ,пък така до края на снимачния период. Много се радвам,че нашето момче е на снимки и е далеч от тази шумотевица с наркотиците. Споменават все известни и уважавани актьори от гилдията.Просто не ми се вярва да  е истина.
А сега докато се появи Текин,аз си карам с Керим.

# 665

Избрах една от многото снимки днес. Ами то благодат да влезеш и да гледаш. Благодаря ви момичета. На мен много ми харесва Енгин. Трябва да е малко по-различен. Радост за очите. Това момче направо подпалва темата.

# 666

Радост за очите и за душата...

# 667

Ето го новия Енгин на куп... Nice, a?

# 668
Един колаж и от мен.

Харесва ми новата визия на Енгин.

Ако  Sumru Yavrucuk участва също във филма ще е чудесно.

Малко отклонение / актрисата е родена на 01.10.1961 год. в Анкара / - значи с нашето момче са в една зодия / Енгин  12.10.1981 год. в Анкара / - дали хората от една  и съща зодия поради сходство в характерите ... не се търсят и сами.

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 19:58 от Марта_49

# 669

Малко разсъждения по снимка.  Wink Облеклото е доста небрежно.  Naughty Фризьора е за уволнение. Пичът си плаче за подстригване и сресване. Обаче за физическо състояние му завиждам, че изглежда много свеж.  Laughing И въобще в днешния ден е къде по-здравословно да си на някой остров отколкото в полицейското управление.  Peace Положението хич не е за майтап.  Naughty Честно -  радвам се, че Енгин не е завъртян в тази мелница.  Peace
А, и в новия си вид освен, че е по-свеж, но и изглежда по-млад. Има хлапашки вид.  Peace

# 670
Деляна, привет!  Hug
Радвам се да те видя. Радвам се и за Енгин, че е на острова, а не в полицейското. Не съм сигурна обаче, че събитията могат да удрят бранша, без да засегнат всички в някаква степен. Май никой не е защитен.  Sad

loveofmine
Скрит текст:
правилно се пише "накуп"

# 671

Отново Керим

# 672

Момичета, за Енгин!

# 673

Енгин Акюрек in action!
Едно ново колажче от Engin Akyürek Mimiklerin Efendisi

# 674
  • Пловдив

Да сравним визии - влязъл е в роля. Само Енгин го може това.

Общи условия

Активация на акаунт