СЕЛЕНА или ТОРАКС-град Пловдив

• 1 346
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте моля за мнения от майки които скоро са раждали в Селена или Торакс,коя е по добра ,или отделни мнения за двете клиники.Питам защото все пак цените за секцио са -Торакс 950 лв а Селена -1290 това е доста разлика Simple Smile

# 1
И аз точно това се чудех тези дни,но не толкова откъм финансова гледна точка,по скоро ме интересуват условията.Моят док изражда и в двете,ама ми се искаше мнения на момичетата да чуя ,които са раждали в една от двете. Hug

# 2
Условията и в двете клиники са едни и същи.Само парите са различни.Проучих и за двете и май ще се насоча към Торакс,а вашия лекар кой е?

# 3
Моят док е Патишанов,само че аз май пък клоня към Селена newsm78 ,четох някъде тук че в торакс нямало добри специалисти а пък и тоалетните им били на няколко стаи по една.Селена били с собствен санитарен възел във всяка стая,една от мамчетата беше писала някъде че Селена е строена за болница,докато Торакс е пригодена за такава.Мен пък в Торакс ми е странно че няма парко места и мн се дразня от това ,защото все пак до там главно с автомобил се придвижваш,ама нейсе....Аз имам две приятелки ра newsm78ждали и в двете болници и двете са доволни.

# 4
Здравейте, аз съм се насочила към Селена, но мотива за това е защото АГ ми се премести  там.
За Торакс съм подучула и аз нещо такова за липсата на специалисти и т.н.
А в Торакс съм лежала заради операция и бях много доволна, липсата на тоалетна във всяка стая не ме смути, нито притесни, това за мен са вече прищявки, за 5 дена престой не ми се е наложило да чакам на "опашка" за тоалетната.
Според мен е хубаво акушер гинекологът да ви насочи къде е най-добре.

# 5
Моят док е Патишанов,само че аз май пък клоня към Селена newsm78 ,четох някъде тук че в торакс нямало добри специалисти а пък и тоалетните им били на няколко стаи по една.Селена били с собствен санитарен възел във всяка стая,една от мамчетата беше писала някъде че Селена е строена за болница,докато Торакс е пригодена за такава.Мен пък в Торакс ми е странно че няма парко места и мн се дразня от това ,защото все пак до там главно с автомобил се придвижваш,ама нейсе....Аз имам две приятелки ра newsm78ждали и в двете болници и двете са доволни.

ВЪВ ТОРАКС ВЕЧЕ ВСЯКА СТАЯ Е СЪС СОБСТВЕН САНИТАРЕН ВЪЗЕЛ,ПИТАХ ГИ ВЪВ ФЕЙСБУК,МНОГО СА ОТЗИВЧИВИ И ОТГОВАРЯТ НА ВСИЧКО.КАЗАХА МИ АКО ИСКАМ ДА ОТИДА ДА ВИДЯ РОДИЛНОТО,НО ПРЕДИ ГОДИНА ИМАЛО ОСНОВЕН РЕМОНТ ТАМ И СЕГА ВСИЧКО Е ТОЧНО,АКО ВИ ИНТЕРЕСУВА ДРУГО ПИТАЙТЕ ИЛИ ИМ ПИШЕТЕ НА СТРАНИЦАТА ИМ Simple Smile

# 6
между другото от този Патишанов много се оплакват

# 7
И аз съм се замислила за Торакс и събирам мнения  Rolling Eyes

# 8
аз лежа в Торакс и съм доволна от вниманието на персонала.доктор Кичеков следи бременността ми.

# 9
И аз съм до д-р Кичеков  Simple Smile Миналата седмица ходих да видя родилно отделение и всяка стая си е със собствена баня.

# 10
аз искам да раждам тук, но кувиози няма ,тва му е лошото,теб той ли ще те изражда?

# 11
Това за кувиозите не го знаех. Да, Кичеков ще ме изражда.

Общи условия

Активация на акаунт