Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 220

• 62 077
  • 727
  •   1
Отговори
# 645

Ето я фронтално, и пак не я познавам, очилата пречат.  Simple Smile Косата е различна......

# 646

Ето я фронтално, и пак не я познавам, очилата пречат.  Simple Smile Косата е различна......
  Валя,тя е.Просто се е изрусила и има нова прическа,но усмивката е нейната...

# 647
Хората са написали - ясно се чете ...

# 648
Може и да е пускано,но...        

# 649
Благодаря, Кокетка, Ками!
Неуловима е приликата, усетих я. Колко е различна тази Сумру! Много я харесвам и ще бъде приятна изненада за мен, ако и тя играе във филма.  Grinning

# 650
  • Пловдив

Последната визия на Сумру. Ако участва във филма - това ще е трети общ проект с Енгин.

# 651
Добре дошла Ganaila.Дано ти е приятно в нашата компания.       

# 652

Последната визия на Сумру. Ако участва във филма - това ще е трети общ проект с Енгин.

Ех, че ще е хубаво! Днешният ден ще го помним много време.  Grinning Heart Eyes Grinning

# 653
# 654
Това ще е третия им общ проект и сигурно вече си знаят и кътните зъби.Може да е майката на Ейлюл.
Ето го момчето ни пак с раничката,но колко е тъжно,чак му се плаче

# 655
Аз да сложа и Низипли...                

# 656
И един страхотен Мустафа Булут.....                      

# 657
Момичета,привет!Днеска е страхотен ден за нашата темичка и всички фенове на Енгин-толкова много снимки нашите душички не помнят от година и кусур!-че и Сумру  Явручук по всяка вероятност ще играе във филма-супер!Мен ако питат може леко да изменят прическата на Енгин-да му открият челото,но и така го приемем! Joy Ама да се залавят за работа,че ние нямаме търпение-като ги гледам-рибки,ресторанчета,винце-е ,къде го дават така? hahaha
Иначе прочетох в съседна тема,че в Турция са арестувани маса известни артисти за наркотици-това Кенан Изм.,Енгин Алтан,Мурат Йълдъръм и съпругата му и др.-чудно прилича на някаква саморазправа с тях. newsm78

# 658
  • Пловдив

Малко успокоихме страстите около новите снимки.
.................
.
Вижте в спойлера:
Скрит текст:
Енгин Алтан е арестуван в Измир, във връзка с операцията за притежание и използване на наркотици.

http://www.ayakligazete.com/Section/gallery/11/5569[/b]

# 659
Момичета,привет!Днеска е страхотен ден за нашата темичка и всички фенове на Енгин-толкова много снимки нашите душички не помнят от година и кусур!-че и Сумру  Явручук по всяка вероятност ще играе във филма-супер!Мен ако питат може леко да изменят прическата на Енгин-да му открият челото,но и така го приемем! Joy Ама да се залавят за работа,че ние нямаме търпение-като ги гледам-рибки,ресторанчета,винце-е ,къде го дават така? hahaha
Иначе прочетох в съседна тема,че в Турция са арестувани маса известни артисти за наркотици-това Кенан Изм.,Енгин Алтан,Мурат Йълдъръм и съпругата му и др.-чудно прилича на някаква саморазправа с тях. newsm78

Велияна, сложих тази новина за полицейската акция, но никой не обърна внимание. Вярно, нови снимки, ама и арестите са нещо шокиращо.
Аз не мога да повярвам, че всички тия известни актьори, са използвали и разпространявали наркотици. Арестувани са 21 души!

Общи условия

Активация на акаунт