Благоевград и/или Гоце Делчев

• 18 143
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • На черешата
Мислим март месец да си дойдем за една седмица,ако сте се родили вече големи разходки ще падат.Дарина и Боряна щуреят,станали са много палави.А защо те е шубе,все пак не ти е за парви пат Hug.При мен вториат път беше много лесно,докато почнат болките и взех,че родих.ще стискаме палци.Да званнеш,когато бебо се роди.

# 121
Ами май сега вече повече осъзнавам какво ми предстои и за това повече ме е страх  Sad
Дано да е топличко март че  нали казват женски месец ту студен ту топъл.Надявам се и аз втория път да е по-лесно  ooooh! и непременно ще звънна

# 122
  • На черешата
Не се притеснявай,всичко ще е наред.Няма как да не е топло,защото ние ще дойдем към края на месеца,а мойе и през април,ще видим.Борислав иска да направим лек козметичен ремонт,а не иска по време на отпуска,защото му била да почива.Така че мисля да го изненадам "приятно" като дойда с децата в Благоевград,а той през това време да ремонтира. Mr. GreenВсе пак ще боядисва и ще мирише,няма да е ьа деца.

# 123
Хе хе е така де - само да не те изненада той с нещо  дето не си мислила ,че искаш точно така да стане - при нас с Красо вечно се разминават вкусовете  Wink

# 124
  • На черешата
Абе,нямалки сме разминавания досега,но никога не е късно да ме изненада  Simple SmileНо нали знаеш,че той принципно не обича да ме дразни и ако сме се разбрали предварително няма да посмее да прояви самоинициатива.А мейду другото,ззнаеш ли,че Тони Велева си има момченце

# 125
Здравейте!
Смайли защо не свиркаш Naughty
Аз съм от Гоцето, но живея в Дупница.
Ще дойдем към април.
Смайли хайде да те водим и теб с Дарата.

# 126
Абеее Дани, чий ще го диря в Гоцето?  Joy Ние до Благоевград не можем да стигнем пък камо ли до там  Rolling Eyes

# 127
Здравейте!
Смайли защо не свиркаш Naughty
Аз съм от Гоцето, но живея в Дупница.
Ще дойдем към април.
Смайли хайде да те водим и теб с Дарата.

Дани, ние планираме да се врътнем до там с децата май месец

# 128
Хей,здравейте момичета.Аз  съм си от Варна,но си имам 3ма първи братовчеди от Гоцето от Серкеджиевите.Сега най-малката Румяна си има бебче Димитрия на около 2год.Ако някоя от вас я познава нека влезе в форума да си пишем. Grinning

# 129
  • София, Младост 3
EEeeeййййй, Благоевград! Тука сме си!! Да вземе някой да ми звънне на 887295 за разходки - тук сме до 8 март. Нямам интерент тук и за това си оставям телефона... Иначе сме всеки ден навън - без да пропускаме и шарим на всякъде по центъра, а при хубаво време и по алеята до Бачиново - иначе живея до Мравката.....

Смайли - коя си ти, бе жена! ? И аз съм завършила ЕГ-то 96-та ... е сега ще излезе че сме били и в един и същи клас сигурно...Аз бях при Мая Христова /класната ни/ - Еви съм, бе човек?!   

# 130
Евииии, абе май се сещам коя си, но не съм много сигурна. Аз съм Нели от класа на Топузова.
Абе знаех си, че от някъде ще изскочи зайчето  Joy

Поправка - Еви, разгледах ти снимките и веднага се сетих! Много се радвам, че те виждам тук! Да ти е жив и здрав сина! Голям сладур!

# 131
[b]Честита Баба Марта на всички[/b] много здрове , щастие и повече усмивки Heart Eyes

# 132
  • На черешата
Е взехаме да се събираме съученици,че и все набори.Брей,че активен набор сме,да ни се ненадява човек newsm62 newsm62,но и още може.

# 133
Бъди сигурна Кате smile3503

# 134
Честита баба Марта на всички мами от околноста да сме живи здрави бели и червени!
[/size]

Общи условия

Активация на акаунт